• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Organize İşler'e gidin. Yılmaz Erdoğan'ı pek şeetmem aslında ama sıkıntıdan ve Kıvanç Tatlıtuğ merakımdan gidelim dedim. İyi güldük, iyi geldi. Siz de gidin gı. :)
Komedi macera türünden hiç hoşlanmıyorum ama Ata Demirer'in son filmine gittik, iyiydi.
Bu nasıl, komedi mi ağırlıkta, macerası yoğun değildir umarım

Rabbim şifa versin.bilirim şuan benimde kolumdaki kas zedelenmesinden boynum ve kolum cok agrıyor. Önceki gün Dr dikloron ve muskoril iğne yaptı o rahatlattı biraz agrı ve kas gevsetiçi içiyorum. Carsamba ya düzelirim insallah. Bu arada bugun çok rahatladım benim durumumda olupta aynı Dr a histerskobi ve laporoskopi yaptıran bayanla burda kadınlar kulubunde yazıstım. Kafamdaki bütün acabaları giderdi Allah razı olsun. İki ay olmus histerskobi olalı hamileymiş 6 ay beklememe gerek kalmayacak sanırım çok mutlu ve umutluyum. Gecen gün senin mesajını okudum pes etmek yok. Sen hep bize telkinde bulunur umutlandırıyorsun sen pes edersen olmaz bize güç veriyorsun. Boynun düzelsin insallah en kısa zamanda insallah Rabbim şifa versin ve calışmalara yani lambadaya devam tamamı arkadasım. Çok öpüyorum busene hepizin beklediği o vakit olsun. Kucaklarımızı dolsun insallah
Çok geçmiş olsun. Çalışırken mevsim geçişlerinde hava gibi sı gibi ihtiyaç duydugum iğnelerdi bunlar. Ama iş bitince stres gidince ve bilgisayar başında sürekli aynı pozisyonda kalmayınca ağrışar da geçti. Operasyonun konusunda pozitif olmana sevindim. Herşey güzel olacak bence de.
Evet o hormonlar:KK12: her şeyi yönetiyor.
İnsanın zevklerini, ruh halini, isteklerini, zamanın akışını hissetmeyi bile:KK16:
Ben de bir değişim istiyorum, bakalım neye kısmet ben de bilmiyorum:)
Bir şeyler başka olmalı, daha başka bir sabah olmalı, daha başka bir akşam, bir sıkışma hissi var ve bence bu değil yaşam:KK51:
Ama değişmesi gereken benim biliyorum, zamanın geçişini daha farklı hissetmeliyim, yemek yerken, uzanırken, evimle ilgilenirken, dışarı çıkarken daha farklı bir şeyler geçmeli bana..
Olacak az kaldı biliyorum çünkü bu aralar ben de @Marjo gibi hissediyorum ve bunların sebebi sadece iç dünyamız, çevredeki hiç kimse veya hiçbir şey değil:bicak:
ben de şu bir kaç senedir hayatın durduğunu hissediyorum. Yani bazen öyle oluyor ki, bırak bir şey üretmeyi,hayata bir yerinden dahil olmayı, bugün yaşamak adına nefes almak ve yemek içmek dışında başka bir şey yapmadım diyorum eşime. Var gibi görünüyorum yani kısaca. Sonra bir şey oluyor o ruh halinden çıkıyorum sabah yataktan neşe ile kalkıyorum. Bir süre öyle gidiyor.. sürekli bir döngü gibi bunu yaşıyorum bir çemberin içinde dolaşıp duruyormuşum gibi. Aslında bu hali tanıyorum. Bir şeylerin kıyısında olunca, ister gönüllü ister zorunlu olsun fark etmez değişmem gerektiğinde kitlenme hali bu benimkisi :) sadece bu defa daha sarsıcı nedenlerle başladı ve değişmeye gücümün de isteğimin de olduğuna emin değilim :)

Aynilarini ben de yaşadım zamanında. Camlardan bakar ne mutlu aileler vardır derdim içimden. Özenirdim onların yerinde olmaya vay be benım gibi hisseden birisinin olması garipmiş
Ben de bakardım o pencerelere ama tek sıkıntıda ben olamam diye hepsini yanıma çekerdim :) “ne kadar çok sorun var bu ışıklı pençelerin ardında” derdim. İyi olduğunu saldığımız insanların bir çoğu da orada bir karanlıkta muhtemelen.. herşey içimizde aslında.. sadece bazen bir duygu diğerinin önüne geçiyor. Kendimiz tamir edip dengeyi bulmaya çalışıyoruz. L lyly

Ayyyy karisma mevzuuu o muuuuu? Ya yumurta karissa bi nebze de sperm karismasin. Allah muhafaza :S tebe yarebbim :KK70:
Ne fark eder ki; yumurta bebeğin yarısı, sperm bebeğin yarısı.. hangisi karışırsa yarim kalır :)
Ben buna hiç takılmıyorum. Karışacağını düşünmüyorum. Tüp bebek tedavisinde hiç aklıma gelmeyen bir şey. Karışırsa ne yaparım bilmiyorum ama bence yine de çocuk benim çocuğum olurdu :)

