İlk dakikalarda çok hafif çizgi belirmeye başladı ama zor görünecek gibiydi.Ilk yarim saate bakma. Ilk bes dakikada ne oldu?
İlk dakikalarda çok hafif çizgi belirmeye başladı ama zor görünecek gibiydi.
Var mı var galiba evet var var falan diye diye gözlerimle içine düşe düşe baktım.
Sonra çok açık pembe de olsa iyice çizgi göründü ama hemen ardından o dağılma olmaya başladı
Ama benim bebek sevdam, büyük oğlum 12, küçük de 3 yaşındayken, plansız hamile kalıp, çok şaşırıp hatta korkup birkaç günde kendini iyi birşey olduğuna tam ikna etmişken kimyasal ile yüzleştiğimde başladı.Sizin esiniz hamile kalirsan aldiririz da diyor ama.
Bu kadar net bir sekilde istemeyiyorsa esiniz olsa bile sizi aldiralim diye strese ve uzuntuye sokacak. Bu da cok uzucu bir durum cidden.
Hem de 20 yasinda oglunuz varmis, esinizin 3ncu defterini kapatmasi da cok da garip degil aslinda.
Benim oglum 8 yasinda ve ikinci icin hala ikna etmeye calisma asamasindayim esimi :) burda 40 yas ustu olup hala ilk cocugunu kucagina alamamis arkadaslar da var. Herkesin durumu farkli tabi.
Allah hepimizin gonlune gore versin.
Yok olmayacağım. Doktora gel demesi. Bir dahaki ay rahim filmi cekelim dedi olmazsa. Iki güne bir ilişki dedi. Dün ilişki oldu bu gece 24 saat oluyor. Yarın sabah mi yapalım acaba. Spermin de sorun yoktu 1 yıl önce. Ama adam grip dökülüyor sağlıklı spermi varmıdır ki :) tam yumurtlama zamanı hastalandı diye basının etini yiyorum.
Ama benim bebek sevdam, büyük oğlum 12, küçük de 3 yaşındayken, plansız hamile kalıp, çok şaşırıp hatta korkup birkaç günde kendini iyi birşey olduğuna tam ikna etmişken kimyasal ile yüzleştiğimde başladı.
Yani ben ilk isterken büyük oğlum 12 yaşındaydı ve ne kadar tamam artık istemiyorum desem de her ümit beni çok mutlu etti.
Hem biliyor musunuz oğlumun kız arkadaşının annesi geçen yıl doğum yaptı, 4. Ye kızı oldu:)
Hem de en büyük kızı 21 yaşındayken:)
İnşaallah, amin:)Silik de olsa cikiyorsa hamilesin demektir. Bu kesin. Hamile degilsen tertemiz oluyor, bembeyaz yani.
Ama soyle dusunelim; test cubugu hataliydi ve hatali sonuc verdi. Hemen umitlenmeyelim (ama bence hamilesin). Ama yarin sabah ilk is testi yap. Bence temiz bir kaba idrari doldur, onunla yap. Eger silik cizgi cikarsa ve yine gozlerine inanamiyorsan ikinci bir cubugu idrara batirip yine dene :)
Biz de bu ay deneyecegiz. Su coskulu adetim bir bitsin. Allahim insallah hepimiz bu ay hamile kalabiliriz :)
Ne güzel gerçekten, bir anne baba gibi bir kardeşe sahip olmak herkese nasib olmazTekrar soyluyorum. Benim ile en kucuk erkek kardesim arasinda 26 yas var. Hic dert etme bunlari. Hatta ne guzel, kendisine her zaman arka cikacak bir abisi olacak kocaman. Keske benim de boyle bir abim olsaydi :)
İlk oğlum zaten yeni evlendiğimizde oldu, korunmuyorduk ama hem yeni evli olduğumuzdan sanırım hem de çalıştığım için pek de hevesle bekliyor sayılmazdık.
Sonra yıllarca istemedik çünkü sadece ben çalışıyordum, eşim öğrenciydi.
Neyse büyük oğlum 1. Sınıfa giderken artık maddi olarak da rahatlamanın etkisiyle olabilir, benim aklıma düştü.
Spiralimi çıkarttım, eşim pek gönüllü değildi ama korunmuyor olmaya ses çıkarmadı.
Hatta birkaç ay adet olduğumda yine mi hamile değilsin demişti.
3 ay sonra bir düşüğüm oldu ve hemen ardından adet görmeden küçük oğluma hamile kaldım.
28 yaşındayken küçük oğlumu doğurdum.
Yine bebek olayı kapanmıştı bizim için, 1 yıl doğum kontrol hapı kullandım, yan etkileri fazla olunca bıraktım.
İşte o zaman,gerçekten ikimiz de korunduğumuzu sanarken hamile kaldım, küçük oğlum 3 yaşlarındaydı.
Tam evet iyi olur, diye kendimi ikna etmişken kimyasal olduğunu öğrendim, kendiliğinden düştü.
İşte o andan itibaren ben hep eşimin istememesine rağmen aşırı şekilde bebek istemeye başladım.
8 yıl oldu, ben bu özlemle yaşıyorum.
