Bana da yazarsan sevinirimBurdan açık ilaç ismi verilebiliyor mu yoksa özelinize yazıyım mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da yazarsan sevinirimBurdan açık ilaç ismi verilebiliyor mu yoksa özelinize yazıyım mı ?
Yani gebelik şansı ve kadın hormonları açısından sıkıntı başlamış demek mi oluyor buBenim de oluyor 3 gün kadar lekelenme kahverengi agrı oluyor sonra kırmızılar geliyor. Son 5 yıldır oluyor Doktor lar normal Bi sıkıntı yok diyorlar. Arkadasın da aynı benim gibioluyormus sanırım yas la baglantısı var galiba
Bende de oluyor son 1 yildir. Demek yas ilerledikce filan mi oluyor boyle. C.tesi doktora gidicem ben de
Bilmiyorum ama ben 3 kez gebe kaldım öyle olsaydı kalamazdım sanırım. Bende onun için sordum birkac tane farklı Dr a hepside hayır alakası yok yumurta gec catlar dedilerYani gebelik şansı ve kadın hormonları açısından sıkıntı başlamış demek mi oluyor bu
Kaç ayda çıkıyormuş sonuç acaba?
Bak sabahtan beri yediklerim (uzerinize afiyet): iki dilim peynirli borek, muz, fistik ezmesi. Aradan bir saat gecti, deli gibi istahim acik, oturdum bir tabak acili tavuklu makarna yedim. Doymadim misir patlattim. Yine doymadim, oturdum cips yedim. Cok yedim bari saglikli birseyler yiyeyim, karnimi doyurmak icin dedim. Bir elma, iki havuc, yarim nar yedim. Ustune badem yedim. Yok yine doymadim yarim paket cikolatali biskuvi ve bir kasik Nutella'yi govdeye indirdim. Ondan sonra doydum.
Butun bunlarin hepsi 6 saat icinde oldu.
Insallah Canan Karatay bu forumlari okumuyordur.
Merhaba M mandibula700MERHABA NASILSINIZ BENDE 38 YAŞINDAYIM DOKTORLAR TÜP BEBEK ÖNERDİ TEDAVİYE DEVAM EDİYORMUSUNUZ DERTLEŞSEK
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ömrü uzun bahtı açık olsun bizlere de dua edin olur mu hamilelerin duası kabul olurmuşÇok teşekkür ederim allah hepinize dilediğiniz ve hayırlı olacak şekilde nasip etsin. Her gün mutlaka yürüyüş yaparım. Kolalar cipsler paketli şeyler sevmem. Ama bunlar bebek için değil de malum 40 olduk dinç kalalım düşüncesi ile yaşam biçimi haline getirdiğim alışkanlıklar. Son ay q10 içeren bir vitamin de içmiştim cilt ve dolaşım için faydalı diye ondan mı oldu bilemiyorum
Çok tebrik ederim sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir doğum olur işallah bizler için de dua edin olur muÖzellikle erkeklerde çok etkiliyor, doktor eşime sigarayı bırakıp da hamile kalan çok çift gördüm demiş, ben bunu duyunca denemekte fayda var dedim, zaten istiyordum, önemli bir sebebim oldu. Bir de kadınlarda erken menapoza sebep olduğunu söylüyordu doktorlar. Başka çocuğum yok çünkü, o yüzden dört elle sarılmam gerektiğini hissettim.
Canım en iyi adet söktürücü civan perçemi hergün iki bardak içersen çok daha hızlı sonuca götürüyor tecrübeyle sabit yalnız kaynatma demleme usulü yap çayı. Aslan pençesi de yumurtlamaya çok faydalı 30+30 gün yapılıyor ilk 30 günden sonra arada bir haftalık mola sonra bir 30 gün daha. Yalnız aslanpençesini 7"dakika kaynatıp ılıktan biraz sıcakken süzüp içiyorsun. Birara otlarla bozmuştum oradan biliyorum. Kullandığım dönemler gayet güzel netice alanlardanım. Şifa olsun işallahKızlar ben aktaran ,civan percemi, aslanpencesi, hayıtotu tohumu aldım şimdi soruyorum size bana akıl verin hangisi adet söktürücü ve hangisini nekadar içeyim.hala kırmızılar yokkkkk
Üzülme arkadaşım biraz bebek fikrinden uzaklaş kafanı başka şeylerle meşgul et bir süreliğine. En azından yaşından dolayı bizler gibi zamanla yarışma telaşın yok. Evliliğinin yaşadığın hayatın tadını çıkar stresten arındığında da gelecektir bebişinkizlar bende 3 yillik evliyim. dogal yolla olmadi bebegimiz. bir klomen v3 igne tedavimiz var basarisiz. tekrar doktora gittim. tup bebek dediler. arkadaslar rica ediorm.bana da dua edermisiniz. artik psikolonim bozuldu. 31 yasindayim. cok.sukur inacli biriyim ama bazen insan sorgulamadan edemiyor
MERHABA GÜNAYDIN NASILSIN MESAJIMA CEVAP YAZDIĞIN İÇİN TEŞEKKÜREDERİM BENİM AMH:0,42 ÇIKTI YANİ YUMURTA REZERVİM AZMerhaba M mandibula700
Benim malum yaşımdan dolayı rezervlerim sıkıntılı ve ilaçsız regl olamıyorum arada kafasına göre takılan bir yumurtam oluyor o da bugüne kadar bir sonuca ulaştırmadı beni haftada bir gün yumurta takibine gidiyorum. Bu doktorların tüp den başka bildiği bir şey yok zaten senin durumun nedir canım?
