Bak ne buldum, esine bunu goster. Yapyasar Alptekin Lambada dansi yapiyor. Bunu yapanin karisi ikiz doguruyormus.
Bu arada bu adamla el ele tutusmuslugum vardir, uyuz kardesim yuzunden. Bu adamin kiziyla mi cikiyordu, dolasiyor muydu neydi. Bir gun hep beraber bulustuk, bu kara yagiz adam da oradaydi. Hesabi kim odeyecek muhabbeti sirasinda ellerimi tuttu uzun uzun. Offff... Allah'tan kendini dine mine vurdu da kurtulduk. Neyse, al ikiz istersen diye yolluyorum:
Bu arada klibin 3:49. saniyesinde arkada Gypsy Kings esliginde el ele dans eden iki adam var. Yasar'dan gozunuzu alabilirseniz gorursunuz. Vallahi Turkiye o zaman daha toleransliymis. Yapyasar'in etkisi herhalde. Afrodizyok gibi adam.
Sağol canım, kesinlikleSuper bir kocan var, tebrik ederim kendisini. Plaket bile verebilirim yani.
Dünkü tartışmayla ilgili mi bozuk sinirin, özür dilemiş. Belki de dediğin gibi bütün suç bizim hormonlardadır:) Evde olup kendiyle başbaşa kalınca daha çok düşünüyor insan, kendini dinliyor, daha olumsuz düşünüyor. Seni mutu edecek birşeyle mi uğraşsan. Anı kaçırmamak adına...Carpediem:)
Dünkü tartışmayla ilgili mi bozuk sinirin, özür dilemiş. Belki de dediğin gibi bütün suç bizim hormonlardadır:) Evde olup kendiyle başbaşa kalınca daha çok düşünüyor insan, kendini dinliyor, daha olumsuz düşünüyor. Seni mutu edecek birşeyle mi uğraşsan. Anı kaçırmamak adına...Carpediem:)
Allah hayirli evlat nasip etsin onlarq daOldu ama yillar sonra. Bosandi, ikinciye evlendi. Iyi ki de evlendi, simdi hamile 37 yasinda neredeyse. Mayis sonunda dogumu var. Erkek bebek bekliyorlar :)
Isyerindeyin izleyemiyorum amma az cok sa tahmin edebiliyorum nasil bi komedi oldugunu tahmin edebiliyorum. Aksam mutlaka izliycem.
Demek boşuna yakın hissetmemişim kendime:)Sagol canim, az once iki kere ozur diledi esim, ben oyle demek istememistim diye. Ancak bu adet gorecek olmanin da getirdigi bir hassasiyet var, aglayip duruyorum iki saattir. Vallahi burasi da olmasa konusacak kimse yok. Anneme anlatsam ya telas yapiyor ya da konuyu kendine cevirip kendinden bahsetmeye basliyor. Kardesimle küsüm, zaten anlamaz da erkek neticede. Cart diye 3 aylik cocugu aldirdilar, ne konusacagim onunla? En yakin kuzenim benim dusuk yaptigim gun hamile oldugunu ogrendi, onunla da konusmak istemiyorum.
Ya sen nasil basa ciktin bu kadar dusuk ve kurtajla? Yani psikolojik olarak diyorum. Uc tane vardi degil mi? Benim hala aklima geldikce gozlerim doluyor. Neyse ben biraz Sasifelek Cikmazi'na bakayim.
Bizde 2 hafta tatil başladı.Bugun zor, yemek yapmam lazim, ev isleri birikti. Cocuklar da bir iki saate gelecekler. Neyse evet ben islerime doneyim.
Bu arada klibin 3:49. saniyesinde arkada Gypsy Kings esliginde el ele dans eden iki adam var. Yasar'dan gozunuzu alabilirseniz gorursunuz. Vallahi Turkiye o zaman daha toleransliymis. Yapyasar'in etkisi herhalde. Afrodizyok gibi adam.panic_attack L lyly
Bir erkekle birlikte yaşayıp insanın sinirlerinin bozulmaması mümkün mü acaba:)
Çocuklu arkadaşlarım da pek sevmez tatilleri :)Bizde 2 hafta tatil başladı.