Ne fark eder ki; yumurta bebeğin yarısı, sperm bebeğin yarısı.. hangisi karışırsa yarim kalır :)
Ben buna hiç takılmıyorum. Karışacağını düşünmüyorum. Tüp bebek tedavisinde hiç aklıma gelmeyen bir şey. Karışırsa ne yaparım bilmiyorum ama bence yine de çocuk benim çocuğum olurdu :)
Ya zaten endisede nirvana oldu o :) ama olmayacak sey mi tabi ki hayır :D

Nasil ne fark eder. Baska bi adamin spermi ile yumurtanin dollenmesi durumunda o cocuk farklibi adamdan olmus oluyor ya. Sahsen istemem ben acikcasi. Ben anlamadim ki sen tuo bebek konusunda sperm ile yunurtanin karismasindan korkuyorum yazmissin. Ben de o ne demek yazdim panikatak da baskasinin yumuttasi ve spermi ile bizimkilerin karismaai diye aciklama yapinca ona cevaben dedim acikcasi baskasinin spermi karirrsin istemem diye. Sen neyi kastettin yumurta ve sperm karismasi ile anlamadim ki ben

Ya zaten endisede nirvana oldu o :) ama olmayacak sey mi tabi ki hayır :KK70:
Tabiki kesinlikle olmaz diye bir şey yok. Aklıma aşılama yaparken doktorun adımız yazan şırıngayı göstermesi geldi. Ne yapacağız spermle duygusal bir bağ mı kuracağız diye dalga geçiyordum. Oysa ki doktor ; Size sizin sperminizi veriyorum demek iştemiş :)

Nasil ne fark eder. Baska bi adamin spermi ile yumurtanin dollenmesi durumunda o cocuk farklibi adamdan olmus oluyor ya. Sahsen istemem ben acikcasi. Ben anlamadim ki sen tuo bebek konusunda sperm ile yunurtanin karismasindan korkuyorum yazmissin. Ben de o ne demek yazdim panikatak da baskasinin yumuttasi ve spermi ile bizimkilerin karismaai diye aciklama yapinca ona cevaben dedim acikcasi baskasinin spermi karirrsin istemem diye. Sen neyi kastettin yumurta ve sperm karismasi ile anlamadim ki ben
Spermler karışırsa yumurtalar da karışmış oluyor. birisi başka bir adamın çocuğundan hamile kalırken, bir adamda başka bir kadının yumurtasından baba oluyor.. demek istediğim karışma olduktan sonra hangisi size denk gelecek ne fark eder :) yeter ki karışmasın.
Kendi fikrim de tabiki böyle bir şey yaşamak istemem. Yaşamadığım bir durum hakkında da çok iddialı olmak istemem. Ama yine de o bebek benim bebeğim olurdu. Hayat yumurta ve sperm ile başlıyor ama ondan ibaret değil bence :)

Spermler karışırsa yumurtalar da karışmış oluyor. birisi başka bir adamın çocuğundan hamile kalırken, bir adamda başka bir kadının yumurtasından baba oluyor.. demek istediğim karışma olduktan sonra hangisi size denk gelecek ne fark eder :) yeter ki karışmasın.
Kendi fikrim de tabiki böyle bir şey yaşamak istemem. Yaşamadığım bir durum hakkında da çok iddialı olmak istemem. Ama yine de o bebek benim bebeğim olurdu. Hayat yumurta ve sperm ile başlıyor ama ondan ibaret değil bence :)
Yahu canimcim. Sen dedin sperm ve yunurtalarin karismasindan korkuyorun diye :D sorun yoksa senin acindan korkma madem. Ne diyeyim.
Yumurta karissa da evet benim acimdan da fark eden pek bisey olmaz sanirim. Neticede 9 ay karnimda tasimisim. Annelik bagi ile baglanmisim. Amma sperm karismasi ne biliym allah muhafaza...buyuk konusmiym amma olmasa iyi olur yani oyle bisey. Ay zor isler be

Yani dusunsene cinayet sebebi belki de, ki son zamanlarda cok duyuyoruz babasi babasi cikmiyor halbuki kadinin hic sucu yok.. tebe yarappim bir de hastanede karisma mevzusu.. neyse ki kizimin her seyinin gorundugu ultrason goruntusu vardi da ucuz atlattik:))

Yahu canimcim. Sen dedin sperm ve yunurtalarin karismasindan korkuyorun diye :KK70: sorun yoksa senin acindan korkma madem. Ne diyeyim.
Yumurta karissa da evet benim acimdan da fark eden pek bisey olmaz sanirim. Neticede 9 ay karnimda tasimisim. Annelik bagi ile baglanmisim. Amma sperm karismasi ne biliym allah muhafaza...buyuk konusmiym amma olmasa iyi olur yani oyle bisey. Ay zor isler be
Karıştırıyorsun canım, ben demedim, öyle bir korkum hiç olmadı. :) ben senin yumurta fark etmez sperm karışsın yorumuna ne fark eder dedim :) sonuç olarak bir şey karışmasın herkes kendi çocuğuna kavuşsun :)
Yani dusunsene cinayet sebebi belki de, ki son zamanlarda cok duyuyoruz babasi babasi cikmiyor halbuki kadinin hic sucu yok.. tebe yarappim bir de hastanede karisma mevzusu.. neyse ki kizimin her seyinin gorundugu ultrason goruntusu vardi da ucuz atlattik:))
dedem derdi bir çocuğun annesi bellidir de babasında sürprizler olabilir. ama tüp bebek geldi o da bozuldu. Yumurta da dışarıda sperm de.. artık hiç bir şey kesin değil :)

Back