- 19 Kasım 2017
- 1.927
- 3.844
Senella canım nasılsın daha iyisindir umuyorum kontrollere devam ediyor musun ?
Iyi olmaktan başka seçeneğimiz yok maalesef. Daha görüşme randevum gelmedi. Tekrar muayene ücreti istemezler umarım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senella canım nasılsın daha iyisindir umuyorum kontrollere devam ediyor musun ?
İyi ol canım güçlü ol Allahın izniyle geçecek bu zor günler bebeğine hamile kaldığını öğrendiğinde hele ki kucağına aldığında unutacaksın bu günleriIyi olmaktan başka seçeneğimiz yok maalesef. Daha görüşme randevum gelmedi. Tekrar muayene ücreti istemezler umarım.
Hiç onu söyleme tatili yaptım stresi attım rahatlayım derken dönüşte kaynananın yanına gidince tekrar stres yüklenip geldim, ben zaten kaynanayı görünce çocuk isteğimde puffff uçup gidiyorvalla sanırım kaynana ve kocaların yıldızları pek bı zayıf, gerıleyen merkurun pesıne takılıyor bı manyaklasıyor, buyuyen ayın pesıne takılıyor gergınlesıyor, bızım yıldızlarımız ne sabıt duruyor kımseye takılmaya hakları yok :)
Bir daha test yap? Geç döllenme olabilir :)Canlar şimcik ben 13 ağustosta adet olmam gerekiyordu ama olmadım 2 test yaptım 2gün geçtiğinde negatifti ama 6 gün geçti 1 haftadır ağrıdan duramıyorum adet olacakmış gibi ağrı var ahanda geldi diyım ama birşey yok neyapim dr a gideyimmi?
Evet canim daha ilk randevu olacak.İyi ol canım güçlü ol Allahın izniyle geçecek bu zor günler bebeğine hamile kaldığını öğrendiğinde hele ki kucağına aldığında unutacaksın bu günleri
Tedaviye devam ediyorsun yeni hasta değilsin ki canım benim almazlar muayene ücreti. Negatifden sonra ilk kez mi görüşeceksin hocayla?
Sonuctan haberim yoktu. Sen yazmayinca sormak da istemedim. Gecmis olsunIyi olmaktan başka seçeneğimiz yok maalesef. Daha görüşme randevum gelmedi. Tekrar muayene ücreti istemezler umarım.
Sonuctan haberim yoktu. Sen yazmayinca sormak da istemedim. Gecmis olsun
Negatifi gormek var bi de isin sonunda. Dusun benim tek bi embriyom var. Onda da negatifi gorsem ki kuvvetli ihtimal oyle olur dımdızlak kalirim ortada. Allahtan senin halihazirda dondurulmus embriyolarin var bekleyen. İnşallah onlar tutunur da sana hayirli saglikli evlat olur
Canlar şimcik ben 13 ağustosta adet olmam gerekiyordu ama olmadım 2 test yaptım 2gün geçtiğinde negatifti ama 6 gün geçti 1 haftadır ağrıdan duramıyorum adet olacakmış gibi ağrı var ahanda geldi diyım ama birşey yok neyapim dr a gideyimmi?
ahaha yeminlen çayı püskürttüm Allahta seni güldürsün kuzumyıne bır test yapsana gı, belkı gec dollendı kızan stresten, babaanneyı gorunce kararsız kaldı dusune dusune dollendı belkı
yıne bır test yapsana gı, belkı gec dollendı kızan stresten, babaanneyı gorunce kararsız kaldı dusune dusune dollendı belkı
Benimki babanneyi gördü düşündü düşündü o yüzden bi buçuk senedir döllenemiyor heralde
ahaha yeminlen çayı püskürttüm Allahta seni güldürsün kuzum
Mantıklı bencebebıs dollenene kadar baska tarafa mı baksak acaba gulum ne dersın :)
Korkuyorum yapmaya çok kötü oluyorum geçen yaptığımda çok ağladım zortoparladım. Ama çok kötü ağrı çekiyorum bat tarihine kadar memişlerde birşey yoktu o günden sonra onlarda ağrı sızı şişti yatamıyom ağrısından. Biryandan ev topluyor um stres çektiğim ağrılar beni dibe vurdu resmen, ozaman alayım bitane yapayım hiç umut yok ama...aminn kuzum hepimiz gulelılm ınsallah, da testın varsa yap bı test bence bak gec dollenme olursa dıkkatsız davranmıs olma, kırmızı gorunmedıkce umut var bılıyosun. hadı bı guldur bakalım sen de bızı ınsallah
Korkuyorum yapmaya çok kötü oluyorum geçen yaptığımda çok ağladım zortoparladım. Ama çok kötü ağrı çekiyorum bat tarihine kadar memişlerde birşey yoktu o günden sonra onlarda ağrı sızı şişti yatamıyom ağrısından. Biryandan ev topluyor um stres çektiğim ağrılar beni dibe vurdu resmen, ozaman alayım bitane yapayım hiç umut yok ama...
Ozaman hemen ben eczaneye gidiyom aklıma düşürdünev falan toplama ıste dedmek ıstedıgım bu, zorlama kendını, zaten olmadıgını dusundugun ıcın negatıf de gorsen yıkılmazsın, ama eger varsa agır ıs yaparak bebıse zarar verırsın kuzum.
Tayinleri çıkmıştı yanılmıyosam.. inşallahh vardır @nur0606 ben de bekliyoruumm ❤ çıkmazsa da üzülmüyoruz zamanını bekliyoruzev falan toplama ıste dedmek ıstedıgım bu, zorlama kendını, zaten olmadıgını dusundugun ıcın negatıf de gorsen yıkılmazsın, ama eger varsa agır ıs yaparak bebıse zarar verırsın kuzum.
Anne olamadığım İçin kendimi eksik, yarım ve kusurlu hissediyorum ve bu durum beni mahvediyor... Size de böyle oluyor mu? Her regl oluşum benim için yıkım oluyor.