İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Çocuklu arkadaşlarım da pek sevmez tatilleri :)

Oyle sahiden de, gun icerisinde cok yorucu oluyor. Surekli kosturmaca halinde oluyorsun. Ama sabah kalkip okula yetistirmek de ayri bir dert. Hem icin aciyor hem gec kaliyorsun hem stres. Tatil olunca eger cocuklar uyursa herkes guzel bir uyku cekebiliyor en azindan. L lyly seheryeli77

Yok ya benimkisi cok bencil degil de (ya da diger erkeklere gore daha az bencil mi desem) iste onceden siraladigim nedenlerden sansimiz yaver gitmedi. Maddi sikinti da cok stres yaratiyor. Duzelir insallah.

Sagolasin, hem guzel sozlerin icin hem de ne guzel yazmissin... esin ne isle mesguldu? Gemi muhendisi miydi? Sanki oyle birsey kalmis aklimda.

Evet benim de son cocugu istememin sebebi bu sanirim. Cok yalniz hissediyorum kendimi. Aile ile bir suru dert, sikinti, problem olunca. Ustune bir de yurtdisi ve yabanci damat. Double dragon yani.

Yok ya benimkisi cok bencil degil de (ya da diger erkeklere gore daha az bencil mi desem) iste onceden siraladigim nedenlerden sansimiz yaver gitmedi. Maddi sikinti da cok stres yaratiyor. Duzelir insallah.
Yıllar içinde birçok durumda oluyor insan, inşaallah en kısa sürede feraha çıkarsınız
Kabul etmiyorum erkekler her zaman bencildir, kötü olan, bunu farkettirmeden yapmaya çalışmalarıdır zaten:)

Son düzenleme:
bende yumurtalar 22 mm oluyor. fakat catlayamadan kiste donusuyor. bu asamada yine igne vs kullanilirmi tup bebekte.

Evet canım gemi inşaa mühendisi, mühendislerin geneli biraz robot olurmuş zaten:)
Sanırım bir kadın için çocuk; sevgi ve ilgi ihtiyacını çift yönlü giderebileceği en güzel kaynak:)
Gözlerine her baktığında, aynı sıcaklığın sana aynı şekilde döneceğinin garantisi:)
Hele ki 13, 14 yaşlarına kadar olan çocuklar, bir insanın hayatında en değerli ve en aranılan kişi olduğunuzu hissetme vesilesi:)
Ergenlik dönemi sonradan bi yabancılaşıyorlar ama olsun:)

Peki neye karar verdin? Asilama mi yaptiricaksin simdi? Yoksa normal yoldan denemeye devam mi

Mart'a kadar doğal deneyeceğim. Mart başı regl döneminde aşılama yaptıracağım. Mart sonu Nisan başı regl döneminde rahim dinlendireceğim, tedavi olmayacağım.

Doktorum eğer rahim dinlendirerek tüp bebek yapacaksa Nisan sonu regl döneminde yumurtaları toplatıp Mayıs'ta transfer ettireceğim. Direkt transfer yapacaksa Nisan'da da tedavi olmam, doğal takılırım. Tüp bebeği, yani transferi kesinlikle Mayıs ayında istiyorum. Çocuk çalışmalarımızın 1. yılı Mayıs'ta dolacak. Gönlüm bu ayki Terazi, Mart'taki Yay ve Mayıs'taki Kova'dan yana. :)

Ah ne olacak bu halimiz, bir tamamlanmamışlık duygusu, her halimize şükretmeye çalışırken; ne olduğunu tam bilmediğimiz küçücük bir şey daha olsa, huzura kavuşacakmışız hissi
Bazen, yaşadığın gezegende misafir olduğunu enn içine kadar hissetme hali

Ben de boga isterem.. cocugu yaptim da burcunu tutturmam kaldi :) neyse hayirlisi ile olsun da. Yengec ve oglak disindaki her burca hazirlikliyim

Aynı şeyleri yazmışız aşağı yukarı:)
Evet sessizlik oluyor evde hatta uyuyabiliyor da insan gün içinde ama okul açıldığında sevinemiyorum.
Şu tatil olunca üzülen anneleri de bir türlü anlayamıyorum.
İnsan çocuğundan uzaklaşmayı bu kadar mı ister ki

Eğer bu ay hamile kaldıysam 09/22/2019 da doğacak çok korkunç bir başak olacak. İki kız kardeşimde başak aman tanrım bu kadarı yeter bana hahaha

Ben de kesinlikle Oğlak istemiyorum ama Kova olsun derken tutturursam ve erken doğarsa görürüm büyük konuşmayı. :))
Evet. Malesef tam olarak garantisi yok. Oglakla kovayi da art arda koymasalarmis be kardesim :) hatta oglagi burclardan tamamen kaldirabilirler. Kimse oglak olmasin mimkinse bundan sonra

İnositol salınan yumurta sayısını azaltıp kalitesini arttırıyor gibi bir durum vardı PKOlular için iyi ama az rezerv için iyi olmayabilir. Tabi bu bilgiyi araştırın çünkü hafızam yanıltıyor olabilir.

Basak ve erkek olursa anneye cok duskun olur amaaaa. Iyi dusun, annem der baska bisey demez basak erkekleri
Ben oğlumun bağımsız bir erkek olarak büyümesini isterim. Etrafımda fır dönen bir oğlum olsun istemem arada arasın hatır sorsun yeter. O eşinin etrafında fır dönsün, ona versin tüm sevgisini ve elbette kız da ona. Allah'tan bunu dilerim.

Beni yine seveceğini düşünüyorum çünkü ona iyi değerleri öğreteceğim. Allah herkese hayırlı evlat versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…