İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Canım benim.biz kutlamistik bu güzel haberi burdan da kutlayan.Allahın izniyle yeğenim sağlıkla doğacak. İçin ferah tut sen.çok büyük umut olacak bu paylaşımın emin ol .tekrar tebrik ederim kuzummm

çoook teşekkür ediyorum kuzumm, çok seviyorum sizleri, inşallah hayırlısıyla 1,5 cm yaparım bebişi :)

Tebrik ederim kuzumm.. sen o bebiş büyütürsün merak etme.. 51cm olur sanırsam
Biz de seni seviyoruz. Sen de iyi ki varsın

Canımsın,
Ewet insan bazı şeyleri yaşayınca bakışı, hissettikleri değişebiliyor
En başından çok umutluyduk biz bu aydan, paylaşmıştık seninle de, sağlıklı bir süreç geçirip yaşadıklarını unutacaksın ona inanıyoruz
Sana bunu söyleyen o devlet hastanesi doktoruna ve hemşireye HALT ETMİŞSİNİZ SİZ demek geldi içimdenn :))
Sağlıkla, güzel, keyifli bir süreç olsun, özlediğin duyguların daha güzelini yaşa

Amiiin kuzum, hep beraber inşallah, zaten kendi doktoruma devlet hastanesindekinin söylediğini söyledim, güldü b.k yemiş o der gibi :) sen beni dinle herşeyi duyma dedi bana :) inşallah bu sene doğum sırasına da biz gireceğiz doğdu doğuyor çığlıkları atacağız sevinçle kuzum.

Yok memoriale gitmiyorum. Tup bebek icin oraya gitmistim. Sonra spontane gebelik olunca ve oranin tup bebek bolumu ile kadin dogumu ayri oldugundan memoriale gitme gibi bi mecburiyet hissetmedim. Ilk haftalar bende de cok agri oluyordu. Bebis buyuyor neticede. Doktor kanama olmadi mi sorun yok demisti. Senin hamilelik kac hafta cnm?
flx77 maşallah maşallah. Guzel haberler geliyor ustuste. Saglikla kucagina alirsin insallah melegini

Canım çok sevindim. Ben bekliyordum zaten. Gerçi kendimden sonra herkesten bekliyorum artık. Nasıl umutsuz vaka görmüşsem kendimi. Ama seninde dediğin gibi hep o olumsuz konuşan doktorların yüzünden. İnsanların azıcık umudu varsa onu da kırıyorlar bana geçen sene yüzüme acınaklı bakıp Allah'tan umut kesilmez diyen doktoru unutmuyorum. Bir gün muayeneye mi gitsem.

Ve bütün takviyeleri kenara atma uygulanmış, vücut alıştığı sisteme dönmeyi istyormuş meğer. Ve de progestan bence en önemli ilaç. (Arkadaşlar deneyin geçen de yazdım. Özellikle spontane hamile kalıp düşük yaşayanlar hiç korkmayın. Biraz progestan dan zarar gelmez. )

Şu an sende kullanıyorsun sanırım. İnşallah buralar yaza şenlikli olacak. 2020 burda bekleyen herkesin yılı olsun. Aminnn.

F felix
flx77 Canım yaa çok sevindim güzel şeyler düşüneceğiz güzel olacak inşallah. güzel haberler alalım hep böyle. Umut olacaksın tabi bize kat kat artacak o santimler gramlar inşallah.

Arkadaşlar merhaba. Polip ameliyatı olan varmı, bende polip varmış aldırmam gerekiyormuş ama korkuyorum nasıl zormu ameliyatı, rahim için risklimi kafamda deli sorular o yüzden korkuyorum. Her kadın doğumcu yaparmı bu ameliyatı yada iyi bir hekimemi yaptırmak lazım, lütfen başından geçenler aydınlatabilirmi bian önce bundan kurtulmak istiyorum

teşekkür ederim, hepimiz inşallah o mutluluğu sağlıkla yaşarız

bence bebegını dogurunca, dogum sonrası kontrole gıt, daha hakıkatlı bır tokat olur, "bir zamanlar saglıklı ama gebe kalamaz dedıgınız bır hanım vardı hatırlar mısınız " dıye :) evet o umıt kırıcı doktorlar yuzunden, ustelık bana asılama onerdı manyak, asılama ıle normal arasındakı fark ne, madem yasımdan dolayı olmuyor, tup bebek desen gene bı nebze anlarım asılama nedır yahu ? çok teşekkür ederim inşallah saglıkla yavrularımıza kavusuruz, progestan kullanıyorum 200 luk sabah 200 luk aksam vajınal, kan sulandırıcı ıgne vuruyorum her aksam ayrıca, ılk uc ay devam ederım dedı doktor, bakalım bekleyıp gerecegız ama ılk once cumayı atlatmam lazım1,5 cm ıle

canımmm sagol, ınsallah hep guzel olacak degıl mı, hepımız guzeL haberler alalım hep beraber kutlayalım ınsallah canım, çok teşekkür ederim, bu sene hepımızın kucagı saglıklı bebelerle dolmuş olacak Allahın ıznıyle

Rabbim tamamına erdirsin kucağına almayi nasip etsin.sakıncası yoksa yaşınızı öğrenebilir miyiz?Bizler de burada umut arıyoruz. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

hani.. bir oturup yazsam ..hem benzer duygu ve yaşanmışlıkların limanında dinlenir hem de tam manasıyla anlamaları ve destekleriyle, yine büyür cogalır ýürürüm deyipte yazamadığım satırlar bunlar .ne kadar içten yazmışsın güzel yüreğine sağlık...

Nasıl da sözleşmişler gibi bu tüp camiasi.. hadsiz haksız yorumlarla incitiyorlar ..kabul etmek mümkún değil

bir ara öyle mutlu haberler peşisıra geliyordu ki, müjdeyi yazabilmiştim de,, 8.haftada kalbinin durduğunu ben de paylaşamamıştım.. 3ay olmus neredeyse onulmaz bir kayıp acısı..Allah beterinden korusun ve hiçbirimize kimselere yaşatmasın.

Tüm bu anlattığın zorlu sürecin ardından gelen eşsiz haber icin adına çok çok sevindim..Rabbim saglıkli günlerde gülen gözlerini göstersin sizlere yanısıra hayırlıyla bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…