Ayy çok güzel şeyler hepsi de ben de çok seviyorum ama çok nadir yiyorum. Keşke zararlı olmasalarmış diyorum hep.
Marjo canım ben 36 yaşında evlendim 38 yaşında çocuk istemeye başladığımda ilk gittiğim doktor muayene etmeden bu yaşta öyle her istediğiniz an çocuğunuz olmaz ki deyip elime tüp bebek broşürü tutuşturup göndermişti beni sokaklarda salya sümük ağlayarak dönmüştüm evime hiç unutamam o günü... Bu sebepten böyle pozitif ve yaşa takılmayan doktor söylemleri duyduğumda çok mutlu oluyorum
Marjo çok sevdim doktorunu gerçekten özellikle "35'ten sonra dogurganlik duser ama bu ani bir dusus degildir, bir cok kadin bu ve ileri yaslarda rahatlikla hamile kalirlar. Sadece her ay denemek ve saglikli yumurtanin atildigi ayi tutturmak kaliyor geriye "tespitine bayıldım. İşte dedim duymayı istediğim ve beklediğim söz buydu benim
Buarada polipin için ofis histeroskopi olmuşsun çok geçmiş olsun. Şimdi işin daha da kolaylaştı. Polip küçük de olsa spermin yumurta ile birleşmesine set oluşturabilir demişti doktorum.
Hadi bakalım bu ay olmazsa önümüzdeki ay alacağız güzel haberlerini işallah
O bana da oluyor arada, hatta yıllar önce birkaç defa üst üste, küçük oğlumun doğumda hastanede başka bebekle karıştığını ve şimdi onu gerçek ailesine vermek zorunda olduğumuzu görmüştüm.Ne güzel yazmışsın, eve geldik, çay içip uzandık diye. Benim bir de en sevdiğim şeylerden biri eğer yağmur altında kaldıysam eve döner dönmez o ıslak kotu sıyırıp çıkarmak, sonra (yine) pazar malı hosortmanimi giymek ve o esnada soğuk bacaklarımda hissettiğim sıcak hosortman hissidir. Allahim, ben yaşlanıyorum galiba. Resmen eşofmana ilanı aşk edeceğim.
Mavis oglunun iyi olmasına da çok sevindim. Kimse evlatlarının hastalığı ile sınanmasın. Ben de bir kaç gündür tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum. Bir gün oğlan kayboluyor, bir gün kız kayboluyor. Ağlaya ağlaya kalkarsın ya rüyandan, öyle uyandım. Aman Allah korusun ya. Offff.
Amin canım sağol, birazdan da kulağım için kontrole gidiyorum, bakalım ne diyecek, hala tıkalı gibigeçmiş olsun tekrar canım sonuçların iyi çıkmasına sevindim Rabbim iyi günlerini göstersin hepsinin..
Polip engelmiymis gebe kalmaya benimde alındı polip vardı şaşırdım öyleyse sevindimBak bunu bilmiyordum, polipin engel olabilecegini. Ay insallah ya. Bu ay sanki tutmamis gibi geliyor. Neyse belki gelecek ay.
Erken hamilelik belirtisi nedir?Gunaydin!
Burada ucret sonradan aliniyor. Hastane eve bir ay sonra faturayi yolluyor. Parayi internet bankaciligi ile havale ediyorsun hastaneye. Faturanin yaninda bir de ekstra bir kagit daha geliyor .Sen onunla saglik sigortasina gidiyorsun, sigortanin karsiladigi butun parayi aliyorsun. Genelde cok buyuk kismini karsiliyorlar. Misal 60 euro verdin diyelim, 52-55 Eurosunu geri aliyorsun. Cocuklar bedava, hic ucret odenmiyor.
Dolayisi ile polip icin aldi mi almadi mi bilmiyorum.
Evet yumurtlama gecti. Ama ben hic hamilelik belirtisi hissetmiyorum. Gerci daha erken, yumurta dollendiyse bile yerlesme daha olmamistir bile. Bugun yumurtlamadan sonraki 5.gun. Ama ne bileyim, olmamis gibi geliyor. Vardir bir hikmeti.
Erken hamilelik belirtisi nedir?
Polip engelmiymis gebe kalmaya benimde alındı polip vardı şaşırdım öyleyse sevindim
haklısın ,bende onun için tekrar deniycem regli olmayı beklıyorum ilaçları bırakınca ılk adetımı oldum ama 2 ay oldu 5 gun geçti halen olmadımDusuk riski her zaman var ve olacak da. Bu seni denemekten alikoymasin. Ileride keske deneseydim diyecegine, denedim, elimden geleni yaptim ama olmadi dersin.
haklısın ,bende onun için tekrar deniycem regli olmayı beklıyorum ilaçları bırakınca ılk adetımı oldum ama 2 ay oldu 5 gun geçti halen olmadımtest yeptım ama bebek yok , sizdede boyle oldum ıkıncı ayda gecıkma olan varmı
Marjo inşallah tutmuştur bu defa minnoşş:) gebelik testin var mı 23 24ü gibi test yapabilirsin:) ayy hadi inşallah iyi haberlerini alırız...
belirtilere çok takılmanı tavsiye etmiyorum...
belirtiler kraliçesi olarak her şeyi yaşadım... hepsi vardı... maşallah gününde geldi kendileri
benim hem rahim içinde hem rahim ağzında var. Sperm geçisine engel değil dedi doktorum. Ağrılı bir işlem mi, lokal anestezi ile mi aldıEvet ya, ben de sevindim. Hic haberim yoktu.
benim hem rahim içinde hem rahim ağzında var. Sperm geçisine engel değil dedi doktorum. Ağrılı bir işlem mi, lokal anestezi ile mi aldı
benim hem rahim içinde hem rahim ağzında var. Sperm geçisine engel değil dedi doktorum. Ağrılı bir işlem mi, lokal anestezi ile mi aldı
bizde öyle olmazz hepsine gidersin ayrı ayrı... şu gün gel şunu alalım derler.. ne için gittiysen ona bakarlar...Aldir gitsin, her ihtimale karsilik. Belki de oluyordur engel.
Doktorum demişti ki, rahim ağzının iç tarafında yani kanalda olsa sperm geçişini zorlaştırabilirdi ama seninki rahim ağzını tıkamayacak şekilde kenarda, engel olmaz. Rahim içinde de var ama ameliyat olacaksan çikolata kisti ve miyom da alınsın, o da tüp bebek sonrası, en son çare demişti. Bıraktım kendimi doktorumaAldir gitsin, her ihtimale karsilik. Belki de oluyordur engel.
Ya su sigarayi birakma dukkanlari var ya, elektronik sigara satiyorlar hani. Turkiye'de acildi mi, bilmiyorum ama asinasinizdir herhalde.
Onlarin bir de tatliyi birakma olani acilsa ya. Kilo vermek icin. Elektronik cikolata, elektronik ekmek, elektronik Kemal Pasa tatlisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?