• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Ben oğlumun bağımsız bir erkek olarak büyümesini isterim. Etrafımda fır dönen bir oğlum olsun istemem arada arasın hatır sorsun yeter. O eşinin etrafında fır dönsün, ona versin tüm sevgisini ve elbette kız da ona. Allah'tan bunu dilerim.

Beni yine seveceğini düşünüyorum çünkü ona iyi değerleri öğreteceğim. Allah herkese hayırlı evlat versin...
Sana duskun olmasi baska sana bagimli olmasi baska seyler. Akli basinda olan her anne evladinin kendi ayaklari uzerinde durabilen,kendi kararlarini verebilen bireyler yetistirmek ister. Erkek kardesjm de dahil tanidigim tum basak erkekleri anneye duskun ama is ve evlilik hayatinda da bir o kadar istikrarli kisiler... senin anladigin turden bagimlilik duzeyinde bir duskunlukten bahsetmemistim ben de...

Ben başak erkeklerini sahtekar ve egoist buluyorum, tabi benim tanıdıklarımla ilgilidir bu.
O nedenle de pek sempatim yok :)

Bu ay ne olur hamile kalmış olayım lütfeeeen. Ya size güzel haberler verip size umut olmak istiyorum.

Sşzden hamile kalan duysam ona da çok sevineceğim hadi yumurtacıklarımız artık döllenin nolur.

Insallah hamile kalirsin bu ay! Ne zaman BAT ya da yumurtlama ne zaman oldu? Ben kesin degilim, iki gune baslar adetim. "Uzulmeyecegim zaten iki tane var, onlara konsantre olacagim," dese bile insan uzuluyor iste :KK43: Boyle gogsume, icime birisi igneler batiriyormus gibi.

Insallah hamile kalirsin bu ay! Ne zaman BAT ya da yumurtlama ne zaman oldu? Ben kesin degilim, iki gune baslar adetim. "Uzulmeyecegim zaten iki tane var, onlara konsantre olacagim," dese bile insan uzuluyor iste :KK43: Boyle gogsume, icime birisi igneler batiriyormus gibi.
Ovulasyon ekteki resimdeki gibi adet ne zaman bilmiyorum ama bu ay regl agrisi gibi agrilar hic bitmedi ovulasyondan bu yana. Bazen artiyor bazen azaliyor hamilelik belirtisi degildir bence kendimi kandırmak lsteniyorum. Hayirlisi olsun diyorum ama bu ay olsa artik ben de rahat edecegim

Yok cnm. Ben kocum ve bizler basaklarla hep ayri frekansta olmusuzdur. O yuzden basakla evlenme ihtimalim yok deecek kadar azdi ki oyle bisey de olmadi. Erkek kardesim var en yakinda, onun disinda bu yasa kadar cevremde gozlemlediklerim iste.
Ben akrep burcuyum ve akrepler en iyi başaklar ile anlaşırmış bunu okumuştum.
Siz sormadan söyliyim eşim tabi ki de başak değil:KK70:

Eklentiler

• 20190119_114838.jpg
    20190119_114838.jpg
    90 KB · Görüntüleme: 29
Neden okurken bu iğneleri hissettim ki bu kadar:KK61:

Ben akrep burcuyum ve akrepler en iyi başaklar ile anlaşırmış bunu okumuştum.
Siz sormadan söyliyim eşim tabi ki de başak değil:KK70:
Yengec ile de iyi anlasiyor basak erkegi... boyle kendilerine deger veren, nazlayan kadinlari seviyolar. Hatta nerdeyse ilk adim kadindan gelsin beklerler. Yengecler de askta cok takintili olduklarindan sabrediyolar basaklarin surekli ilgi bekleyen hallerine

Yengec ile de iyi anlasiyor basak erkegi... boyle kendilerine deger veren, nazlayan kadinlari seviyolar. Hatta nerdeyse ilk adim kadindan gelsin beklerler. Yengecler de askta cok takintili olduklarindan sabrediyolar basaklarin surekli ilgi bekleyen hallerine
Değer beklemeyen, nazlandırılmaktan hoşlanmayan, dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanmayan erkek mi var:işsiz:
Feminist miyim biraz acaba:KK12:

Icinizde kendini yetersiz, beceriksiz,

Evet 14'unde olmus. Demek ki bugun 7. gun ovu'dan sonra. Bugunden itibaren 2-3 gun icinde yerlesme olmasi lazim. Insallah dollenmistir, dollenmek yetmez de tutunmustur.

