• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Bak ne buldum, esine bunu goster. Yapyasar Alptekin Lambada dansi yapiyor. Bunu yapanin karisi ikiz doguruyormus.

Bu arada bu adamla el ele tutusmuslugum vardir, uyuz kardesim yuzunden. Bu adamin kiziyla mi cikiyordu, dolasiyor muydu neydi. Bir gun hep beraber bulustuk, bu kara yagiz adam da oradaydi. Hesabi kim odeyecek muhabbeti sirasinda ellerimi tuttu uzun uzun. Offff... Allah'tan kendini dine mine vurdu da kurtulduk. Neyse, al ikiz istersen diye yolluyorum:

Bu arada klibin 3:49. saniyesinde arkada Gypsy Kings esliginde el ele dans eden iki adam var. Yasar'dan gozunuzu alabilirseniz gorursunuz. Vallahi Turkiye o zaman daha toleransliymis. Yapyasar'in etkisi herhalde. Afrodizyok gibi adam. panic_attack panic_attack L lyly

Son düzenleme:
Bir de 4:21'deki dans pozunu yapin. Bu ay herkes bu sekilde hamile kalir, benden soylemesi.

bearnguin bearnguin Senella Senella seheryeli77 seheryeli77 MASLOW MASLOW panic_attack panic_attack L lyly can09e can09e A Aveline dicilek dicilek

Benim sinirlerim cok bozuk galiba.

Dünkü tartışmayla ilgili mi bozuk sinirin, özür dilemiş. Belki de dediğin gibi bütün suç bizim hormonlardadır:) Evde olup kendiyle başbaşa kalınca daha çok düşünüyor insan, kendini dinliyor, daha olumsuz düşünüyor. Seni mutu edecek birşeyle mi uğraşsan. Anı kaçırmamak adına...Carpediem:)

Dünkü tartışmayla ilgili mi bozuk sinirin, özür dilemiş. Belki de dediğin gibi bütün suç bizim hormonlardadır:) Evde olup kendiyle başbaşa kalınca daha çok düşünüyor insan, kendini dinliyor, daha olumsuz düşünüyor. Seni mutu edecek birşeyle mi uğraşsan. Anı kaçırmamak adına...Carpediem:)

Bugun zor, yemek yapmam lazim, ev isleri birikti. Cocuklar da bir iki saate gelecekler. Neyse evet ben islerime doneyim.

Oldu ama yillar sonra. Bosandi, ikinciye evlendi. Iyi ki de evlendi, simdi hamile 37 yasinda neredeyse. Mayis sonunda dogumu var. Erkek bebek bekliyorlar :)
Allah hayirli evlat nasip etsin onlarq da

Bir de 4:21'deki dans pozunu yapin. Bu ay herkes bu sekilde hamile kalir, benden soylemesi.

bearnguin bearnguin Senella Senella seheryeli77 seheryeli77 MASLOW MASLOW panic_attack panic_attack L lyly can09e can09e A Aveline dicilek dicilek

Isyerindeyin izleyemiyorum amma az cok sa tahmin edebiliyorum nasil bi komedi oldugunu tahmin edebiliyorum. Aksam mutlaka izliycem.

Sagol canim, az once iki kere ozur diledi esim, ben oyle demek istememistim diye. Ancak bu adet gorecek olmanin da getirdigi bir hassasiyet var, aglayip duruyorum iki saattir. Vallahi burasi da olmasa konusacak kimse yok. Anneme anlatsam ya telas yapiyor ya da konuyu kendine cevirip kendinden bahsetmeye basliyor. Kardesimle küsüm, zaten anlamaz da erkek neticede. Cart diye 3 aylik cocugu aldirdilar, ne konusacagim onunla? En yakin kuzenim benim dusuk yaptigim gun hamile oldugunu ogrendi, onunla da konusmak istemiyorum.

