• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Son aylarda 23 27 31 gibi degisti o nedenle tam gun bilmiyorum.

tamam ovu yapıyorsun ama... +14 29u demiştim hatta olmadı amme hizmeti tekrar yapıştırmıştım...:KK51:
neyse canım...İnşallah hayırlısıyla bebişin gelmiştir.:dua:

tamam ovu yapıyorsun ama... +14 29u demiştim hatta olmadı amme hizmeti tekrar yapıştırmıştım...:KK51:
neyse canım...İnşallah hayırlısıyla bebişin gelmiştir.:dua:

Benim teldeki uygulamaya göre ovülasyon haftamdan beri sol kasığımda ağrı var, ara ara bel ağrısı, beyaz yumurta kıvamı akıntı yerini sarı kokusuz bir akıntıya bıraktı, dün göğüs uçlarımda acı oluşmaya başladı. Ve adet olmadan önce kendime has yaşadığım bir koltuk altı ağrım var, o da oluşmaya başladı. Bata 7-8 gün var. :KK17: Bu tarz şeyler yaşamış mıydınız hamile kaldığınızda? Ve biraz üşüme de var, uyku halimi yazmıyorum bile çünkü her zaman severim uyumayı:KK1::KK48:

Benim teldeki uygulamaya göre ovülasyon haftamdan beri sol kasığımda ağrı var, ara ara bel ağrısı, beyaz yumurta kıvamı akıntı yerini sarı kokusuz bir akıntıya bıraktı, dün göğüs uçlarımda acı oluşmaya başladı. Ve adet olmadan önce kendime has yaşadığım bir koltuk altı ağrım var, o da oluşmaya başladı. Bata 7-8 gün var. :KK17: Bu tarz şeyler yaşamış mıydınız hamile kaldığınızda? Ve biraz üşüme de var, uyku halimi yazmıyorum bile çünkü her zaman severim uyumayı:KK1::KK48:
Ohoo sen kesin hamilesin bence. Sende tüm şeyler var gibi.

İnşallah Allah sana melek gibi, tatlılar tatlısı, sağlıklı, şanslu, güler yüzlü, mutlu, başarılı bir evlat nasip eder ya da ikiz ya da üçüz :)

Ve tüm isteyen arkadaşlarıma da amiiiiiin. :emir_bebek:

İnşallah Allah sana melek gibi, tatlılar tatlısı, sağlıklı, şanslu, güler yüzlü, mutlu, başarılı bir evlat nasip eder ya da ikiz ya da üçüz :)

Sen neden test yapmadın peki?

ne güzel bir dua bu, amiiinnnnnn hepimize de inşallah:KK42: Allah çok daha iyisini size nasip etsin güzel kalpli dicilek dicilek :KK36:

İnşallah hamileyizdir hepimizde :KK42:

canım merhaba adet belirtileri ile aynı nerdeyse ayırt etmek pek mümkün olmuyor benim için.. marjo misal 3 hamilelik yaşamış koku hassasiyetini belirti sayıyor ama ben saymıyorum çünkü adet olmadan önce mutlaka daha çok hassaslaşıyor... o bahsettiğin koltuk altı ağrısı bende de olur valla... damarlar belirginleşir bazen iki taraflı bazen tek taraflı kasık ağrıları adet olacakmış gibi ama gebe olduğunda adetin gelmez tek belirti bu:) diğerleri yanıltabiliyor..
inşallah beklediğimiz gibi olsun bebişler gelsinn.

canım merhaba adet belirtileri ile aynı nerdeyse ayırt etmek pek mümkün olmuyor benim için.. marjo misal 3 hamilelik yaşamış koku hassasiyetini belirti sayıyor ama ben saymıyorum çünkü adet olmadan önce mutlaka daha çok hassaslaşıyor... o bahsettiğin koltuk altı ağrısı bende de olur valla... damarlar belirginleşir bazen iki taraflı bazen tek taraflı kasık ağrıları adet olacakmış gibi ama gebe olduğunda adetin gelmez tek belirti bu:) diğerleri yanıltabiliyor..
inşallah beklediğimiz gibi olsun bebişler gelsinn.

ya koltuk altı ağrısı tek bende oluyor sanıyordum:KK3: doktora gittim sırf bunun için kötü bi hastalığım mı var lenf bezlerime mi bi şey oldu diye:cry: çok şükür doğal bir şeymiş, olabiliyormuş adete yakın.