Icinizde kendini yetersiz, beceriksiz,

Evet 14'unde olmus. Demek ki bugun 7. gun ovu'dan sonra. Bugunden itibaren 2-3 gun icinde yerlesme olmasi lazim. Insallah dollenmistir, dollenmek yetmez de tutunmustur.
Insallah bakalim bu benim ilk hamileligim olacak eger olursa. Hayirlisi olsun. 38 yasina kadar esini bulamayinca boyle oldu napalim. Kismet.

Aa öyle deme ya :)benim küçük oğlum oğlak :KK68:

Oğlak erkeği için bi şey diyemicem de ben hep kadınlarından soğudum. Hayatımda yediğim bütün kazıkları oğlaklar attı. Ben böyle hırslı ve menfaatçi başka burç görmedim. Çocuğunu keser bunlar en tepede olmak ve rahat bir hayat yaşamak için. 5'te 5 şahit olduklarım tesadüf olamaz yani. Sözde mesafeli görünerek işyerinde yükselmek için yapmadığı kalmayan hafif türlere daha girmedim bak. Bu türler de iş yerinde belli ediyo kendini. Uzaktan çalışkan görünen ama içten boş olan birine sorduğum "burcun ne" sorusunun cevabı hiç şaşmadı. "Oğlak burcuyum tatlıığğm" Seni dee, burcunu daa, tatlını daaa.. Bak nasıl sinirlendim gene. :kızgın::bicak:
Eşim de diyo oğlak olursa camiye bırakalım. :D
Aramızda oğlak burcu varsa kusura bakmasın artık. Kova burcu için söylenebilir o da benim için sorun değil. :KK45:

https://www.sozcu.com.tr/2018/gunun...urcu-olacagini-ogrendi-kurtaja-gitti-2454192/

Oğlak erkeği için bi şey diyemicem de ben hep kadınlarından soğudum. Hayatımda yediğim bütün kazıkları oğlaklar attı. Ben böyle hırslı ve menfaatçi başka burç görmedim. Çocuğunu keser bunlar en tepede olmak ve rahat bir hayat yaşamak için. 5'te 5 şahit olduklarım tesadüf olamaz yani. Sözde mesafeli görünerek işyerinde yükselmek için yapmadığı kalmayan hafif türlere daha girmedim bak. Bu türler de iş yerinde belli ediyo kendini. Uzaktan çalışkan görünen ama içten boş olan birine sorduğum "burcun ne" sorusunun cevabı hiç şaşmadı. "Oğlak burcuyum tatlıığğm" Seni dee, burcunu daa, tatlını daaa.. Bak nasıl sinirlendim gene. :kızgın::bicak:
Eşim de diyo oğlak olursa camiye bırakalım. :KK70:
Aramızda oğlak burcu varsa kusura bakmasın artık. Kova burcu için söylenebilir o da benim için sorun değil. :KK45:

https://www.sozcu.com.tr/2018/gunun...urcu-olacagini-ogrendi-kurtaja-gitti-2454192/
Kadini ayri erkegi ayridir oglaklarin. Yukselenim.bazi yerlerde oglak cikiyor. Sirf bu yuzden yukelekn burc muhabbetini kabul etmiyorum. Kendi burcum yeter bana. Asla o burcun yukselenligini de kabul etmiyorum. Nayır,nolamaz
Ahahaaaa yalniz habere bak. Gercek midir acaba. Gerci devrin insani oluyor kendileri. Benim gibi düz bi insana belki de boyle alavere dalaveeci bi cocuk daha cok uyar. Benim gibi durust bi tip olursa iyice ezik kalir yavrucak... bilemedim

Eşim de diyo oğlak olursa camiye bırakalım. :KK70:

:KK55:

kizlar bgn hacamat yaptrdm. kadin hic bir sey biiodu hakkimda. sag yumurtaligin oldu yerde cok az kan.ciktii. kadin dediki. yumurta tembelliginiz vr. kuyruk.sokumunda cikan.kandan bebek tedavisimi gordunuz dedi. ben.sok oldm. ins sifa olr herkese

Back