• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

kizlar bgn hacamat yaptrdm. kadin hic bir sey biiodu hakkimda. sag yumurtaligin oldu yerde cok az kan.ciktii. kadin dediki. yumurta tembelliginiz vr. kuyruk.sokumunda cikan.kandan bebek tedavisimi gordunuz dedi. ben.sok oldm. ins sifa olr herkese
Çok ilginç

Insallah bakalim bu benim ilk hamileligim olacak eger olursa. Hayirlisi olsun. 38 yasina kadar esini bulamayinca boyle oldu napalim. Kismet.
Benimle yaşıt arkadaşım birkaç ay önce evlendi, 39 yaşında.
Bebek konusunu sormadım tabi ki ama ister herhalde, hamileyim dese çok sevinirim

kizlar bgn hacamat yaptrdm. kadin hic bir sey biiodu hakkimda. sag yumurtaligin oldu yerde cok az kan.ciktii. kadin dediki. yumurta tembelliginiz vr. kuyruk.sokumunda cikan.kandan bebek tedavisimi gordunuz dedi. ben.sok oldm. ins sifa olr herkese
Ben de hayatımda ilk defa 2017 yılı bahar ayında hacamat yaptırdım yani bu baharda 2 yıl olacak, belirgin şekilde iyi veya kötü bir değişim hissetmedim.
İlk defa yapıldığında en fazla 5, 6 kupayı geçmemek gerekmiş, bana 11 kupa yapıldı.
Sanırım buna bağlı olarak bir, iki ay kadar normalden daha fazla üşüdüğümü hissettim ama bahar ayında kaloriferler yanmadığından zaten genelde evin içinde üşünüyor biraz. (merkezi sistem kömürlü kalorifer)
Yapan bayan bana da; belinden iltihap çıktı dedi, nasıl anladığını sormadım, sanırım çıkan kanda beyaz parçalar varmış, öyle birşeyler söyledi.
Düşüklerimden bahsettim, bundan sonra hamile kalman kolay olur dedi.
Ama normal şekilde korunmasız denemediğimiz için hamile kalamadım da diyemiyorum tabi ki
Birkaç arkadaş birlikte yaptırmıştık, bazı arkadaşlara; bir kalp uzmanına görünün kanınız fazla sulu dedi.
Akdeniz anemisi olan bir arkadaşın da kanı çabuk durmamış, ince kesikten bile fışkırarak akmış, ona da doktora git dedi.

Ben de hayatımda ilk defa 2017 yılı bahar ayında hacamat yaptırdım yani bu baharda 2 yıl olacak, belirgin şekilde iyi veya kötü bir değişim hissetmedim.
İlk defa yapıldığında en fazla 5, 6 kupayı geçmemek gerekmiş, bana 11 kupa yapıldı.
Sanırım buna bağlı olarak bir, iki ay kadar normalden daha fazla üşüdüğümü hissettim ama bahar ayında kaloriferler yanmadığından zaten genelde evin içinde üşünüyor biraz. (merkezi sistem kömürlü kalorifer)
Yapan bayan bana da; belinden iltihap çıktı dedi, nasıl anladığını sormadım, sanırım çıkan kanda beyaz parçalar varmış, öyle birşeyler söyledi.
Düşüklerimden bahsettim, bundan sonra hamile kalman kolay olur dedi.
Ama normal şekilde korunmasız denemediğimiz için hamile kalamadım da diyemiyorum tabi ki
4 seans oluyormus cnm. bnm arkadasim yptirdi pcostu. tarama seklinde yaptirmk gerekiyor dedi. o sukir hamile kaldi. acikcasi bende tup bebek oncesi hem rahatlamak hemde acaba dememk.icin denedim. suan ciziler yerler aciyor. ama bir haftaya net bilgiler veririm

4 seans oluyormus cnm. bnm arkadasim yptirdi pcostu. tarama seklinde yaptirmk gerekiyor dedi. o sukir hamile kaldi. acikcasi bende tup bebek oncesi hem rahatlamak hemde acaba dememk.icin denedim. suan ciziler yerler aciyor. ama bir haftaya net bilgiler veririm
Belli rahatsızlıklara göre değişiyormuş evet, bizim arkadaşın evine gelmiş bayan, beni de çsğırdılar, o şekilde gitmiştim.
Hatay'dan İstanbul'a belli hacamat zamanlarında özel olarak çağırıyorlarmış.
İstanbul da yakın olduğu için buraya da gelmiş yani ben kendim bir yere gitmedim, öyle genel yapıldı.
Tarama hacamatı deniyormuş.
Sadece bacağımdaki kesikler acıdı biraz ve izleri 1 yıl sonra geçti, sırt ve göğsümdeki acımadı da iz de kalmadı

Belli rahatsızlıklara göre değişiyormuş evet, bizim arkadaşın evine gelmiş bayan, beni de çsğırdılar, o şekilde gitmiştim.
Hatay'dan İstanbul'a belli hacamat zamanlarında özel olarak çağırıyorlarmış.
İstanbul da yakın olduğu için buraya da gelmiş yani ben kendim bir yere gitmedim, öyle genel yapıldı.
Tarama hacamatı deniyormuş.
Sadece bacağımdaki kesikler acıdı biraz ve izleri 1 yıl sonra geçti, sırt ve göğsümdeki acımadı da iz de kalmadı
anladm.cnm. suan goruomusun bebek tedavisi

Ben bilmeden icilen seylerin etkiledigini dusunmuyorum antibiyotik olsun alkol olsun..ogrenmeden once mesul degiliz.. tabi ki ogrendikten sonra dikkat edilmesi gerekir..

