İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Ben sana bu konu kolay demedim ki, bu yolu sana tavsiye de etmedim. Sen kendin yazmışsın yumurta nakli dışında başka bir çözüm yok diye ona cevap olarak okuduğum bir bilgiyi paylaştım yoksa tabiki doğurmakla anne olunmuyor bu bambaşka bir konu. için nasıl rahat edecekse öyle bir seçim yapmalısın tabiki.

tavsıye ettın demedım zaten kesınlıkle :)

terazıye koyup anlatmaya calıstım hem sana hem aslında bu konuyu okuyan herkese. basımıza benzer seyler gelıyor ya da bır tanıdıgımıza. bırbırımızı anlamak ya da o konuda fıkır edınmek bıle guzel oluyor yanı sonucta

benım eskı kayınvalıdem ve su ankı kayınvalıde adayım , kendı annemden daha sefkatlı bana
elşbette annem baska ama hanı hakıkaten dogurmakla anne olunmaz. sevgı merhamet fedakarlıktır anne yapan bence ınsanı.

ıste bu surecte dogal yolla hamıle kalmak olmuyorsa, sorgulama gerektıren cok detaylar cıkmıs oluyor karsımıza. maalesef

keske hersey kolay olsa pürüz olmadan

herseyın hayırlısı ve en guzelı olsun ınsaallah hepımız ıcın

tam bır yılda olcum yaptırdım 1,46 idi 1,96 cıktı bır yıl aradan sonra, o degerın de dogruluguna ınanmıyorum
bende de aynı durum oldu bir yıl önce 1,5 çıktı bir yıl sonra 1.7. ben de arı sütü falan kullanmıştım o mu farkettirdi acaba dedim Dr a sordum ama yükselmesi mümkün değil dedi. gerçekten de ölçüm yapan yerlere göre değişiyo sonuçlar.

bende de aynı durum oldu bir yıl önce 1,5 çıktı bir yıl sonra 1.7. ben de arı sütü falan kullanmıştım o mu farkettirdi acaba dedim Dr a sordum ama yükselmesi mümkün değil dedi. gerçekten de ölçüm yapan yerlere göre değişiyo sonuçlar.

evet yukselmesı mumkun degıl dıyorlar, cunku sonucta yumurta rezervı bellı olarak doguyoruz, arttırıcı bır takvıye yapmadım tamamen olcum yapan yerın farkından kaynaklı, yanı bı yerde amh a bakarak yorum yapan doktorların da cok saglam doktor oldugunu dusunmuyorum. 0,20 lerde bır bayanın yıllar yıllar sonra kendılıgınden denedıgı kürlerle hamıle kaldıgını okumustuk gecen sene burda hatırlarsın belkı kuzum

aa gerçekten mi benim olmadığım zamana denk gelmiş demek ki. ne güzel ya, peşinde düşüp istediğini almak. umarım sağlıkla kucağına almıştır.

aa gerçekten mi benim olmadığım zamana denk gelmiş demek ki. ne güzel ya, peşinde düşüp istediğini almak. umarım sağlıkla kucağına almıştır.

kadına tup bebek bıle yapamazsın dıyorlar 10 yıl kür kür denıyor ugrasıyr ve 1 bebegı dogal yolla oluyor, o bebek 2 yasındaydı sanırım ıkıncı hamılelık ıcın kür yapıyordu, baska bır grupta gorup burada paylasmıstık dıye hatırlıyorum gercek mucızeydı yanı

Kuzum benim Rabbim tez zamanda kucagini doldursun ben azeriyim bizde bir doktor var tup bebek tedavisiyle 54 yasinda 49 yasinda 59 yasinda kadinlar hamile kaldi canim birde sana tavsiyem ceviz suyu ic gebe kalmaya cok yardim edyor Rabbim hic kimsenin kucagini bos birakmasin hamilelerinde sapasaglom bebeklerine kavustursun

