Evet sıcaklıkta önemli, resmen karin bölgen alev alıyor. Vücut isim düştü mu bende tutunamadigini anlıyordum.
Inşallah artık tutunur ve bunları hiç yaşamayız.
Valla geçen yediklerini anlattığında şok olmuştum. Tatliyla ilişkini kes bi kere.
Sabah ilacımi içtikten sonra ilk iş arı sütü (Bu ay 3 tane kullandım yenisini almiycam) kahvaltı da haşlanmış yumurta (organik özellıkle kodu var üstünde) zeytinyağı döküyorum üstüne. Glutensiz ekmek, bir iki kasik bal ve birkaç zeytin.
Glüten içeren hiçbişey yemiyorum. Undan yapılan herşey, bulgur ve türevleri, makarna şehriye. Borek çörek kek Bisküvi kurabiye pasta vs. Buğday içeren hammaddesi. Hazır çorba hazır baharatlar.
(Arada bir iki ufak şey kaçırıyorum tabi. Geçen ay bir tabak bulgur plavi ve annemin yaptığı kurabiye vardı iki tane O kadar olsun hepten kisilmasin sonucta)
Tatlı ihtiyacı için kuru kaysı, pestil vs. Gibi doğal tatlılar. Çayım da şeker esmer kullaniyorum (çaydaki şekerden vazgecemiyorum) tuz olarak himalaya tuzu. Canım bişey istedi diyelim kurabiye nişasta ile yaptım kendime. Mısır nişastası olacak. (Buğday degil)
Yemeklerde nohut kuru fasulye yeşil fasulye bezelye ıspanak havuc daha çok tüketiyorum. Tavuğu azaltıp biraz daha kırmızı et. (Haftada bir ancak)
Kemik suyu da demişlerdi bir kere yapabildim.
Ceviz fındık atistirmaliklar.
Vitaminleri içmeye çalışıyorum ama unutuyorum.
Değerler iyi gelince devam etmekte fayda var.
Sende de hasimato var gluteal çıkaracaksın hayatında. Prof dr.yesim erbili takip et.
En önemli belirti aslında kendini hamile hissediyorsun. Onu unutmusum. Içine doğuyor insanin :) )
Burda yaş sınırı yok canım. Hoşgeldin. Ne kullandin ilaç olarak o kadar hızlı gelişti