• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Peki yumurtlama sonrası 7. Gün lekelenme başladıysa ve bunu regl takip edecekse, 7 gün kadar lekelenme mi olacak diyorsun yani
Çünkü yumurtlamadan 14 gün sonra adet olması gerek
Ayrıca hamile olsaydın polip alınması olayının, gebeliğe olumsuz bir etkisi olmayacak mıydı?
Polip alındıktan sonra antibiyotik falan verdi mi?

Sanirim oyle olacak. Ayin 23'unde en erken regl olmam lazim. Iste 5 gun kalmis. En ideali de 11 gun sonra olmam, ama o zamana kadar beklemez bu.

Rahim disinda ya polip birsey olmaz, aliverdi. Kanama oldu ilk iki gun sonra gecti. Arada sirada tuvalet kagidina pembe pembe geldi ama artik bitmis olmasi lazim. Allah'tan yumurtlama donemi disinda oldu, yoksa deneme yapamazdik su anda. Hala iyilesmedi, yara aciktir diye pek yanasmiyorum esime. Gerci ne onun ne benim yanasasimiz var su anda.

Antibiyotik vermedi.

Benim ayaklar yanar genelde, hep açıktadır.
Bence popodan daha fena bu ayaklar:KK45:

Benim de ya. Bazen o kadar cok usuyor ki kocamin gobeginin altina koyacak sekilde yatiyorum yatakta. Hic hoslanmiyor bu durumdan kendisi tabii. Ama Nutella bir kere disarida kalip donmustu, onu yiyecek ya, gobegi ile tisortu arasina koyup isitti Nutella'yi. BAna gelince ayagin soguk, elin soguk.

Benim de hep usur...

Benim bis suru de isim var yaa... kil tuy sac bas isleri yaptiram da bi kendime gelem..:KK8:
Kozmik takvim varmis duydunuz mu onu bi arastiriyim diyorum
Gerci ben hep regl sonrasi giderim.. daha gec geldigini dusunuyorum...
Cok sikinti.. bi lazere baslamistim 2 seans gittim kizima hamile oldugumu ogrendim.. sonra da kaldi... kendimi bildim bileli bunla ugrasiyorum yaaa.. simdi de gideyim diyorum bu defa da gene hamile olursam kalicak diye erteliyorum... hayir azalacagina iyice cosuyorlar sanirim amh ile ilgili gibi geliyor tuylenme :/

Bu arada nerde bu kizlarr ben gidecem onlar gelecek yauu:)

Bir dakika ne kozmik takvimi? Ne oluyor, bana da soyleyin hemen. AStrolojik bir durum mu var?

Herkese selam. Şu 31 ve 30 lü yaşlardaki ve umutsuz olanlara seslenmek istiyorum. Eski forum günlerinde bir arkadaş vardı, böyle umutsuz bedbaht olduğumuz zamanlarda şöyle derdi "sana burdan bir uçarım, benim sinirlerimi bozma, şu saçma düşünceleri at kafandan"

Yahu arkadaşlar yapmayın ya 30 yaşta karamsar olmak ne demek. Surda keşke 30 yaşında olsaydım diyen en az 20 kişi vardır. Ben şu anda 30 lü yaşlarda olsaydım önümde 10 yıl olsaydı. Kendime güzel bir program çıkarırdım. Neyi nasıl yapayım hangi tedavi yollarını izleyeyim diye. Biliyorum çevreden dolayı kolay değil ama önünüzde zaman var ki bu bulunmaz bir nimet. Her ay farklı kür bile uygulasan gene zaman var. Biz nerdeyse bütün duyumlarımızı aynı ay deniyoruz. Çünkü önümüzde aylar yok. Aklinizi başınıza alın hem hayatın tadını çıkarıp hem bu ise konsantre olun. Bebekleriniz er geç gelecek. :)

Bugunku ovu testim. Yarın bat günü

Ovu testinin boyle cikmasi cok tuhaf. Yoksa hamile misin? Ovu testleri de hcg yakaliyor ya idrarda.

