• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

He valla bu boyun niye tutuluyo arkadaş yaa. Bel ağrılarımdan kurtuldum şimdi de ara ara boynum tutulmaya başladı. Tembellik, bezginlik, depresyona meyil.. Fibromiyalji mi oluyoz acebaa.. :işsiz:
Aynen ya yaşama isteği bile yok sanki ama sonra bu yılları çok ararız, aklımızı acilen başımıza alıp enerji dolmak gerek:)

Büyük oğlum birinci sınıfa başlamıştı.
O yıl nedenini bilmediğim bir şekilde karanlıkta hissediyordum.
Resmen dünya çökmüştü ve ben enkaz altındaki küçük bir aralıktan etrafa bakıyordum.
İşin garibi, o sıralar bildiğim bir sıkıntım da yoktu.
İkinci çocuk için RİA'mı çıkartmıştım ama hiç beklenti içinde ve streste değildim.
Oğlumu her akşam üzeri saat 5 gibi okuldan almaya giderdim.
Yürürken gözüm evlerin pencerelerindeydi, içerde kimbilir ne mutlu insanlar, aileler yaşıyor, kimse benim gibi kötü hissetmiyor diye düşünürdüm.
Sonra elime çaydanlıktan kaynar su döküldü, uzun süre pansuman yapıldı, elim sargılı kaldı.
Galiba bu şok ile o ruh halinden çıktım.
Depresyon dendiğinde bu halim geliyor aklıma, nedendi, vitamin eksikliği miydi, hormonal mıydı hiç bilmiyorum..

Sperm ve yumurtaların karışmasından korkuyorum
Aaaaa. O nasil oluyorrr?
Marjo Marjo 'cuğum ozletme fazla kendini. Ayrica. Cok bunalicaksan bi sure cocuk konusmayiz :) nolcek. Zaten orsan bursan geyik yapiyoruz cogu zaman. Yine de uzaklasmak iyi gelicekse sana amenna. Iyi ol yeter ki
L lyly evet canım. Cicim aylari iste... bakalim ilerde biz nasil olucaz
:)

Evet o hormonlar:KK12: her şeyi yönetiyor.
İnsanın zevklerini, ruh halini, isteklerini, zamanın akışını hissetmeyi bile:KK16:
Ben de bir değişim istiyorum, bakalım neye kısmet ben de bilmiyorum:)
Bir şeyler başka olmalı, daha başka bir sabah olmalı, daha başka bir akşam, bir sıkışma hissi var ve bence bu değil yaşam:KK51:
Ama değişmesi gereken benim biliyorum, zamanın geçişini daha farklı hissetmeliyim, yemek yerken, uzanırken, evimle ilgilenirken, dışarı çıkarken daha farklı bir şeyler geçmeli bana..
Olacak az kaldı biliyorum çünkü bu aralar ben de @Marjo gibi hissediyorum ve bunların sebebi sadece iç dünyamız, çevredeki hiç kimse veya hiçbir şey değil:bicak:
Ben de boyle hissediyorum. Artik birseyler degismeli.

Büyük oğlum birinci sınıfa başlamıştı.
O yıl nedenini bilmediğim bir şekilde karanlıkta hissediyordum.
Resmen dünya çökmüştü ve ben enkaz altındaki küçük bir aralıktan etrafa bakıyordum.
İşin garibi, o sıralar bildiğim bir sıkıntım da yoktu.
İkinci çocuk için RİA'mı çıkartmıştım ama hiç beklenti içinde ve streste değildim.
Oğlumu her akşam üzeri saat 5 gibi okuldan almaya giderdim.
Yürürken gözüm evlerin pencerelerindeydi, içerde kimbilir ne mutlu insanlar, aileler yaşıyor, kimse benim gibi kötü hissetmiyor diye düşünürdüm.
Sonra elime çaydanlıktan kaynar su döküldü, uzun süre pansuman yapıldı, elim sargılı kaldı.
Galiba bu şok ile o ruh halinden çıktım.
Depresyon dendiğinde bu halim geliyor aklıma, nedendi, vitamin eksikliği miydi, hormonal mıydı hiç bilmiyorum..
Aynilarini ben de yaşadım zamanında. Camlardan bakar ne mutlu aileler vardır derdim içimden. Özenirdim onların yerinde olmaya vay be benım gibi hisseden birisinin olması garipmiş

Karışmaz da diyelim karıştı. Neticede sen doğuracan, senin içinde büyüyecek. :)

insanlar Kıbrıs'ta başkasının yumurtası ve kocasının spermiyle hamile kalıyor. O daha fena bence. :/
Ayyyy karisma mevzuuu o muuuuu? Ya yumurta karissa bi nebze de sperm karismasin. Allah muhafaza :S tebe yarebbim :D

Kızlar yorgunluktan yorum yazicak halim yok nedense. can09e can09e gördüm profil resmini işte üşenmesek dünyayı da gezeriz. Çocukta yapariz. Ama artık usenmede değil durum nakit. 1-2 günlük şehirdışı kaçamağı plânlayım dedim. Uçak ulaşım otel motel 1 bin tl en az. Bu ne yaa :( Sonra diyorsun o bin tl ile bir ilacımı alırım. Tüpe biriktiririm. Gelde depresyona girme. Depresyondan çıkıp rahatlamak için kaçamak yapalım derken hesap yaparken depresyona girmek.

