İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

tamamdir canim anlastik:KK66:
(evet hasimatocum var( simdilik,) glutensiz uyarin aklimda tam degil ama dikkatetmeye baslasim pilav unu azalltim kesmeye calisiyorum) iyihaberlerle Muglaya selam ozaman:))
gorusmekuzere

Yazışmalarımıza bak hatırlarsın. Hatta yeşim erbili takip et demişimdir. Trioid konusunda bütün bilgi sahibi olmam sayesinde.

Selam olsun 😃 O değilde orda neden kısırlık problemi yok onu da kesinlikle güneşe bağlıyorum. Güneş= D vitamini. D vitamini şart gebelik için. Haşimota da D vitamini maalesef düşük oluyor.
Bunlara hemen müdahale edip, gerekli tedbiri alıp hayatın akışına kapılmak lazım. Kafaya da başka meşgale bulmak.

ne kadar içten yazmışsın teşekkür ederim, 8. haftadan çok korkuyorum hep dile getirdim, hatta 8. haftada kaybettiğime ruhsal olarak öyle bağlanmışım ki onu kafamda 9 ay taşıyıp doğurup yarı kırkını çıkarınca hamile kaldım can09e can09e @seheryeli77 Ozgur06 Ozgur06 ya da demiştim hatırlarlar belki "onu artık doğurdum sanırım bundan sonra hamile kalırım belkı" cancan da evet artık bırak onu bıttı demıstı ve ancak kafadan gıdınce vucut hazır oldu belkı de , yarın kontrolum var ve çok gergınım :KK43:
Sakın ol kuzu.miniğini görüp geleceksin Allahın izniyle.güzel haberler duyacağduyacağı inşaallah

Yazışmalarımıza bak hatırlarsın. Hatta yeşim erbili takip et demişimdir. Trioid konusunda bütün bilgi sahibi olmam sayesinde.

Selam olsun 😃 O değilde orda neden kısırlık problemi yok onu da kesinlikle güneşe bağlıyorum. Güneş= D vitamini. D vitamini şart gebelik için. Haşimota da D vitamini maalesef düşük oluyor.
Bunlara hemen müdahale edip, gerekli tedbiri alıp hayatın akışına kapılmak lazım. Kafaya da başka meşgale bulmak.
evvet aynen..
mugla tarafinda pek tarla arsaya baktik bu sira :)))
isaretler mi
buyuk sehirler bizi mahvediyor
hayirlisi bakalim yesim not alindi:KK66:

Selam. Bu 8. Kere olan denemelerde sorun neydi peki,? Yumurta mı olmadı, oldu tutmadı mı, 5.gün embriyosu mu olmadı. Senin kafanda oluşan neden olmadığına dair bir sebep var mı? Bunları araştırsan da, öyle denesen. Hiç doğal olmadı mı (hiç doğal olmaması bana biraz erkek kaynaklı geliyor ona mı yönelsen) Denedikçe yıpranıyoruz çünkü. Sperm kalitesinde mi sıkıntı var. Biz Eylül gibi tatile Ege'ye gitmiştik, tüpten bunalıp kaçtık bir nevi. Dönüşte manisa' da mesir macuncusunda dükkan sahibi eşime bu mesirmacununu kullan kış boyu grip olmazsın dedi. O da geldikten sonra hergün bir kaşık yedi. Kavanozun yarısını yedi. Sonra biz dondurulmuş embriyoları transfer ettik negatif oldu. Negatiften sonraki ayda olmadı gebelik. Sonraki ay ise mucize olmuştu. Belki de etkisi olmuştur. Spermleri yeterli sayıda vs idi ama belki kalite problemi vardı biz bilmiyorduk. Bunu da deneyin en kötü grip olunmuyor 😁
Ne güzel allah bağışlasın.rabbim banada böyle bir mucize versin.bizde sıkıntı yok denildi hep canım e olmayıncada yaş dediler.74 lüyüm ben.6.yıla girdik evliliğimizde yani geç evlendik.bu süreçte bi defa hamile kaldım kalbi durdu.bi defa hiç döllenme olmadı.6.gün dondurulmuş kondu tutmadı derken böyle zaman geçti.aslında bakıldığında 5 defa transfer yapıldı.7 diyorum ama 6.havuz sistemiyle 7defa ilaç kullanmış oldum.doğal hiç olmadı.bilmiyorum canım ya daha ne yapsak 😔

inanciniz inanmaniz cok guzel masallah 9 olsun son olsun belki insallah ona da gerek kalmasin...neden olmasin,) .. antalya konusunda malesef hic fikrim yok canim
Aman kuzucum bu 8.olacak 9.ya yumurta heralde gurklasam çıkmaz 😁.son kıyıda köşede ne kaldıysa artık onu la bişeyler yapmaya çalışacağız.