Aslında okul olmaması, sabah erkenden koşturmacanın başlamaması açısından iyi ama gün içinde dinlenme imkanı da pek olmuyor.
Okul olduğunda açıkçası daha rahat oluyor insan:)
Ama minik kuşumun tatilde dinlenmesini de çok istiyorum:)
Neyseki o konuda şanslıyım, sık boğaz eden yok, ne benim ailemden, ne eşimin aiesinden ne de arkadaşlarımdan. Tabiki sordular, düşünüyoruz, kısmet dedim. Bir daha da sormadılar. Dün programı beraber izliyorduk kahvaltıdayken, doktor dediki; kadınlar korkuyor anne olamayacağım diye, beyinde sürekli bu düşünce. Eşim bana döndü, korkuyor musun dedi yooo dedim. stres yapıyorsun sanki, takıyorsun, sürekli kafanda dedi. dedim aksine stres yapmıyorum diye garipsiyorum bazen kendimi:) Daha önümde aşılama, olmazsa tüp bebek yöntemi var, ondan umutluyum daha sanırım, hep tüp bebek de olmazsa belki o zaman üzülürüm diyorum kendi kendime dedim. sakın üzülme, olmazsa olmasın dedi. ben 3 ay öncesine kadar düşünüyordum artık düşünmüyorum, olursa beraber sevineceğiz, olmazsa beraber üzüleceğiz dedi. Evet olmazsa da dünyanın sonu değil, öyle de mutlu oluruz.
Bak ne buldum, esine bunu goster. Yapyasar Alptekin Lambada dansi yapiyor. Bunu yapanin karisi ikiz doguruyormus.
Bu arada bu adamla el ele tutusmuslugum vardir, uyuz kardesim yuzunden. Bu adamin kiziyla mi cikiyordu, dolasiyor muydu neydi. Bir gun hep beraber bulustuk, bu kara yagiz adam da oradaydi. Hesabi kim odeyecek muhabbeti sirasinda ellerimi tuttu uzun uzun. Offff... Allah'tan kendini dine mine vurdu da kurtulduk. Neyse, al ikiz istersen diye yolluyorum:
İnsan vücudu ve ilaçların insan vücuduna etkileri konusunda keşfedilmemiş çok şey var kesinlikle, o yüzden alternatif çareler arayan tıp insanları desteklenmeliAynı fikirdeyim. Aşılamadan sonra tüp bebek de tutmazsa moralim bi süreliğine bozulabilir ama dünyanın sonu olarak görmem. Tüp bebeğin en son çare olduğunu düşünmüyorum. En son çarenin menopoza girmeden önce yumurtalıktan yola çıkan o son yumurta olduğunu düşünüyorum. Tıp önemli evet ama her şey demek değil. Henüz akıl sır erdiremedikleri ve bildiklerini sanıp sonradan yanıldıklarını öğrendikleri, öğrenecekleri çok şey var. Açıklanamayan infertilite gibi mesela. O yüzden umutsuz olmamak lazım.MASLOW
Aslında dört gözle bekliyorum ama sadece oğlum dinleneceği için:)Çocuklu arkadaşlarım da pek sevmez tatilleri :)
Peki neye karar verdin? Asilama mi yaptiricaksin simdi? Yoksa normal yoldan denemeye devam miAynı fikirdeyim. Aşılamadan sonra tüp bebek de tutmazsa moralim bi süreliğine bozulabilir ama dünyanın sonu olarak görmem. Tüp bebeğin en son çare olduğunu düşünmüyorum. En son çarenin menopoza girmeden önce yumurtalıktan yola çıkan o son yumurta olduğunu düşünüyorum. Tıp önemli evet ama her şey demek değil. Henüz akıl sır erdiremedikleri ve bildiklerini sanıp sonradan yanıldıklarını öğrendikleri, öğrenecekleri çok şey var. Açıklanamayan infertilite gibi mesela. O yüzden umutsuz olmamak lazım.MASLOW
Senin sinirlerin ne güzel bozuluyo yaa. Gülme krizine girdim. Akşam eve gidince denicez. Keşke size de canlı yayın yapabilseydim. :)))) Gözünüzden kan akardı ahshsh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?