Neyse ne diyecektim. O sırtta çanta mi var çocuk mu seçemedim ben ?

seheryeli77 seheryeli77 ben hiç süt yoğurt vs tüketen bir çocuk değildim. Et vs. Uyuz bi çocuktum. Abur cubur çikolata şeker reçel borak çörek vs. Bunları tükettim sonuç rezerv boş :(

MASLOW MASLOW bazen başarılı merkezlerin başarı oranı için bunu yapabileceğini düşündüm. Olsun dedim belki bana sağlam bir yumurta verirler :) ama vermediler. Kocamın spremleri inşallah kullanmamışlardır. Sonuçta benim 1 tane ama onun 110 milyonu bıraktık orda :)

Kızlar yorgunluktan yorum yazicak halim yok nedense. can09e can09e gördüm profil resmini işte üşenmesek dünyayı da gezeriz. Çocukta yapariz. Ama artık usenmede değil durum nakit. 1-2 günlük şehirdışı kaçamağı plânlayım dedim. Uçak ulaşım otel motel 1 bin tl en az. Bu ne yaa :KK43: Sonra diyorsun o bin tl ile bir ilacımı alırım. Tüpe biriktiririm. Gelde depresyona girme. Depresyondan çıkıp rahatlamak için kaçamak yapalım derken hesap yaparken depresyona girmek.

Neyse ne diyecektim. O sırtta çanta mi var çocuk mu seçemedim ben ?

seheryeli77 seheryeli77 ben hiç süt yoğurt vs tüketen bir çocuk değildim. Et vs. Uyuz bi çocuktum. Abur cubur çikolata şeker reçel borak çörek vs. Bunları tükettim sonuç rezerv boş :KK43:

MASLOW MASLOW bazen başarılı merkezlerin başarı oranı için bunu yapabileceğini düşündüm. Olsun dedim belki bana sağlam bir yumurta verirler :) ama vermediler. Kocamın spremleri inşallah kullanmamışlardır. Sonuçta benim 1 tane ama onun 110 milyonu bıraktık orda :)
:)) aynen oyle ben de istiyorum 2 gunluk kacamak ama o daha derde dusuruyor insani... para bol olsa da harcama zamani degil.. daha basit dinlenip eglenebilecegin bir tarzda degisiklik planlasan.. 300 500e mesela.. var ya su an spa icin oluyorum.. kese masaj offff.. yakininda var mi bak tavsiye ederim.. hatta benim zamanim geldi..gitsem iyi olacak:)
Sirtta canta sanirim, algida secicilik oldu sendeki:) ama olsun nasil gorursek..

Ben herkesi mutlu dusunmuyorum.. ben de bakarim camlara arkalarinda neler oluyor kimbilir derim.. anda mutluluk da var dert de.. zitliklar icinde guzeliz.. saglikli ve mutlu olmayi seciyorum...:eğlence::KK45:
İşte canım sağlıklı insan düşüncesi böyle de o anda öyle bir sıkışıklık ve karanlık içindesin ki sağlıklı düşünemiyorsun.
Az önce yazdığım, o 'sanki dünya üzerime yıkılmış da ben altında kalmışım, küçük bir aralıktan etrafı izliyorum' cümlesi tamamen bire bir hissettiğim ve görsel olarak da kafamda canlanan bir şeydi, şu an bile görüyor gibiyim o halimi:110:

Aaaaa. O nasil oluyorrr?
Marjo Marjo 'cuğum ozletme fazla kendini. Ayrica. Cok bunalicaksan bi sure cocuk konusmayiz :) nolcek. Zaten orsan bursan geyik yapiyoruz cogu zaman. Yine de uzaklasmak iyi gelicekse sana amenna. Iyi ol yeter ki
L lyly evet canım. Cicim aylari iste... bakalim ilerde biz nasil olucaz
:)
Aynen, bebek ve hamilelik muhabbeti bazen insanı fazla geriyor:KK12:

İşte canım sağlıklı insan düşüncesi böyle de o anda öyle bir sıkışıklık ve karanlık içindesin ki sağlıklı düşünemiyorsun.
Az önce yazdığım, o 'sanki dünya üzerime yıkılmış da ben altında kalmışım, küçük bir aralıktan etrafı izliyorum' cümlesi tamamen bire bir hissettiğim ve görsel olarak da kafamda canlanan bir şeydi, şu an bile görüyor gibiyim o halimi:110:
Sıkısmıslık hissi bende de var... ev isi kizla ilgilenmek yemek yapmak bunlarda da ayni seyleri hissediyorumm bunlarin bizi mutlu etmesi gerekirken sıkısmıslık hissi rahatsiz ediyor.. pakize suda nin bir yazisi vardi onu hatirladim.. keske tek derdimiz aksam ne pisirsek olsaydi..:)

Sıkısmıslık hissi bende de var... ev isi kizla ilgilenmek yemek yapmak bunlarda da ayni seyleri hissediyorumm bunlarin bizi mutlu etmesi gerekirken sıkısmıslık hissi rahatsiz ediyor.. pakize suda nin bir yazisi vardi onu hatirladim.. keske tek derdimiz aksam ne pisirsek olsaydi..:)
Bir de, Fatma Barbarosoğlu'nun şöyle bir sözü var: "Her kadının, ev işlerini aşan hedefleri olmalı."

Back