Ne güzel allah bağışlasın.rabbim banada böyle bir mucize versin.bizde sıkıntı yok denildi hep canım e olmayıncada yaş dediler.74 lüyüm ben.6.yıla girdik evliliğimizde yani geç evlendik.bu süreçte bi defa hamile kaldım kalbi durdu.bi defa hiç döllenme olmadı.6.gün dondurulmuş kondu tutmadı derken böyle zaman geçti.aslında bakıldığında 5 defa transfer yapıldı.7 diyorum ama 6.havuz sistemiyle 7defa ilaç kullanmış oldum.doğal hiç olmadı.bilmiyorum canım ya daha ne yapsak 😔

Bence biraz takviyelerle eşine de yönel, kendine aynı şekilde sonra bir deneme yapın. Belki de kendiliğinden gelecek inşallah. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin.

Bence biraz takviyelerle eşine de yönel, kendine aynı şekilde sonra bir deneme yapın. Belki de kendiliğinden gelecek inşallah. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin.
Evet canım eşimle bizde bunu düçündük.aktardan karışım falan alalım diyoruz.yaza kadar bide böyle bakalım 😔 ah keşke yaşım biraz daha genç olsaydı 😢 zaman bizi panikletiyor.gittikçe zaman tükeniyor.

flx77 flx77 canım nerdesin kaçgündür giremedim sayfaya bugün baktım ama senle ilgili bişey göremedim güzel haberlerle dön inşallah.:KK200:

canım tesekkur ederım. cok yogun ısler o yuzden gıremıyorum. kontrole gıttım, ıstenılen boyuta gelmıs :) ılk sınavı atlattık Allahın ıznıyle, sımdı sınavda bebeısın ellerı ayakları vucutu tam olark olusmus mu o sorulacak :) 26 subatı beklıyorum panık halınde :) sen nasılsın canım

senin icin dua ediyorum ve harika olacak bu kez inaniyorum...:) hormonlarini rahat birakmaya calis 😊
seninleyiz

canımmm Allah razı olsun bin kere, dualarınızın destegıne cok ınanıyorum cunku ben de hep kendıme bıle ıstemedıgım kadar yurekten dua ettım , o yuzden dualarımızın bırbırmıze destek oldugunu bılıyorum. cok ınanıyorum. ıyı kı hepınız varsınız hep dıle getırdım. ınsallah senden guzel haberlerı alacagız, bu grupta sırayla gumbur gumbur mucozeler okuyacagız kutlayacagız cok ınanıyorum.

canım tesekkur ederım. cok yogun ısler o yuzden gıremıyorum. kontrole gıttım, ıstenılen boyuta gelmıs :) ılk sınavı atlattık Allahın ıznıyle, sımdı sınavda bebeısın ellerı ayakları vucutu tam olark olusmus mu o sorulacak :) 26 subatı beklıyorum panık halınde :) sen nasılsın canım
Çok şükür canım çookkkk sevindim:emir_bebek:. inşallah her şey çok güzel ve yolunda gider canım. bende iyiyim şükür benim işlerde yoğundu bu hafta. :halay:

Amin canim
sagol dusuncelerin icin. Bana agrili dar zamanlarin da dahil sen de yardimci oldun destek verdin zaman ayirdin, varol/un. Sevdiklerinizle minislerle insallah:)
Burada pekcok arkadasimizin tavsiyelerini takip ederek senin de oyle, sevgili bearguin in cokkiymetli
yoldasligi da onemli.., uygulamaya calisiyorum.
ama aspirin icmiyorum bak..haklisin..sen de fly gibi soylemistin daha once de..
nasil kullanmali peki ? tok gunde 1 kere ogle yemegi sonrasi alsam kafi midir
arisutu propolisi inofolic combi ve omepaq10 bir aydir duzenli belli bir duzende kullandim, ( bal tarcin corek otunu bunlarin icinde simdilik almayayim dedim belki birini eksiltip ileride) yesilliklerden yemeye calisip su kullanimima dikkat ediyorum bir de. simdilik boyle.. ha dusunmeden amann dedigim anda oldu diyorsunuz ya hayranim:) iste o asamayi istiyorum cok hem de .cunku afedersiniz koyvermek de genel olarak psikolojinin olmazsa olmaz ihtiyaci malum
yarin kurtajdan aylar sonra kadindogumcuya gidiyorum kucuk bir bolge hastanesine..nasilsa prof hocam yasta yaş turkusunu yeterince caldi soyledi yetti:))
bakalim rahim vs ne durumda .rgl de 3.gunu dedim gelin dedi,, duz kadindogumcu. . daha yalin ve sagduyulu bakar umarim.
simdiden mutlu ve hayirli cumalar gūzellik/lerr

son bır bucuk ayda ben de bebe aspırınıne baslamıstım gulum, bır de sekerlı yıyeceklerı kesmıstım, vucut temızlensın tahlıllerımı oyle yaptırayım dıye dusunuyordum

Evet canım eşimle bizde bunu düçündük.aktardan karışım falan alalım diyoruz.yaza kadar bide böyle bakalım 😔 ah keşke yaşım biraz daha genç olsaydı 😢 zaman bizi panikletiyor.gittikçe zaman tükeniyor.

yumutlama oncesı yogun ılıskıden zıyade sadece bır ay en azından yumurtlama ve sonrasında ılıskı deneyebılırısn nacızane tavsıyem

X