Ya sen nasil basa ciktin bu kadar dusuk ve kurtajla? Yani psikolojik olarak diyorum. Uc tane vardi degil mi? Benim hala aklima geldikce gozlerim doluyor. Neyse ben biraz Sasifelek Cikmazi'na bakayim.
Demek boşuna yakın hissetmemişim kendime:)
Benim de bir erkek kardeşim var, kız kardeşim yok.
Anneme anlatma konusunda da aynı şeyleri düşünüyorum seninle..
Nasıl başa çıktım meselesine gelince:110:
Belki de ben de baş edemedim, işte başa gelen çekiliyor, başka bir tarifi yok.
Sabrede sabrede erenlere karışıyorsun işte:KK56:
Benim sabır imtihanımın baş aktörü eşim zaten:KK62:
Bir insanın kaderi genel anlamda galiba aynı noktadan gidiyor.
Benimki yalnızlık mesela; benden 14 ay küçük bir erkek kardeşim var ve doğuştan kalp kapağında aralık varmış (kalbi delik denilen olay), annemler sürekli onu İzmir, Ankara, İstanbul hastanelerde gezdirdiler.
7 yaşında ameliyat oldu (şu anda 38 yaşında maşaallah bir sorunu yok) tabi ki ben de ondan 1 yaş büyük olduğumdan olan biteni anlamlandırmam pek kolay olmadı.
Anneannede, amcada şurda burda geçti çocukluğum, hep kardeşim gibi hasta olmak isterdim.
Çünkü annem ve babam hep onunla birlikteydi:110:
Kardeşimin ameliyatı sonrasında da ailemi hiç istemedim, hep anneannemlere kaçardım, ben orda mutluyum derdim ama içten içe ailemin beni bıraktığı zamanların acısını çıkarırdım sanırım.
Erkenden de evlendim, henüz öğrenciyken ev yükü altına girdim.
Eşimin okulunu 8 yılda bitirmesi sebebiyle ilk yıllar ben çalıştım.
Yani evliliğimde de hep hayatın yükünü yalnız çekme psikolojisindeydim.
Sonra eşim iş hayatına atıldı, birden iyi para kazanmaya başladı.
Ev, ikimize de araba, çocukları koleje verdik falan derken bu değişim (aileden maddi anlamda kısıtlı büyümüş kimseleriz) eşimde bir şımarıklığa sebep oldu, kendini dışarı verdi.
Bana karşı, benimle evli olmasını, sanki bana bir lütuf gibi göstermeye başladı.(Açıkça söylemiyordu ama kesinlikle hissettiriyordu)
Geldi mi bir yalnızlık duygusu daha:KK14:
Ondan kalabalık çocuk olayı sevimli geliyor bana:KK64:
Gerçi 10 yılda bir çocuk yaparak evde o kalabalık çocuk duygusunu yaşamak da çok zor ama:)
Senin yaptığın gibi birkaç yıl olacak ki araları ev çocuk görsün:emir_bebek:
Yoksa çok marifetli, evde fır fır dönen, erkenden ev işini bitiren, birçok çocukla başa çıkabilecek yapıda bir kadın değilim, biraz keyfine düşkün biriyim:süslü::kahve:, uykuyu da severim :ruh:

Bugun zor, yemek yapmam lazim, ev isleri birikti. Cocuklar da bir iki saate gelecekler. Neyse evet ben islerime doneyim.
Bizde 2 hafta tatil başladı.
Aslında okul olmaması, sabah erkenden koşturmacanın başlamaması açısından iyi ama gün içinde dinlenme imkanı da pek olmuyor.
Okul olduğunda açıkçası daha rahat oluyor insan:)
Ama minik kuşumun tatilde dinlenmesini de çok istiyorum:)

Bir erkekle birlikte yaşayıp insanın sinirlerinin bozulmaması mümkün mü acaba:)
En iyisi bile bir kadına göre bencildir, keyfine düşkündür, dünyayı kendi etraflarında çevirmeyi çok severler:sinirli:
Bazen, şu erkek denen canlı bu dünya için gerçekten gerekli mi diyorum:)
Kadınların işini zorlaştırmak için var olmuşlar sanki:KK11:

Bizde 2 hafta tatil başladı.
Aslında okul olmaması, sabah erkenden koşturmacanın başlamaması açısından iyi ama gün içinde dinlenme imkanı da pek olmuyor.
Okul olduğunda açıkçası daha rahat oluyor insan:)
Ama minik kuşumun tatilde dinlenmesini de çok istiyorum:)
Çocuklu arkadaşlarım da pek sevmez tatilleri :)

