İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Allah Allah...Benim bir Ispanyol arkadasim var. Mutlaka istisnalar vardir ama Ispanya'da hic bir kadin 35'ten once hamile kalmaz dedi bana. Cok gec evleniriz (zaten gec uyanip gec aksam yemegi yiyen bir millet, sasirmadim yani), cocuk da 35'ten sonra gelir dedi. Ki kendisi de oyle yapti. Simdi hamile, neredeyse benimle yasit.

Bu nedir boyle ya? Galiba tamamen para kazanmak icin, milleti korkutuyorlar.

Bak bunu bilmiyordum, polipin engel olabilecegini. Ay insallah ya. Bu ay sanki tutmamis gibi geliyor. Neyse belki gelecek ay.

O bana da oluyor arada, hatta yıllar önce birkaç defa üst üste, küçük oğlumun doğumda hastanede başka bebekle karıştığını ve şimdi onu gerçek ailesine vermek zorunda olduğumuzu görmüştüm.
O kadar zor geldi ki bi taraftan da aslında benim olan çocuğu merak ettim ama onu göremedim rüyamda:)
Bazen de kaybolmuş, bir türlü bulamıyorum falan
Böyle saçma sapan rüyalar oluyor.
Amin amin, Allah herkesin evladını bağışlasın, bize de sağlık versin ki çocuklarımızın yanında olalım

Erken hamilelik belirtisi nedir?

Erken hamilelik belirtisi nedir?

Bilmiyorum. Kadindan kadina degisir sanirim. Ben kizima hamileken, hamile oldugumu anlamamistim ama sonradan dusununce 1. tuzlu, katabiberli patlamis misir canim cok cekiyordu, 2. salatadan ve baliktan cok igrenmistim, 3. kokulara cok hassaslasmistim. Ama hamile kalmaya calismiyorduk, kaza eseri hamile kaldim. Ne bir gogus hassasiyeti ne de bulanti oldu. O yuzden belirtileri sonradan dusununce buldum.

Ogluma hamileligimde goguslerim cok hassaslasmisti. Ruyamda gormustum bir de hamile oldugumu. Bir el boyle kucuk kandan, damardan, insan seklinde bir figur tutup cekti karnimdan. Sen hamilesin, adet gormemen lazim dedi.

Son hamileligimde aci Meksika sosu yiyordum surekli. Kasik kasik yiyordum hem de. Goguslerim de cok hassaslasmisti. Dusuk oldu.

Dusuk riski her zaman var ve olacak da. Bu seni denemekten alikoymasin. Ileride keske deneseydim diyecegine, denedim, elimden geleni yaptim ama olmadi dersin.
haklısın ,bende onun için tekrar deniycem regli olmayı beklıyorum ilaçları bırakınca ılk adetımı oldum ama 2 ay oldu 5 gun geçti halen olmadım test yeptım ama bebek yok , sizdede boyle oldum ıkıncı ayda gecıkma olan varmı

Marjo inşallah tutmuştur bu defa minnoşş:) gebelik testin var mı 23 24ü gibi test yapabilirsin:) ayy hadi inşallah iyi haberlerini alırız...

belirtilere çok takılmanı tavsiye etmiyorum...
belirtiler kraliçesi olarak her şeyi yaşadım... hepsi vardı... maşallah gününde geldi kendileri

Bilmiyorum ama benim dusukten sonra adetim cok gec gelmisti, 43 gun gecmisti ustunden. Bir doktora git istersen.

Insallah ya, cok sagol. Cok sevinirim olsa. Hele bir de kiz olsa. Neyse olsun da...

Hepimize 2019 sans getirsin bu konuda ve daha bir cok konuda. Gercekten de durup durup soyluyorum ama benim icin 2018 berbat bir seneydi. Bu sene guzel olsun.

Ya su sigarayi birakma dukkanlari var ya, elektronik sigara satiyorlar hani. Turkiye'de acildi mi, bilmiyorum ama asinasinizdir herhalde.

Onlarin bir de tatliyi birakma olani acilsa ya. Kilo vermek icin. Elektronik cikolata, elektronik ekmek, elektronik Kemal Pasa tatlisi...

Aldir gitsin, her ihtimale karsilik. Belki de oluyordur engel.
bizde öyle olmazz hepsine gidersin ayrı ayrı... şu gün gel şunu alalım derler.. ne için gittiysen ona bakarlar...
araba için de öyle bu, ustasın işte elinden geliyor onu da hallet yok ellemez senin demen lazım çünkü ayrı para alacak

Aldir gitsin, her ihtimale karsilik. Belki de oluyordur engel.
Doktorum demişti ki, rahim ağzının iç tarafında yani kanalda olsa sperm geçişini zorlaştırabilirdi ama seninki rahim ağzını tıkamayacak şekilde kenarda, engel olmaz. Rahim içinde de var ama ameliyat olacaksan çikolata kisti ve miyom da alınsın, o da tüp bebek sonrası, en son çare demişti. Bıraktım kendimi doktoruma

Elektronik çay ve frambuazlı pasta da olsun, çok seviyorum ya:)
İştahlı sayılmam aslında ama yaş ilerledikçe ve hareket de az olunca, hayatım boyunca kilo almak isterken birden kilomdan rahatsız olmaya başladım.
64, en fazla 67 balık etli olarak görünebiliyorum ama şimdi 72, 73 oldum
Uzun süredir de bakmadım kiloma ama verdiğimi sanmıyorum, almadıysam iyi
Evde baskül var ama tartılmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…