İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Hamile kaldığınızda yaşınız kaçtı acaba.

Kuzum tekrar gözün aydın, sağlıcakla bebişine kavuşursun, dualarında bizede yer ver

o halde sen bu sayfanın umudusun canım, tebrik ediyorum ve sağlıkla devam etmesini diliyorum, umarım kucağına aldıgın bebeğinle güzel bir ömür geçirirsin, yeri geldi birbirimiz için ağladık yeri geldi oleeeyyy çektik, ne mutlu ki böyle güzel haberler alıp mutluluğumuz ve umudumuz çoğaldı, sağlıkla devamını diliyorum.

Kuzum tekrar gözün aydın, sağlıcakla bebişine kavuşursun, dualarında bizede yer ver

Sağol canım, teşekkür ederim. Allah'ım bekleyenlere en kısa sürede nasip etsin.

Teşekkür ederim, amin inşallah. Buraya gelip her yazan beni aşırı mutlu ediyordu. Sırada benim yazmam varmış. İnşallah sağlıkla kucağıma almakta nasip olur. Onları da yazarız. Umut olur güzel haberler peşi sıra gelir inşallah. Zaten bizim en çok umudunuzu kıran doktorlar. Geçen sene gittiğim kadın doğum doktoru yüzüme acınaklı bakıp inşallah olur Allah'tan ümit kesilmez demişti. O kadar ümitsiz vaka bulmuştu sanırım. Hiç unutmuyorum.

Tebrik ederim sağlıkla kucağına almanı dilerim. Çok sevindim ya. Eski tüpçü olarak doğal yolla gelen mucize bir başka anlamlı oluyo:) sanki bu sefer o bizi seçip gelmiş gibi. tam da olması gerektiği gibi.. Ben de hayırlısıyla 11. haftaya kadar geleydim bi, o mu bu mu derken boşa kendimin dolduruşuna geliyorum, sonra bi de kendimi avutuyorum. Tam bi deli işi:)

Arkadaslar size bi şey danışmak istiyorum.Daha önce yazmıştım başımdan 4 tüp bebek denemesi geçti. 3.denemede hamile kaldım ama 12 haftalikken kalbi durdu.Son zamanlarda adetleri düzensiz olunca hacettepe hqstanesine gittim.fsh 33 çıktı adet öncesi amh 0,05 çıktı. Tüp bebek yaptırmayı bu sıralar düşünmüyorum maddi ve manevi olarak yorulmustum soğan kürüne başlamistim saraçoglunun kurunu kullanmaya düşünüyordum amh değerim çok düşük olunca kendi doktorum gittim o da ultrason la muaene etti çok kötü değil dedi.hacettepe 2.gün fsf 39 yükselmiş tüp bebek yaptırdığım hastanede fsh 51 e2 31 çıktı doktor 3.gün iğnelere başladı 1 yumurta gelişti 10.gün yumurta 15 mm olmuştu 12 gün gittiğimde yumurta 16 mm olmuştu ben niye az büyümüş diyince bi de akintinin olduğunu soyledim catlama olabilir mi dedim doktor e2 ye baktirdi düşmüş dedi lh bakıldı ona göre yumurta çatlamış dedi doktor öğle esin gelsin aşılama yapalım dedi ben kabul etmedim ilişki önerdi ben zaten 51 fsh ile çok umutlu deildim.sizce bu sıralar fsh düşürmek için saraçoglunun kürlerini kullanayayim yoksa adet günümü bekleyelim kafam çok karışık amh çok düşük vakit de kaybetmek istemiyorum.Sizlerin bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum.Yardımcı olursaniz sevinirim

Kolay gelsin, benim fsh ile ilgili bir sıkıntım yoktu ama fsh yükeskliği diye bir grup var o gruptan daha çok bilgi edinebilirsin sanırım. ama tüp bebek yaptırmış biri olarak fsh ı düşürmeden tüp bebeğe yanasmadıklarını biliyorum. fsh ı düşürmek için de ilaç veriyolar diye biliyorum. kürler çok etkili olur mu bilmem ama ben hayıt kürü yapmıştım genel bir faydası olsun diye reglin ikinci günü başlamıştım. soğan kürü de yine reglin başında başlanıyor sanırım. Umarım en kısa zamanda bebişine kavuşursun

surmise teşekkür ederim.Gruptan okuduğum kadariyla doktorlar tüp bebek doktorları fsh yüksekse başlamıyor ama benim doktorum yumurta varsa başlıyor .

Teşekkür ederim sağol canım. O bizi seçti bu sefer o yüzden daha umutluyuz sanırım. Bende 12. Hafta kritik diyorlar diye eşimle o haftaya endeksliyiz ama onu da atlayınca stres bitmeyecek testler şunlar bunlar. Sanırım rahatlayacak bir hafta yok gibi. 37. haftadan sonra anca rahatlarız sanki

Hangi marka arı sütünü kullandınız ben Arıcilik la ugrasan biri vasıtası ile 20 gram aldım dondurucada saklamak gerekiyormuş .siz nasıl tukettiniz

Canım teşekkür ederim.. iyiyiz şükür.. bebişm de iyiymiş en son cuma gördük.. 2ye yaklaşmış 37.haftada alıcak gibi.
Sen nasılsın nasıl gidiyor?
sağlıkla inşallah canım bende bi gelişme yok buaralar ağırbi grip geçirdim. uzun süredir geçirdiğim en ağır gripti.hayırlı doğumların olsun inşallah canım.

sağol canım ben de baya uzun bı ara vermıstım, gırıp bakıyorum sımdı arada oyle , sen nasılsın yolunda mı hersey canım
çok şükür canım bebişle ilgili bi gelişme yok bişey yaptığımda yok özel günleride değerlendiremiyorum çoğu zaman. ağır bi grip geçirdim bu aralar hayırlısı herşeyin inşallah

Senella Ay canım çok sevindim gözün aydın sağlıkla doğsun inşallah nekadar oldu.

sağlıkla inşallah canım bende bi gelişme yok buaralar ağırbi grip geçirdim. uzun süredir geçirdiğim en ağır gripti.hayırlı doğumların olsun inşallah canım.
Geçmiş olsun canım. Grip her sene form değiştiriyor ayrıca daha da güçleniyor nedense.. dikkat edin.

Amiinn inşallahh

Testere dişli aslan pençesi fsh düşürüyor. Yaşınız kaçtı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…