İnşallah hamileyizdir kızlar yaa:KK42:

Kaç gündür lekelenme var? Benim geçen hafta 3 gün çok ama çok hafif pembe bir akıntı oldu ama polip alındı ya belki ondandır dedim. 3 gündür de koyu kahve akıntı var ama başlamadi adetim. Dün başlar diye düşünüyordum çünkü ovudan sonraki 14.gundu. Beklemek çok berbat birşey ya.[/QUOTE
1 haftadir var. 2 gun filan olmadi arada ama simdi yine basladi. Iste sagli sollu iki kist de olusmus zaten. Onlarin da etkisi ile hrrhalde bu ay baya yogun oldu. Ben adet tarihimi hep 28 gunden hesapliyorum. Genelde oyle oluyor. Son donemlerde hep cuma gunune denk geliyor. Oyle hesaplamiyor musunuz siz. Yumurtlama gunune gore mi hesapliyorsunuz

ya koltuk altı ağrısı tek bende oluyor sanıyordum:KK3: doktora gittim sırf bunun için kötü bi hastalığım mı var lenf bezlerime mi bi şey oldu diye:cry: çok şükür doğal bir şeymiş, olabiliyormuş adete yakın.

İnşallah hamileyizdir kızlar yaa:KK42:
aahahha zaten kendime has deyince güldüm bende :) bende de var naaggbeerr :KK3:

adet öncesi adete yakın adet günü hep bi sıkıntı yanii:)

inşallah yaa.. sizden güzel haberler alalım:)

Benim degisiyor. Genelde 26.gunde adet goruyorum ama bu ay cok erken yumurtlama oldu, 9.gunde. O yuzden erken gelir diye bekliyorum. 3 gun icinde en gec olmasi lazim da iste bu kadar erken baslayan lekelenme insani biktiriyor. Ayin yarisi leke+adet kanamasi ile geciyor. Dusukten sonra bir haller oldu bana ama...

aahahha zaten kendime has deyince güldüm bende :) bende de var naaggbeerr :KK3:

adet öncesi adete yakın adet günü hep bi sıkıntı yanii:)

inşallah yaa.. sizden güzel haberler alalım:)
Neremde ağrı var yarışı mı yapıyorsunuz haha ben de olmuyor o vallahi :))

Günlerdir girip bakmadığım sayfa kalmadı:deli: Aksine hamile kalan kişilerin bir çoğu aşırı üşümeden, bir türlü ısınamamadan bahsetmiş:KK3:

Herkesin hamileligi farkli sanirim. Benim iki saglikli cocugum var, iki hamileligimde de farkli belirtiler yasadim. Tek soyleyebilecegim bu belirtiler genelde hamileliginizin 5. veya 6. haftasindan sonra cok belirginlesiyor. Zaten o zamana hamile oldugunuzu ogreniyorsunuz ve diyorsunuz ki "aaaa evet bu da bu da olmustu ama ben adet gorecegim zannetmistim". Adet belirtileri ile hamilelik belirtilerini ayirt etmek son derece guc. Ekstradan bazi seyler de oluyor elbet, aserme ve koku hassasiyeti ben de cok belirgindi (kokuya karsi zaten her zaman cok hassastim, iyice belirginlesmisti).

Usume konusuna gelince: ben de bu tip birsey olmadi, aksine vucut sicakligim cok yukselmisti. 3. ve son hamileligimde dusuk yapmadan once usume gelmisti. Oradan zaten yolunda gitmeyen birseyler oldugunu anlamistim. Ne bileyim, iste herkes farkli. Belki bir sonraki hamileligimde farkli olacak ve hep usuyecegim.

Cift cizgiyi gorup, ilk semesteri atlatmadan tam emin olamayacagiz :)

Back