Benim eşim hiç bir zaman çocuk sahibi olmak istemedi ki, ilk evlendiğimizde çok da sıkı korunmuyorduk ama bir süre olmadı daha doğrusu biz evlenmeden önce 1 yıl birlikte oturduk.
O sırada çok iyi korunmamamıza rağmen hamile kalmadım ama hiç öyle bir niyet de yoktu zaten.
Düğün sonrası 3. Ayda hamile kaldım.
İlk oğlumun doğumundan 40 gün sonra işe başladım, zor oldu tabi bebekle..
Eşim sık sık, ne kadar ağlıyor bu derdi
Sonra bizim aklımız başımıza geldi RİA taktırdım.
7 yıldan fazla onunla korunduk.
Büyük oğlum okula başladı, ben artık çalışmıyordum falan bir çocuğumuz daha olsun dedim, eşim istemedi, bunu büyüttük ne işimiz var yine bebekle falan derken RİA çıkardım.
2 veya 3 ay geçti, hamile kaldım ama düşük oldu, sadece küçük bir kese vardı ultrasonda.
Hiç adet görmeden ertesi ay hamile kaldım, başka bir doktora gitmiştim ve düşük yaptığımı hiç söylemedim, düşük sonrası korunmadığım için kızar belki dedim.
Söyleseydim belki progesteron verirdi.
Sorun olmadı, küçük oğlum doğdu.
Birşey olmayınca olmuyor demek.
Küçük oğlumdan sonra daha önce bahsettiğim, eşimin kendini aşırı işe kaptırması ile (inşaallah sadece işe kaptırmıştır) biz baya uzaklaştık.
Aylarca birlikte olmadık desem yeridir.
Pek de korunmama gerek olmadı yani:)
Sürekli ertelettiği askerliğini yaptıktan sonra ilişki olarak biraz toparlandık.
Doğum kontrol hapı kullanmaya başladım.
1 yılın sonunda nefes almada sıkıntı sorunu ile hapı bıraktırdı doktor.
İşte o sırada hiç anlamadan hamile kaldım, hem şaşırdım hem korktum.
Küçük oğlum 3, büyük oğlum 12 yaşındaydı.
Eşimle sorunlarımız vardı.
Yıllarca oturduğumuz İstanbul'dan memlekete taşınmıştık.
Yani yeni bir çocuk aklımdan bile geçmiyordu.
Tam alıştım hamilelik fikrine düşük oldu.
İşte o zamandan sonra bende aşırı şekilde bebek sevdası oluştu.
Üstüne daha iki defa hamile kaldım.
Biri korunmasız birinde yine eşim istemiyorum falan derken..
En sonuncu hamileliğimde kalp atışı başlamıştı, artık riskli zamanı geçtin demişti doktor ama sonraki kontrolde kalbinin durduğunu söyledi, sadece onda, 4 yıl önce kürtaj oldum.
Diğerleri kendi düştü.
Bir daha da hamile kalmadım ama eşim hiç istemediği için korunmasız şekilde de denemiyoruz.
Ama ben istiyorum
İşte bütün hikayem bu:)