anladm.cnm. suan goruomusun bebek tedavisi
Benim eşim hiç bir zaman çocuk sahibi olmak istemedi ki, ilk evlendiğimizde çok da sıkı korunmuyorduk ama bir süre olmadı daha doğrusu biz evlenmeden önce 1 yıl birlikte oturduk.
O sırada çok iyi korunmamamıza rağmen hamile kalmadım ama hiç öyle bir niyet de yoktu zaten.
Düğün sonrası 3. Ayda hamile kaldım.
İlk oğlumun doğumundan 40 gün sonra işe başladım, zor oldu tabi bebekle..
Eşim sık sık, ne kadar ağlıyor bu derdi:110:
Sonra bizim aklımız başımıza geldi RİA taktırdım.
7 yıldan fazla onunla korunduk.
Büyük oğlum okula başladı, ben artık çalışmıyordum falan bir çocuğumuz daha olsun dedim, eşim istemedi, bunu büyüttük ne işimiz var yine bebekle falan derken RİA çıkardım.
2 veya 3 ay geçti, hamile kaldım ama düşük oldu, sadece küçük bir kese vardı ultrasonda.
Hiç adet görmeden ertesi ay hamile kaldım, başka bir doktora gitmiştim ve düşük yaptığımı hiç söylemedim, düşük sonrası korunmadığım için kızar belki dedim.
Söyleseydim belki progesteron verirdi.
Sorun olmadı, küçük oğlum doğdu.
Birşey olmayınca olmuyor demek.
Küçük oğlumdan sonra daha önce bahsettiğim, eşimin kendini aşırı işe kaptırması ile (inşaallah sadece işe kaptırmıştır) biz baya uzaklaştık.
Aylarca birlikte olmadık desem yeridir.
Pek de korunmama gerek olmadı yani:)
Sürekli ertelettiği askerliğini yaptıktan sonra ilişki olarak biraz toparlandık.
Doğum kontrol hapı kullanmaya başladım.
1 yılın sonunda nefes almada sıkıntı sorunu ile hapı bıraktırdı doktor.
İşte o sırada hiç anlamadan hamile kaldım, hem şaşırdım hem korktum.
Küçük oğlum 3, büyük oğlum 12 yaşındaydı.
Eşimle sorunlarımız vardı.
Yıllarca oturduğumuz İstanbul'dan memlekete taşınmıştık.
Yani yeni bir çocuk aklımdan bile geçmiyordu.
Tam alıştım hamilelik fikrine düşük oldu.
İşte o zamandan sonra bende aşırı şekilde bebek sevdası oluştu.
Üstüne daha iki defa hamile kaldım.
Biri korunmasız birinde yine eşim istemiyorum falan derken..
En sonuncu hamileliğimde kalp atışı başlamıştı, artık riskli zamanı geçtin demişti doktor ama sonraki kontrolde kalbinin durduğunu söyledi, sadece onda, 4 yıl önce kürtaj oldum.
Diğerleri kendi düştü.
Bir daha da hamile kalmadım ama eşim hiç istemediği için korunmasız şekilde de denemiyoruz.
Ama ben istiyorum:KK12::anneadayı:
İşte bütün hikayem bu:)

Benim eşim hiç bir zaman çocuk sahibi olmak istemedi ki, ilk evlendiğimizde çok da sıkı korunmuyorduk ama bir süre olmadı daha doğrusu biz evlenmeden önce 1 yıl birlikte oturduk.
O sırada çok iyi korunmamamıza rağmen hamile kalmadım ama hiç öyle bir niyet de yoktu zaten.
Büyük oğlum okula başladı, ben artık çalışmıyordum falan bir çocuğumuz daha olsun dedim, eşim istemedi, bunu büyüttük ne işimiz var yine bebekle falan derken RİA çıkardım.
2 veya 3 ay geçti, hamile kaldım ama düşük oldu, sadece küçük bir kese vardı ultrasonda.
Hiç adet görmeden ertesi ay hamile kaldım, başka bir doktora gitmiştim ve düşük yaptığımı hiç söylemedim, düşük sonrası korunmadığım için kızar belki dedim.
Küçük oğlumdan sonra daha önce bahsettiğim, eşimin kendini aşırı işe kaptırması ile (inşaallah sadece işe kaptırmıştır) biz baya uzaklaştık.
Sürekli ertelettiği askerliğini yaptıktan sonra ilişki olarak biraz toparlandık.
En sonuncu hamileliğimde kalp atışı başlamıştı, artık riskli zamanı geçtin demişti doktor ama sonraki kontrolde kalbinin durduğunu söyledi, sadece onda, 4 yıl önce kürtaj oldum.
Diğerleri kendi düştü.
Bir daha da hamile kalmadım ama eşim hiç istemediği için korunmasız şekilde de denemiyoruz.
ogluslariniza allah saglik versin hep birlikte mutlu olun insallah. bende 3 yillik evliyim. hic hamis olamadim :( ilk basta evlilik sikintliydi bizim. anlasamayiz die bebek istemesm. korunduk. simdide olmuo. bir yildir tedavi goruorum olmadi. nisanda tup bebek denicem

Diğerleri kendi düştü.
Ben de artik vaz gectim yaa:KK12:
Gel sarilalim :KK74:

Eklentiler

• _20190121_212535.JPG
    _20190121_212535.JPG
    233,2 KB · Görüntüleme: 38
ogluslariniza allah saglik versin hep birlikte mutlu olun insallah. bende 3 yillik evliyim. hic hamis olamadim :KK43: ilk basta evlilik sikintliydi bizim. anlasamayiz die bebek istemesm. korunduk. simdide olmuo. bir yildir tedavi goruorum olmadi. nisanda tup bebek denicem
Sağol canım, inşaallah kısa sürede nasib olur.
İlk evlenince korunmadan önce bi genel durumu öğrenmek lazım aslında

Back