Çocuklu arkadaşlarım da pek sevmez tatilleri :)
Bir erkekle birlikte yaşayıp insanın sinirlerinin bozulmaması mümkün mü acaba:)
En iyisi bile bir kadına göre bencildir, keyfine düşkündür, dünyayı kendi etraflarında çevirmeyi çok severler
Bazen, şu erkek denen canlı bu dünya için gerçekten gerekli mi diyorum:)
Kadınların işini zorlaştırmak için var olmuşlar sanki
Demek boşuna yakın hissetmemişim kendime:)
Benim de bir erkek kardeşim var, kız kardeşim yok.
Anneme anlatma konusunda da aynı şeyleri düşünüyorum seninle..
Nasıl başa çıktım meselesine gelince
Belki de ben de baş edemedim, işte başa gelen çekiliyor, başka bir tarifi yok.
Sabrede sabrede erenlere karışıyorsun işte
Benim sabır imtihanımın baş aktörü eşim zaten
Bir insanın kaderi genel anlamda galiba aynı noktadan gidiyor.
Benimki yalnızlık mesela; benden 14 ay küçük bir erkek kardeşim var ve doğuştan kalp kapağında aralık varmış (kalbi delik denilen olay), annemler sürekli onu İzmir, Ankara, İstanbul hastanelerde gezdirdiler.
7 yaşında ameliyat oldu (şu anda 38 yaşında maşaallah bir sorunu yok) tabi ki ben de ondan 1 yaş büyük olduğumdan olan biteni anlamlandırmam pek kolay olmadı.
Anneannede, amcada şurda burda geçti çocukluğum, hep kardeşim gibi hasta olmak isterdim.
Çünkü annem ve babam hep onunla birlikteydi
Kardeşimin ameliyatı sonrasında da ailemi hiç istemedim, hep anneannemlere kaçardım, ben orda mutluyum derdim ama içten içe ailemin beni bıraktığı zamanların acısını çıkarırdım sanırım.
Erkenden de evlendim, henüz öğrenciyken ev yükü altına girdim.
Eşimin okulunu 8 yılda bitirmesi sebebiyle ilk yıllar ben çalıştım.
Yani evliliğimde de hep hayatın yükünü yalnız çekme psikolojisindeydim.
Sonra eşim iş hayatına atıldı, birden iyi para kazanmaya başladı.
Ev, ikimize de araba, çocukları koleje verdik falan derken bu değişim (aileden maddi anlamda kısıtlı büyümüş kimseleriz) eşimde bir şımarıklığa sebep oldu, kendini dışarı verdi.
Bana karşı, benimle evli olmasını, sanki bana bir lütuf gibi göstermeye başladı.(Açıkça söylemiyordu ama kesinlikle hissettiriyordu)
Geldi mi bir yalnızlık duygusu daha
Ondan kalabalık çocuk olayı sevimli geliyor bana
Gerçi 10 yılda bir çocuk yaparak evde o kalabalık çocuk duygusunu yaşamak da çok zor ama:)
Senin yaptığın gibi birkaç yıl olacak ki araları ev çocuk görsün
Yoksa çok marifetli, evde fır fır dönen, erkenden ev işini bitiren, birçok çocukla başa çıkabilecek yapıda bir kadın değilim, biraz keyfine düşkün biriyim, uykuyu da severim
Yıllar içinde birçok durumda oluyor insan, inşaallah en kısa sürede feraha çıkarsınızYok ya benimkisi cok bencil degil de (ya da diger erkeklere gore daha az bencil mi desem) iste onceden siraladigim nedenlerden sansimiz yaver gitmedi. Maddi sikinti da cok stres yaratiyor. Duzelir insallah.
Ben ilaçsız tüp bebek yöntemini denemek istiyorum, o aşamaya gelince doktorumla da konuşuruz tabi de. Yumurta oluşumunda sorun yok çünkü, kalitesine de E2 ile zaten bakılıyor. Vücudun kendi ürettiği yumurta daha kaliteli tabi. Kişiye göre tedavi burda devreye giriyor, çok önemli.
Evet canım gemi inşaa mühendisi, mühendislerin geneli biraz robot olurmuş zaten:)Sagolasin, hem guzel sozlerin icin hem de ne guzel yazmissin... esin ne isle mesguldu? Gemi muhendisi miydi? Sanki oyle birsey kalmis aklimda.
Evet benim de son cocugu istememin sebebi bu sanirim. Cok yalniz hissediyorum kendimi. Aile ile bir suru dert, sikinti, problem olunca. Ustune bir de yurtdisi ve yabanci damat. Double dragon yani.