Kuzum benim Rabbim tez zamanda kucagini doldursun ben azeriyim bizde bir doktor var tup bebek tedavisiyle 54 yasinda 49 yasinda 59 yasinda kadinlar hamile kaldi canim birde sana tavsiyem ceviz suyu ic gebe kalmaya cok yardim edyor Rabbim hic kimsenin kucagini bos birakmasin hamilelerinde sapasaglom bebeklerine kavustursun
Donasyonla olmuş olabilir mi canım? Bakü'de çok yapılıyormuş. Yasak değil diye baya bir giden var oraya. o yaşlarda tıp tarihinde yok sanırım normal gebelik:)

Canim bilmiyirum vallah nasil yapiliyor ancak evet oyle ileri yasta anne olan cok kadin var burda tup bebekle tup bebek yapan doktorlarimizda cok iyiler turkiyede tup bebek pahali biseymi?
Donasyonla olmuş olabilir mi canım? Bakü'de çok yapılıyormuş. Yasak değil diye baya bir giden var oraya. o yaşlarda tıp tarihinde yok sanırım normal gebelik:)

Ya kizlar premenopoz kacyilsürüyor ben çok korkuyorum gircem diye tak diye mi geliyor .önce fsh yukseluyomus amaoda inip çıkan bisey kesin amh denmi anlasiliyo

Herkese merhaba

Bu başlıkta çok zamanlarım geçti baştan okuyanlar bilecektir. 2 kere kimyasal gebelik geçirdim. 2 kere tüp bebek tedavisi gören ve 2 kere 3.gün embriyosu transferi negatif sonuç almış biriyim. Yumurta rezervi düşük amh değeri düşük zor bir vakaydım. Şu an doğal yollarla hamileyim. Sizlere umut olmasını dilerim.

bearnguin bearnguin en kısa sürede Rabbim sana da doğal yoldan nasip etsin. İyiki bu başlığı açmışsın. Doğal deneyeceklere umut olacaktır. MASLOW MASLOW ikimizde tüp bebekte çok uğraştık. Rabbim doğal nasip etti çok şükür.

Herkese merhaba

Bu başlıkta çok zamanlarım geçti baştan okuyanlar bilecektir. 2 kere kimyasal gebelik geçirdim. 2 kere tüp bebek tedavisi gören ve 2 kere 3.gün embriyosu transferi negatif sonuç almış biriyim. Yumurta rezervi düşük amh değeri düşük zor bir vakaydım. Şu an doğal yollarla hamileyim. Sizlere umut olmasını dilerim.

bearnguin bearnguin en kısa sürede Rabbim sana da doğal yoldan nasip etsin. İyiki bu başlığı açmışsın. Doğal deneyeceklere umut olacaktır. MASLOW MASLOW ikimizde tüp bebekte çok uğraştık. Rabbim doğal nasip etti çok şükür.
hayırlı olsun..lütfen FSH AMH değerlerinizi yaptığınız yararlı olduğunu düşündüğünüz seyleri aldığınız antioksidanları paylaşırmısınız

hayırlı olsun..lütfen FSH AMH değerlerinizi yaptığınız yararlı olduğunu düşündüğünüz seyleri aldığınız antioksidanları paylaşırmısınız

Teşekkür ederim. FSH 12 civarıydı en son. Amh 0.34

Hiçbir şey yapmadığım ay hamile kaldım. En az stresli vazgeçtiğim aydı.

Ama 1 yıl boyunca glutensiz diyet yaptım bazen bozarak bazen sadık kalarak (haşimato var bende) çikolata abur cubur yemedim. Düzenli değil ama ara ara kullandığım şeyler var. 2 ay arı sütü kullandım. 1 kutu astalife vitamin, 1 kutu omepa@10, 1 kutu ımprly vitamin, omega3 veneturanın, birkaç şişe d vitamini 1-2 kutu B12.

Son 3 ayda tüp bebek tedavisinde kullandığım Wm Evolotion diye bir vitamin kullandım yumurta sayıma etki ettiğini düşünüyorum. Birde iki tane B12 iğnesi ve D vitamini iğnesi aldım en son aydan önceki ayda. Bence stres önemli kafadan atmak bunu yapabilmek daha kolay olacak.

Herkese merhaba

Tebrik ederim canım.. Rabbim tamamına erdirsin inşallahh.. darısı tüm bekleyenlere.😍

X