Ayy sen gondersene adami bize biz onu bi yola getirelim ben panic_attack tan umutluyum ikna ederiz yaaa... :))Katılıyorum @can09e , boşuna mı kız çocuk istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy sen gondersene adami bize biz onu bi yola getirelim ben panic_attack tan umutluyum ikna ederiz yaaa... :))Katılıyorum @can09e , boşuna mı kız çocuk istiyorum
ben o yaslarda etrafimdakilere siz ölmüşsünüz haberiniz yok, ben sizin gibi olmayacagim derdim. son yillarda kendime bakarken hep bu sozlerimi hatirliyorum. ben öldüm ya ne zaman oldu bu diye şaşıriyorum bir de :)Şimdi zaman değişti, herkes öyle artık, geç evleniliyor, bakma ben aşk kurbanı oldum
Seviyorum da seviyorum ne var sanıyorsam evlilikte, pek hevesliydim
Ben aslında direk olarak kendi oğlumdan bahsetmedim.
Demek istediğim, bu yaşta çocuğun olduğunda, henüz 40 yaşında otomatik olarak eski nesil oluyorsun.
Ve tabi ki kendini çok büyük sanıyorlar, dünya ellerinde, her istediklerini yapabilecek güç var falan, her genç gibi:)
Sağol canım, amin.Yaaa duygulandimmm: ( ( kuzum buyuycek ve yabanci misafir gibi mi olucak evde..dogru dedin aslinda. Allah omur versin de yavrucuklarimiza.
Buarada masallah yakisikli ogluna canim Allah bahtini acik etsin :) Genc kayinvalide genc babanne olucaksin ))
Dur bakalım o da isteyecek ama fol, yumurta kalacak mı bakalım o zamanAyy sen gondersene adami bize biz onu bi yola getirelim ben panic_attack tan umutluyum ikna ederiz yaaa... :))
Ahahah ilahi yaa... simdi bende dusunuyorum ileri zamanlari.. napariz ne ederiz, ergenlik kiz erkek iliskileri... Rabbim guzel gunlerini gostersin insallah..Sağol canım, amin.
Yabancı derken, anlamışsın sen işte tam ifade etmek zor.
Hani küçükken her şey senin konttolündedir, her şeyini bilirsin falan ama ergenlik şu bu derken özellikle 18 yaşını doldurduktan sonra, öyle izin falan tarih oluyor:)
Aksine bu dünya ile ilgili size tavsiyelerde bulunmaya başlıyorlar:)
Geçen yıl, kız arkadaşı ile bir sorunu vardı ve ben bir şey dedim.
Bana dedi ki; "Bizim ilişkimizi kendi ilişkinle karıştırma , biz birbirimizi çok seviyoruz, çok güveniyoruz."
Sonra ne oldu, ayrıldılar
ay bayiliyorum ya genclikteki o dunyayi degistirebilecekmis gibi hissetme haline. yasadigin hersey ozel, her sey farkli.. hatta aski sen kesfetmissin. yeryuzunde yok boyle ask..Sağol canım, amin.
Yabancı derken, anlamışsın sen işte tam ifade etmek zor.
Hani küçükken her şey senin kontrolündedir, her şeyini bilirsin falan ama ergenlik şu bu derken özellikle 18 yaşını doldurduktan sonra, öyle izin falan tarih oluyor:)
Aksine bu dünya ile ilgili size tavsiyelerde bulunmaya başlıyorlar:)
Geçen yıl, kız arkadaşı ile bir sorunu vardı ve ben bir şey dedim.
Bana dedi ki; "Bizim ilişkimizi kendi ilişkinle karıştırma , biz birbirimizi çok seviyoruz, çok güveniyoruz."
Sonra ne oldu, ayrıldılar
Aynen canım, 30 yaş bile yaşlı görünürdü, biri 10 yıllık evliyim dese, oo sizde iş bitmiş derdim:)ben o yaslarda etrafimdakilere siz ölmüşsünüz haberiniz yok, ben sizin gibi olmayacagim derdim. son yillarda kendime bakarken hep bu sozlerimi hatirliyorum. ben öldüm ya ne zaman oldu bu diye şaşıriyorum bir de :)
Burda hafif bi kaynanalık hissettin miAhahah ilahi yaa... simdi bende dusunuyorum ileri zamanlari.. napariz ne ederiz, ergenlik kiz erkek iliskileri... Rabbim guzel gunlerini gostersin insallah..
Ya ya di mi:) senin aşkın çok özel falan:)ay bayiliyorum ya genclikteki o dunyayi degistirebilecekmis gibi hissetme haline. yasadigin hersey ozel, her sey farkli.. hatta aski sen kesfetmissin. yeryuzunde yok boyle ask..
OlmamiBurda hafif bi kaynanalık hissettin mi
Yani cevap verdiğin benim mesajımda
Ah ah daha dün karnındaydı da haberi yokOlmami
Kuzu da basladi simdiden..ee diziler sunlar bunlar sen benim istedigimle evlenmeme izin verir misin dedi. Bende tabi ki sen sevdikten sonra evlenirsiniz dedim o da yok ben zaten evlenmicem de sizle kalcam da sordum diyor kiyamam simdi boyle dusunuyorsun dedim.. napiyim ne deyim baska
Ayy sen gondersene adami bize biz onu bi yola getirelim ben panic_attack tan umutluyum ikna ederiz yaaa... :))
Noldu korktun mu gı
Noldu korktun mu gı
Ben ekmamla ugrasiyorum istemeyen adami iknayla ne ugrascam mi diyorsun.. ama amme hizmeti yauu... bir de kizi olmasin mi yau :)))Elim ayaam titredi gız.
Oporganik ekmek yaptım ben çok heyecanlıyım şu an
dennisgo görüyor musun,resmen tembelliğimizi yüzümüze vuruyor panic_attackElim ayaam titredi gız.
Oporganik ekmek yaptım ben çok heyecanlıyım şu an
Ben ekmamla ugrasiyorum istemeyen adami iknayla ne ugrascam mi diyorsun.. ama amme hizmeti yauu... bir de kizi olmasin mi yau :)))
Ekmek yapacak enerjim de hiç olmadı şu hayatta. Sen ve ben olsa olsa ekmek arası peynir yaparız L lyly bu arada ellerine sağlık panic_attack