• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

D önemli d nasıl ona bakmadılar mı? benim b12 de 167 çıkmış 200 üstünde istiyoruz dedi. benexol ishal yaptı afedersin.. apikobal mı denesem :/
Ay canım apikobal da bana hiç yaramadı.
Kendi kendime bi içeyim demiştim, içtiğim gün öyle bi kabızlık oluştu ki, çok zorlandım afedersin tuvalette, ertesi gün yine içtim yine tuvalete gitme isteği oluşuyor ama bir türlü olmuyor:olamaz:
Ben hayatım boyunca bir iki defa yaşamışımdır böyle bir şeyi yani hiç kabızlık çekmem.
O yüzden apikobala bağladım bu durumu, 3. Gün içmedim ve sorun ortadan kalkmıştı:)
Eşim kullanmıştı ama onda bir şikayet olmadı

Slm kızlar bi arkadaşın arkadaşi istanbulda Bülent tıraşa gitmiş tüp bebek için fiyat olarak 25000 bini bulacakmış. İstanbulda yaşayanlara duyurulur. Çok pahalı yavv..

O paraya hazır doğmuş çocuğunu verecek yüzlerce insan bulunur yahu! Sonra da Müge Anlı'da izleriz artık. :)))

Ay canım apikobal da bana hiç yaramadı.
Kendi kendime bi içeyim demiştim, içtiğim gün öyle bi kabızlık oluştu ki, çok zorlandım afedersin tuvalette, ertesi gün yine içtim yine tuvalete gitme isteği oluşuyor ama bir türlü olmuyor:olamaz:
Ben hayatım boyunca bir iki defa yaşamışımdır böyle bir şeyi yani hiç kabızlık çekmem.
O yüzden apikobala bağladım bu durumu, 3. Gün içmedim ve sorun ortadan kalkmıştı:)
Eşim kullanmıştı ama onda bir şikayet olmadı
Iste benexol de beni ishal etti. bi de onu deneyim bakalim... pofff..

Korkuyorum ben aslında, sanki bi tahlil yaptırınca başıma iş alıcam, birçok şey çıkacak gibi:)
diyelim ki oyle olacak.. ama ote yandan tahlil yaparsan duzelecek. kontrol olmadan kendi kendini hic gecmeyecek :)
bu konusmayi kardesime sık sık yapmaktan ezberledim :)

O paraya hazır doğmuş çocuğunu verecek yüzlerce insan bulunur yahu! Sonra da Müge Anlı'da izleriz artık. :)))
tup bebek doktoru spermini vermeyip hazir cocuklardan verir :) benim doktoru birisi ziyarete gelmisti. adam bu bizim imalat mi diyordu :) oradan ver sari sacli mavi gozlu bir bebe 25 bin tl ye :)

diyelim ki oyle olacak.. ama ote yandan tahlil yaparsan duzelecek. kontrol olmadan kendi kendini hic gecmeyecek :)
Bir de korkunun ecele faydasi yok var:))) L lyly
Ne diycem kizlar meme kontrolu yaptiran oldu mu? Gitmemiz gerekir mi ille?

Ben son iki yıl dilimdeki acımadan dolayı çok kötü hastalıklara sahip olduğumu düşünüyordum, dilim
Defalarca kbb uzmanına gittim, doktor sonunda bana; lütfen aynada ağzınıza bakmayın dedi:)
Bakmadım gerçekten ve kurtuldum o korkudan, artık acısa da ilgilenmiyorum.
Bir ara dilimin altındaki tükrük bezleri şişmişti, bi de onu taktım.
Galiba o yüzden de artık hiç ilgilenmek istemiyorum, araştırdıkça, ilgilendikçe kafaya takıyorum

Ben yaptırmıyorum ama yaptırmayın demek doğru mu bilemem.
Kontrol derken mamografiden mi bahsediyorsun canım, artık düzenli mamografi çekilmesi istenmiyor, eskisi gibi sık mamografi yaptırıldığında alınan ışınların meme kanseri olabildiği tespit edilmiş.

Ben yaptırmıyorum ama yaptırmayın demek doğru mu bilemem.
Kontrol derken mamografiden mi bahsediyorsun canım, artık düzenli mamografi çekilmesi istenmiyor, eskisi gibi sık mamografi yaptırıldığında alınan ışınların meme kanseri olabildiği tespit edilmiş.
Yok usg canim.

benim ufak tefek kistlerim var duzenli ultrasonum yapiliyor bu nedenle. ama 40 yasinda kontrol icin gidilmesi gerekiyor diye biliyorum. bu kontrol gelecek yillardaki takiplere referans oluyor diye biliyorum
Ben son iki yıl dilimdeki acımadan dolayı çok kötü hastalıklara sahip olduğumu düşünüyordum, dilim
Defalarca kbb uzmanına gittim, doktor sonunda bana; lütfen aynada ağzınıza bakmayın dedi:)
Bakmadım gerçekten ve kurtuldum o korkudan, artık acısa da ilgilenmiyorum.
Bir ara dilimin altındaki tükrük bezleri şişmişti, bi de onu taktım.
Galiba o yüzden de artık hiç ilgilenmek istemiyorum, araştırdıkça, ilgilendikçe kafaya takıyorum
benim anem hemsireydi. bir sikayet soyledigimde tanidigin bir agri mi yeni bir sey mi derdi. ben de simdi bildik nedenleri belli agrilar ya da sikayetler icin gitmiyorum ama farkli bir sey varsa mutlaka gidiyorum

iki gundur o kadar kotu besleniyorum ki resmen asidik beslenmede tavan yaptim. boyle karbonatli sular icesim var deliler gibi :) onun yerine cikilata sardim ama :)

benim ufak tefek kistlerim var duzenli ultrasonum yapiliyor bu nedenle. ama 40 yasinda kontrol icin gidilmesi gerekiyor diye biliyorum. bu kontrol gelecek yillardaki takiplere referans oluyor diye biliyorum

benim anem hemsireydi. bir sikayet soyledigimde tanidigin bir agri mi yeni bir sey mi derdi. ben de simdi bildik nedenleri belli agrilar ya da sikayetler icin gitmiyorum ama farkli bir sey varsa mutlaka gidiyorum
Mayis haziran gibi usg icin gideyim o vakit.

Aynen canım, çok basit bile olsa farklı bir şey hissettiğinde dikkat etmek gerek

Smear testi de geldi aklıma şimdi.
Düşüklerim sırasında yapılmıştı bir defa, sonra 1,5 yıl geçtiğinde tekrarlandı.
Sonuç normal çıktı ama 4 yıldan fazla oldu.
Bir ara başka bir jinekolog sormuştu, ben de iki defa yapıldı, en son yapıldığından beri bir yıldan fazla oldu demiştim.
Tamam o zaman gerek yok şimdilik demişti.
Arada aklıma geliyor, bi yaptırmak lazım tekrar

Bir ara başka bir jinekolog sormuştu, ben de iki defa yapıldı, en son yapıldığından beri bir yıldan fazla oldu demiştim.
Ya bana burada hiç sormuyor doktorum. Ama Türkiye’deki her sene yapıyor. Ben de orada yaptırıyorum bu nedenle. En son Ağustos’ta yapıldı bir şey yoktu.

Benim de 2 defa yapildi sadece:))
Bir yara yakmaca var evlendigim ilk zamanlarda o ne oluyorsa:)) 3 kurtaj bir sezaryen.. bir rahimden parca almaca... ayy Rabbim beterlerinden korusunnn.

Back