Isimler konusulmus. panic_attack panic_attack katiliyorum canim bende de var o Ozturkce isim olmali dusuncesi. :) Ecrin, Ceylin, Sare, Huzeyfe, Aleyna....doldu her yer.
Sevdigim erkek isimleri:
Demir
Uygar
Uras
Mete
Ata

Kiz isimleri
Bilge
Bilgesu
Inci
Acelya
Derin
Imge
Selin.

Insallah bu isimlerden birini koymak nasip olur hayirlisiyla :)

Kizlar merhaba.bu topigi yeni gordum.beni de araniza alirmisiniz?yasim 37.iki negatif tup bebek denemem var.rezervim dusuk benim de.havuz yontemiyle yumurta toplamaya calisiyoruz.aylardir hicbir ilerleme yok.opu oluyor ici bos cikiyor golikulun.ya da bazi zaman opu olmadas n catliyor yumurtam..sizler napiyorsunuz.

Tabii gel sen de :) Hosgeldin :)

Ben Türk isen arapça, farsça, kürtçe, ingiliççe isim taraftarı değilim. Kuranda geçsin, cennet kapısının adı, gökten inen hayvanın adı, dedenin adı, yeryüzüne düşen ilk bakkal tanesi gibi isimlere karşı allerjim var hatta. Okulda her tarafımız Miraç, Recep, Sümeyye, Burak, Eymen, Buğlem, Eslem, bilmem ne Sare dolu mesela.
Gözlemlerime göre Beren'ler de çoğaldı. Son kayıtlarda Tuna'da da artış var ona üzülüyorum :)
Benim için ismin öz hakiki Türkçe olması önemli olduğundan Ortaasya kökenli isimleri daha çok seviyorum. Metehan, Teoman, Attila, Kaan, Bilge, Gökçe, Tomris, Çağatay, Gökhan, Alp gibi. Asena çok sivri onu sevmiyorum. Çok sevdiğim iki isim daha var ama onları yazmak istemiyorum çünkü ben koyucem :)) Doğurabilirsem yazarım gari. :dondurma:

Sumeyye'ye cok fena gicigim. Nedenini bilirsiniz, anladiniz siz onu. Sumeyye isimli arkadaslar bozulmasinlar lutfen.

Ya arkadaslar gecen gun birisi bana buradan siz yurtdisinda misiniz, takviye oneriniz var mi diye sormustu. Bulamiyorum o mesaji. Kim sorduysa kusura bakmasin ne olur.

3 senedir ugrasiyorum canim ya.bir tane dondurulmus embriyom var ama bir tane daha sun diye ugrasiyorum.ikisini birden denersem sansim artar belki diye ama ikinciyi bulamadim.biriki ay daha deneyip transferi deniycem herhalde.senin durumun nedir?

Coezim Q10 (ubiquinol ve yuksek dozaj), Krill yagi ve iyi bir vitamini 3 ay kullan. 3.ayin sonunda yumurta sayinda artis gorursun :)

Coezim Q10 (ubiquinol ve yuksek dozaj), Krill yagi ve iyi bir vitamini 3 ay kullan. 3.ayin sonunda yumurta sayinda artis gorursun :)

Coenzim q10 i uc aydir kullaniyorum.duzenli kullandigim vitamin de var.bir de doktor impryl diye bir ilac onermisti onu da uc aya yakindir kullaniyorum.bir ilerlene olmadi

Coenzim q10 i uc aydir kullaniyorum.duzenli kullandigim vitamin de var.bir de doktor impryl diye bir ilac onermisti onu da uc aya yakindir kullaniyorum.bir ilerlene olmadi

Kullandigin Coenzim ubiquinol mu? Bir de ne kadar kullaniyorsun? Kac mg yani? Icerken saglikli bir yag ile icmen lazim, bu zeytinyagi olur ya da balik yagi olur.

Nerde yasiyorsun? Ben amerikada yasiyorum ama tedavi sebebiyle turkiyedeyim.esim de arada gidip geliyor buraya.

Ben Belcika'dayim, esim Flaman, burali yani. Burada kalmaya karar verdik evlendikten sonra. Amerika'da ailem cok uzun sure yasadi 15 sene kadar, simdi Kanada'dalar yine bir 5-6 sene olmustur. Amerika'nin neresindesiniz? Bir de Amerika'da neden tedavi olmuyorsun?

Back