• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Tüyo 7: Dişleri kontrol ettirin

Dişlerini kontrol ettir. Sentetik madde yerine amalgam dolgusu olan kadınlarda gerçekten daha nadiren yumurtlama olmaktadır.

Çocuk arzunu çabuk gerçekleştirmek istiyorsan, bunu mutlaka diş doktorunla aydınlığa kavuştur.

AHAAA. benim dislerde de cok dolgu var ama hatirlamiyorum kac yil olmus. Amalgam dolgu mu sentetik mi. Alin size bir onemli bilgi daha. Ben de bir dis doktoruna danisayim
danış bize de bilgi ver bi zahmet... benim üst sağ taraf amalgam dolgu....

Şimdi de başım dönmeye başladı az önce başım ağrıyordu. İlginç şeyler oluyor.

Uterus tirmiklanmasi.hah tam olarak yasayipta tarif edemedigim sey valla.kimyasal gebeligimde yasamistim ben.

Alıntıdır:
Kimyasal gebelikte, yumurta döllenir ancak döllenmiş yumurta sağlıklı embriyoya dönüşemez, rahim içine yerleşemeden atılır.
Pozitif gebelik testini takiben hafif lekelenme veya kanama olması en çok görülen kimyasal gebelik belirtisidir. Gebelik kaybı çok erken dönemde oluğundan dolayı annede parça düşürme şeklinde fazla miktarda kanama beklenmez. Kanda bakılan B-HCG hormonun yükselmesiyle tanı konulur, beraberinde genellikle 3-5 gün süren ve kendiliğinden kesilen kanama görülür.

Hayir.1 kez kimyasal yasadim sadece.belkide o tirmiklanmada yerlesmeye calisiyodu.olmadi.bilemiyorum ama kesinlikle yasadim
Bu yabancı forumlarda da Türkiye'de de implantasyon için görülen bir semptommuş. Yani denedi ve başaramadı herhalde o zaman.

Umarım kısa zamanda sağlıklı bir bebek için yaşarsın :)

Bu yabancı forumlarda da Türkiye'de de implantasyon için görülen bir semptommuş. Yani denedi ve başaramadı herhalde o zaman.

Umarım kısa zamanda sağlıklı bir bebek için yaşarsın :)
Nasil arama yaptin rahim tirmiklamasi diye mi merak ettim :)

Uterus pinching diye arattım. Ayrıca dün videoda yolladım. can09e can09e
Uterus tırmalanması, çekmesi implantasyon yazın çıkar.

Yalnız benim başım şaka maka dönüyor yahu. Hayırlara vesile olsun inşallah. Bana dua eder misin? Duanın gücüne çok inanıyorum. Eğer orada minicik bir can yer bulmaya çalışıyorsa ona dua edin lütfen.

Bunu düşünmeye bile neden bu kadar korkuyorum ...

Teşekkürler,

Uterus pinching diye arattım. Ayrıca dün videoda yolladım. can09e can09e
Uterus tırmalanması, çekmesi implantasyon yazın çıkar.

Yalnız benim başım şaka maka dönüyor yahu. Hayırlara vesile olsun inşallah. Bana dua eder misin? Duanın gücüne çok inanıyorum. Eğer orada minicik bir can yer bulmaya çalışıyorsa ona dua edin lütfen.

Bunu düşünmeye bile neden bu kadar korkuyorum ...

Teşekkürler,
Duam seninle canim cani gonulden mih gibi kazinsin istiyorum.. Rabbim gonlundekini versin...
Korktugun nedir onu anlayamadim. Neyi dusunmekten?

Duam seninle canim cani gonulden mih gibi kazinsin istiyorum.. Rabbim gonlundekini versin...
Korktugun nedir onu anlayamadim. Neyi dusunmekten?
Vallahi testlerde negatif görmekten öyle bıktım ki....

Neyse pozitif olucam çünkü bu olanlar sanki pozitif olacak gibi bir yönde gidiyor gibi gibi... Kısmet artık. Ben elimden geleni yaptım. Gerisi Allah'a kalmış. Duanıza kalmış.

Teşekkürler, ağzınıza sağlık.

Vallahi testlerde negatif görmekten öyle bıktım ki....

Neyse pozitif olucam çünkü bu olanlar sanki pozitif olacak gibi bir yönde gidiyor gibi gibi... Kısmet artık. Ben elimden geleni yaptım. Gerisi Allah'a kalmış. Duanıza kalmış.

Teşekkürler, ağzınıza sağlık.
Rica ederim Allah kabul etsin.

farkli yazilarda lh/fsh orani 2 /2,5 /3 gibi degerler olursa pcos dusunulur diyorlar ama en iyisini doktorunuz bilir sonucta. sorun yok dediyse oyledir. mesajina yorum yazdiktan sonra diger mesajlarini gordum.
Ilk amh degerime baktilar daha sonra diger hormonlara.amh 6.72 cikinca bende cok arastirdim kesin pkoyum dedim.ama doktor gayet guzel dedi sadece amh icin.baska bi topiktede arkadas lh orani fshin 2 kati olursa pko oluyo gibi bisey dedi.bilemiyorum wger pko isemde bisey desede ona göre bi tedavi uygulasa dr.prolaktin yuksekligi var dedi sadece.adetlerimde düzenli aslinda.

Back