Peki neye karar verdin? Asilama mi yaptiricaksin simdi? Yoksa normal yoldan denemeye devam mi
Ah ne olacak bu halimiz, bir tamamlanmamışlık duygusu, her halimize şükretmeye çalışırken; ne olduğunu tam bilmediğimiz küçücük bir şey daha olsa, huzura kavuşacakmışız hissiSagolasin, hem guzel sozlerin icin hem de ne guzel yazmissin... esin ne isle mesguldu? Gemi muhendisi miydi? Sanki oyle birsey kalmis aklimda.
Evet benim de son cocugu istememin sebebi bu sanirim. Cok yalniz hissediyorum kendimi. Aile ile bir suru dert, sikinti, problem olunca. Ustune bir de yurtdisi ve yabanci damat. Double dragon yani.
Ben de boga isterem.. cocugu yaptim da burcunu tutturmam kaldi :) neyse hayirlisi ile olsun da. Yengec ve oglak disindaki her burca hazirlikliyimMart'a kadar doğal deneyeceğim. Mart başı regl döneminde aşılama yaptıracağım. Mart sonu Nisan başı regl döneminde rahim dinlendireceğim, tedavi olmayacağım.
Doktorum eğer rahim dinlendirerek tüp bebek yapacaksa Nisan sonu regl döneminde yumurtaları toplatıp Mayıs'ta transfer ettireceğim. Direkt transfer yapacaksa Nisan'da da tedavi olmam, doğal takılırım. Tüp bebeği, yani transferi kesinlikle Mayıs ayında istiyorum. Çocuk çalışmalarımızın 1. yılı Mayıs'ta dolacak. Gönlüm bu ayki Terazi, Mart'taki Yay ve Mayıs'taki Kova'dan yana. :)
Aynı şeyleri yazmışız aşağı yukarı:)Oyle sahiden de, gun icerisinde cok yorucu oluyor. Surekli kosturmaca halinde oluyorsun. Ama sabah kalkip okula yetistirmek de ayri bir dert. Hem icin aciyor hem gec kaliyorsun hem stres. Tatil olunca eger cocuklar uyursa herkes guzel bir uyku cekebiliyor en azindan. L lylyseheryeli77
Hepsi aynı burçtan olmasın, arka arkaya birer yıl arayla çocuk daha iyi:):) ben de terazi ikizler yay istiyorum ya da ikiz ya da ucuz ya da besiz :)
Ben de boga isterem.. cocugu yaptim da burcunu tutturmam kaldi :) neyse hayirlisi ile olsun da. Yengec ve oglak disindaki her burca hazirlikliyim
Evet. Malesef tam olarak garantisi yok. Oglakla kovayi da art arda koymasalarmis be kardesim :) hatta oglagi burclardan tamamen kaldirabilirler. Kimse oglak olmasin mimkinse bundan sonraBen de kesinlikle Oğlak istemiyorum ama Kova olsun derken tutturursam ve erken doğarsa görürüm büyük konuşmayı. :))
Basak ve erkek olursa anneye cok duskun olur amaaaa. Iyi dusun, annem der baska bisey demez basak erkekleriEğer bu ay hamile kaldıysam 09/22/2019 da doğacak çok korkunç bir başak olacak. İki kız kardeşimde başak aman tanrım bu kadarı yeter bana hahaha
Ben Prowomeni 3 ay kullanmış oldum, pazar günü sonuncusunu içtim. Bıraktım. İçeriği :
Inositol 500 mg
Vitamin B2 3 mg
L-Arjinin 0,25 g
Vitamin B6 3 mg (* BRD %214)
Koenzim Q 10 200 mg
Beta karoten 5 mg
Vitamin E(aTE) 110 mg (*BRD %916)
Selenyum 75 ug (* BRD %136)
Vitamin C 75 mg (*BRD %93)
Vitamin D3 10 ug (* BRD %200)
Çinko 15 mg (* BRD % 150)
Astaksantin 1 mg
Niasin 10 mg (*BRD %63)
Folik asit 400 ug (* BRD %200)
Vitamin B1 5 mg
Vitamin B12 10 ug (* BRD %400)
Evet. Malesef tam olarak garantisi yok. Oglakla kovayi da art arda koymasalarmis be kardesim :) hatta oglagi burclardan tamamen kaldirabilirler. Kimse oglak olmasin mimkinse bundan sonra
Ben oğlumun bağımsız bir erkek olarak büyümesini isterim. Etrafımda fır dönen bir oğlum olsun istemem arada arasın hatır sorsun yeter. O eşinin etrafında fır dönsün, ona versin tüm sevgisini ve elbette kız da ona. Allah'tan bunu dilerim.Basak ve erkek olursa anneye cok duskun olur amaaaa. Iyi dusun, annem der baska bisey demez basak erkekleri
Eşin mi başak:)Basak ve erkek olursa anneye cok duskun olur amaaaa. Iyi dusun, annem der baska bisey demez basak erkekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?