Evet çalışıyorum. Şu nedenle sordum, bana sanki ev hanimlarinin hamile kalma şansı yüksek geliyor. Çalışanlar hep bir koşturmaca da stres altında olduğunda zorlaniyorlar, zor oluyor sanırım.
Kesinlikle... napalim gecimimizi saglamanin derdine dustuk. Cocugumuz rahat etsin,iyi bir gelecegi olsun dusuncesi ile cabalarken ortada cocuk olmadigini da unuttuk
Bence de is hayati tabi ki etkiliyor. Hicbisey olmasa aksam eve yorgun argin geliyoruz. Sonra evdeki Is guc derken cocuk icin calismak da zor oluyor genelde. Calismayan kadin evde butun gun kocayi dusunuyor :) baska ne dusunecek,hakli. Ben de butun gun evde otursam esime karsi daha duyarli olurum,daha kiskanirim ne biliym daha fazla ozlerim. Sonucta da aksam vuslat
e oyle olunca cocuk olma ihtimali daha fazla
Valla benim koca bayağı saydırıyor cemre
Işte ilk deneme diye umursamıyorlar nasıl olsa ilk, olmazsa bi daha dener diye çok üstünde durmadılar. Bundan sonra gidersek 5.deneme falan mi desek ekstra özen göstersinler.
Valla bizim psikolojiyi bu doktorlar bozdu. Yok istanbul da bir pozitif doktor yok. Tüp bebek yap deniycem doktor yok.
Ben evlendiğinde ilk ay hamilekalacagima inanıyordum. Ve kaldım da. Sonra ne zaman doktora gittim. Bir sürü faktör cıktı.
Ahh ahhh bizi böyle korkuya salanlari Allah'a havale ediyorum.
Aynen elalemin işi için çırpınırken kendimizi unuttuk. Şimdi o işleri acele diye iş bekleyenlerin hiçte umrunda değiliz. Zaman yok diyerek kendimize vakit ayırmayı ihmal ermeyecektik.