GEÇEN KIŞ İLK HAMİLELİĞİMDE DÜŞÜK YAPTIM CANIM ÇOK STRESLİYİM ARTIK DOKTORA GİDİCEM AMH TEKRAR BAKTİRMADIM TÜP BEBEĞEDE ÇOK PARA GİDİYORÜzülme arkadaşım biraz bebek fikrinden uzaklaş kafanı başka şeylerle meşgul et bir süreliğine. En azından yaşından dolayı bizler gibi zamanla yarışma telaşın yok. Evliliğinin yaşadığın hayatın tadını çıkar stresten arındığında da gelecektir bebişin
İnşallah, çok teşekkür ederim hepiniz için duacıyım Ben bir senede kendimden ümidi kesmiştim ama kesmemek lazımmış. Kist vb sorunu olmayan arkadaşlar rahim filmini denesin, ben çekildikten sonra 3. ayda hamile kaldım.Çok tebrik ederim sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir doğum olur işallah bizler için de dua edin olur mu
Canım ben otlarla ilgili tavsiyede bulundum ama başından bir kürtaj geçmiş bilmiyordum. Bu otlara hiç başlama hemen bir doktora görün sorun farklıdır belki.Benim 4 ay oldu zorunlu kürtaj olalı. son iki aydır döngü günlerimlerimde iki gün leke geliyor gerisi yok malesef bugün olmam gereken gün normal de ama agrı var gelen giden yok
N nehir78 hoşgeldin aramıza nedir sıkıntın rezerv azlığı mı yumurta kalitesizliği mi yoksa başka bir şey mi?merhaba
ben yenı aranıza katıldım
bende bearnguin le aynıyım sanırım ,41 yaşındayım 1 kez tüp bebek denemem oldu ama maalesef negatif sonuçlandı 2cisini denemeye korkuyorum ,tekrar aynı uzuntüyü yaşıycam gibi geliyor bana
ama yaşımda ilerliyor artık ne yapıcagımı şaşırdım ,
Canım insanların ne düşündüğüyle seninle ilgili ne konuştuğuyla hiç ilgilenme inan bana kusursuz bir hayatında olsa insanlar başkalarıyla ilgili konuşacak bir şey hep bulur. 30 yaşındasın ve hiç de geç kalmış değilsin en güzel yaşdasın ayrıcaMrb ablalar arkadaslar :) bu sayfayi okumak oyle iyi geliyor ki ne guzel destek oluyorsunuz birbirinize bende 30 yasindayim bazen acaba gecmi kaldim diyorum cunku etrafimda 20 li yaslarda evleniyorlar genelde ve bazi insanlar oyle baski kuruyorki oyle konusuyorlarki artik olmaz heralde diyorum birazcik anlayis olsa insanlarda
Merhaba M mandibula700
Benim malum yaşımdan dolayı rezervlerim sıkıntılı ve ilaçsız regl olamıyorum arada kafasına göre takılan bir yumurtam oluyor o da bugüne kadar bir sonuca ulaştırmadı beni haftada bir gün yumurta takibine gidiyorum. Bu doktorların tüp den başka bildiği bir şey yok zaten senin durumun nedir canım?
Sanirim fazlasiyla sorumluluk sahibi olmak,bir de birseylere erismenin kolay olmadigi donemlerde ve ortamda yetismek bizi gelecek kaygili bireyler haline getirdi. Bizim zamanimizda carpe diem mi vardi