Neyseki o konuda şanslıyım, sık boğaz eden yok, ne benim ailemden, ne eşimin aiesinden ne de arkadaşlarımdan. Tabiki sordular, düşünüyoruz, kısmet dedim. Bir daha da sormadılar. Dün programı beraber izliyorduk kahvaltıdayken, doktor dediki; kadınlar korkuyor anne olamayacağım diye, beyinde sürekli bu düşünce. Eşim bana döndü, korkuyor musun dedi yooo dedim. stres yapıyorsun sanki, takıyorsun, sürekli kafanda dedi. dedim aksine stres yapmıyorum diye garipsiyorum bazen kendimi:) Daha önümde aşılama, olmazsa tüp bebek yöntemi var, ondan umutluyum daha sanırım, hep tüp bebek de olmazsa belki o zaman üzülürüm diyorum kendi kendime dedim. sakın üzülme, olmazsa olmasın dedi. ben 3 ay öncesine kadar düşünüyordum artık düşünmüyorum, olursa beraber sevineceğiz, olmazsa beraber üzüleceğiz dedi. Evet olmazsa da dünyanın sonu değil, öyle de mutlu oluruz.

Aynı fikirdeyim. Aşılamadan sonra tüp bebek de tutmazsa moralim bi süreliğine bozulabilir ama dünyanın sonu olarak görmem. Tüp bebeğin en son çare olduğunu düşünmüyorum. En son çarenin menopoza girmeden önce yumurtalıktan yola çıkan o son yumurta olduğunu düşünüyorum. Tıp önemli evet ama her şey demek değil. Henüz akıl sır erdiremedikleri ve bildiklerini sanıp sonradan yanıldıklarını öğrendikleri, öğrenecekleri çok şey var. Açıklanamayan infertilite gibi mesela. O yüzden umutsuz olmamak lazım. MASLOW MASLOW

Bak ne buldum, esine bunu goster. Yapyasar Alptekin Lambada dansi yapiyor. Bunu yapanin karisi ikiz doguruyormus.

Bu arada bu adamla el ele tutusmuslugum vardir, uyuz kardesim yuzunden. Bu adamin kiziyla mi cikiyordu, dolasiyor muydu neydi. Bir gun hep beraber bulustuk, bu kara yagiz adam da oradaydi. Hesabi kim odeyecek muhabbeti sirasinda ellerimi tuttu uzun uzun. Offff... Allah'tan kendini dine mine vurdu da kurtulduk. Neyse, al ikiz istersen diye yolluyorum:

Ahaha attım hafızaya beyin bedava.

Aynı fikirdeyim. Aşılamadan sonra tüp bebek de tutmazsa moralim bi süreliğine bozulabilir ama dünyanın sonu olarak görmem. Tüp bebeğin en son çare olduğunu düşünmüyorum. En son çarenin menopoza girmeden önce yumurtalıktan yola çıkan o son yumurta olduğunu düşünüyorum. Tıp önemli evet ama her şey demek değil. Henüz akıl sır erdiremedikleri ve bildiklerini sanıp sonradan yanıldıklarını öğrendikleri, öğrenecekleri çok şey var. Açıklanamayan infertilite gibi mesela. O yüzden umutsuz olmamak lazım. MASLOW MASLOW
İnsan vücudu ve ilaçların insan vücuduna etkileri konusunda keşfedilmemiş çok şey var kesinlikle, o yüzden alternatif çareler arayan tıp insanları desteklenmeli

Çocuklu arkadaşlarım da pek sevmez tatilleri :)
Aslında dört gözle bekliyorum ama sadece oğlum dinleneceği için:)
Okul açıldığında sabah oğlumu erkenden uyandırıp hava karanlıkken servise bindirmek hiç istemiyorum
Bende bi kendini zora sokma ve aslında hoşlanmadığım şeyleri isteme eğilimi var nedense:KK45:
Psikoloğa yolu düşen biri bu konuyu da sorabilir mi acaba, bilinç altımı merak ettim şimdi:)

Peki neye karar verdin? Asilama mi yaptiricaksin simdi? Yoksa normal yoldan denemeye devam mi

:KK70: :KK70: Senin sinirlerin ne güzel bozuluyo yaa. Gülme krizine girdim. Akşam eve gidince denicez. Keşke size de canlı yayın yapabilseydim. :)))) Gözünüzden kan akardı ahshsh

Sagolasin, gercek ya da televizyonda fark etmez, ona buna atarim tutuyor.

Bak kocasi coskun olup, yeter artik, bir gece de hosortman giyeyim diyen arkadaslarimiza da bu 3:48'deki Banu Alkan dansini oneriyorum. Ama kiyafet de ayni olacak, yoksa olmaz:

Back