Bu süreçte biri boş kese, biri 8. Haftada kalbi duran iki düşüğüm, oldu, sadece 1 kürtajım var, diğeri kendi düştü.
Yani çok isterdim evet korunmuyoruz ama kısmet olmadı şimdiye kadar demeyi, böyle hem sık sık belki bir kaza olmuştur da hamileyimdir diye beklemek, hem de bebek istiyoruz diyememek çok zor, çünkü bebek istiyor şekilde korunmasız ilişki de yaşamıyoruz.
'Bir kaza' diye tabir edilen o küçücük ümide bağlanıp günlerce beklemek de çok zor
Haklısın zor. Ama bu kadar özlem çekiyorsan eşini kendi durumunla ilgili ikna etmelisin. Başka çaren yok korunmasız ilişki için. Bence eşin senin yasadigin bu dusuklerden çok etkilenmiş seni korumak istiyor.
Ben ilk kimyasal gebelikten sonra çok zor gelmiş çocuk defterini kapatıyorum ben yapmiycam demiştim. Eşim zaten ben senin bunları yasamanı istemiyorum diyerek o benden önce vazgeçmişti. Hatta şu an acaba çok istiyorum nasibimde yok Allah fazla istememin karşılığında ya bana ceza verip cocugumla imtihan ederse diye düşünüyorum. Tüp bebek tedavisi gördüm sağlığım bozuldu, Allah'ım sağlığımı bana ver diye dua ettim. Ne verirse Rabbim hayırlısını versin.
Bence şu an hamilesin bunları düşünme stresini azal, pozitif şeylere odaklan. Kaza eserin gelmiş belli :)
Anladim.Ama benim bebek sevdam, büyük oğlum 12, küçük de 3 yaşındayken, plansız hamile kalıp, çok şaşırıp hatta korkup birkaç günde kendini iyi birşey olduğuna tam ikna etmişken kimyasal ile yüzleştiğimde başladı.
Yani ben ilk isterken büyük oğlum 12 yaşındaydı ve ne kadar tamam artık istemiyorum desem de her ümit beni çok mutlu etti.
Hem biliyor musunuz oğlumun kız arkadaşının annesi geçen yıl doğum yaptı, 4. Ye kızı oldu:)
Hem de en büyük kızı 21 yaşındayken:)
Yok olmayacağım. Doktora gel demesi. Bir dahaki ay rahim filmi cekelim dedi olmazsa. Iki güne bir ilişki dedi. Dün ilişki oldu bu gece 24 saat oluyor. Yarın sabah mi yapalım acaba. Spermin de sorun yoktu 1 yıl önce. Ama adam grip dökülüyor sağlıklı spermi varmıdır ki :) tam yumurtlama zamanı hastalandı diye basının etini yiyorum.
Senin de olacak bu sene. Burdaki herkesin olacak.
Grip etkilemez bence sperm kalitesini. Antibiyotik kullanirsa esin o ayi unut, antibiyotik cok etkiliyor sperm kalitesini. Ben de esim hastalanmasin diye gozunun icine bakiyorum.
Ya niye sinasin? Cocuk bakamayacak durumda olanlar bile, istemeyenler bile cocuk sahibi oluyor. Boyle dusunme. Istemeye devam et. Ben bakabilirim, kendimden bile iyi bakarim emanetine, severek, operek, koklayarak bakarim de. Gelecek bebegin bu sene.
Grip olması sorun değil. Mevcut spermleri 3 önce üretildi çünkü. :) Atıyorum dün gece 12'de birlikte olduysanız yarın öğlen 12 olsun.
Ee dün 3 gün öncekini kullandık. Yarın yaparsak tam gripli spermler. bu adam persembeden beri grip. Geçen kışta böyle oldu tam yumurtlama döneminde bir ben hastalandım bir o hastalandı. Bi ay yatılı misafir geldi, en verimli günler hep kaçtı :))
Ee dün 3 gün öncekini kullandık. Yarın yaparsak tam gripli spermler. bu adam persembeden beri grip. Geçen kışta böyle oldu tam yumurtlama döneminde bir ben hastalandım bir o hastalandı. Bi ay yatılı misafir geldi, en verimli günler hep kaçtı :))
Sperm grip olmaz. Sadece esin istekli olmayabilir. Tamamini getiremeyebilir. Cok gicik bir durum.
3 var gerisi gelmemiş :))) 3 AY önceki spermler şu an mevcut spermler :) Spermin üretimi 3 ay sürüyo yani. Kapiş?Hem griple bişile sperme bişicik olmaz rahat ol.
O yok zaten. Adetliyken ne zaman bitiyor diye kıvrandı durdu. Bitti adam nakavt :)) Bi de dün doktordan çıktık 2 günde bir dedi dedim. Tamam toparliycam kendimi dedi. Akşam film izledik. Film bitti. Saat 10 oldu, bu sefer aldı telefonunu onla uğraşıyor. Sonra tribi attım bundan sonra doktorla sen konuşursun ben konuşmayacam. Bu ay da böyle çöpe gider rahatlarız. Bak sinirlendim gene. Bugün de piki gösterdim gördü daha hala yatak odasına gelmedi.