Bel ağrısı benim son gebeligimde de en fazla şikayet ettiğim durumdu. Ama o yumurtlamadan 3 gün sonra başlamış devam etmişti. Bu bugün çok zorladı. Bugün annemle hastanede de bayağı dolaştık belki onun etkisi olmuştur. Ama belim agrimaz öyle durduk yere.
Yerleşme günü olduğunu nasıl anladiniz leke mi geldim.
Birkaç gündür de ayaklarımın altı yanıyor gece. Bugünde bir üşüme geldi.
Tahmin ediyorum yerlesme gunuydu diye cunku yumurtlamadan sonraki 11 mi 12 mi o gunlerden birinde olmustu yanlis hatirlamiyorsam.
Vucut sicakligini bir kac gun kontrol et istersen sabahlari. Eger surekli yuksek kaliyorsa, dusmuyorsa yuksek ihtimal hamilesin demektir.
3 doktora gittim. sınırdasın hemen aceleyle birşeyler yapmak lazım dediler.Ne hissediyorsunuz Yani olumsuz mu yaklaşım oluyor kendinizi telkin ederek aşılabilir
3 doktora gittim. sınırdasın hemen aceleyle birşeyler yapmak lazım dediler.
Birisi beni en yüksek seviyeden Tüp bebek tedavisine almak istedi
Birisi iğne veririm belki bir ay her gün kontrole geleceksin dedi
Birisi de tüp bebek olabilir dedi.
Bunları duydukça sinirim bozuluyor. Bir tanesi de dur bir bakalım neden oluyor altta yatan başka bir sebep var mı demedi.
Sanki tüp bebek her yapılanda tutuyor. O da tutmayabilir sonuçta. Sinir bozucu hepsi de.
Geçenlerde bir arkadaş burada önerdi bir doktor bir ona gideceğim sanırım. Ama o da böyle yaklaşırsa kafayı yerim herhalde.
Misyonunuz Çok güzel gerçekten öğretmenlik zaten kutsal bi meslek siz iki katı daha hayırlı bi iş yapıyorsunuz Ne zordur onlarla iletişim Emin'im siz zoru başardığınız için güçlüsünüz bide onlara bakıp kimbilir neler düşünüyorsunuz allahım önce sağlık diyorum herzaman akıl sağlığı ruh sağlığı beden sağlığı versin inşallah...:)) Teşekkür ederim.
Genel olarak 40'a kadar karamsar olacağımı sanmıyorum aniden ciddi bir problem yaşamazsam. İki negatif tüp bebek denemesi yaşarsam acık modum düşer ama dediğim gibi 2 sene daha pozitif kalabilirim. :)
Karamsarlığın bütün sistemi, özellikle hormonları alt üst ettiği bir gerçek. O yüzden çok kafaya takmadan, öncelikle genel ruh ve beden sağlığımız için, hiçbir şeye muhtaç olmadan hayatta ve ayakta olduğumuz için şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Şükür mekanizması önemlidir. :)
Eşim de benim kafadan. Çocuk sahibi olamazsak "olmaması gerektiği için olmadı demek ki" deyip belki evlat ediniriz. 3 tane dünya tatlısı kedi kızımız var zaten. Onlar da evlat. :)
Hayatımız engelli öğrencilerimiz ve sokak hayvanlarıyla geçiyor zaten. Belki de bizim çift olarak misyonumuz bu. O yüzden karşılaştık ve evlendik belki. Hayata sadece kendi çocuklarımıza hayrımız olsun ya da üreyelim ve ölelim diye gelmiş olamayız diye düşünüyorum. O yüzden hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun. :)
Off bazen tek bi dr güvenip teslim olmak mı yoksa bi kaç dr a gidip kafa karıştırmak mı allahım doğru karar verdirsin çok haklısın benzer şeyler yaşadım kimi tüp bebek gerek Yok kendiliğinden olur hocam yaş gidiyo yok rezervin çok iyi ama kaliteli mi yumurtam bınun cevabı Yok diğer 2 dr hemen başlayın başladık ve sonuç hüsran ve biz biz acele de etsek plan da yapsak Allah'ın takdir ettiği planlar işliyor bide diğer bi dr a gidip ilk ona gidiyor gibi düşünüp diğer doktorların görüşlerini söylemeden bi bak bakalım hayırlsı olsun inşallah3 doktora gittim. sınırdasın hemen aceleyle birşeyler yapmak lazım dediler.
Bunları duydukça sinirim bozuluyor. Bir tanesi de dur bir bakalım neden oluyor altta yatan başka bir sebep var mı demedi.
Sanki tüp bebek her yapılanda tutuyor. O da tutmayabilir sonuçta. Sinir bozucu hepsi de.
Geçenlerde bir arkadaş burada önerdi bir doktor bir ona gideceğim sanırım. Ama o da böyle yaklaşırsa kafayı yerim herhalde.
Hangi Dr u önerdi arkadasın3 doktora gittim. sınırdasın hemen aceleyle birşeyler yapmak lazım dediler.
Hangi Dr u önerdi arkadasın
Ben aramıştım 650 TL di fiyatProf. Dr. Kutay Biberoğlu sağlam bi hekime benziyo demiştim ben ama fiyat konusu uçuk olabilir. Ankara'da.
Yalnız değilsen aynı muameleyi yapan doktor maalesef çok. Ben devlet hastanesine gittiğimde doktor arastirma hastanesine git biz bişey yapamayız dedi resmen.
Onu geçtim bu başlık hariç. Geçen sene ilk buralara üye olduğumda yazdığım başlıklarda yaşı söylüyorsun tanışma amaçlı, öğrendikten sonra özellikle 20 li yaşlardaki bayanlar, himm senin nasıl olsa olmaz muamelesi yaptılar. Sen bir belirti söylüyorsun yok canım sende olmaz ama kendilerinde olunca kesin hamile şeklinde aralarında konusmalar geçiyor. Birbirlerini destekliyorlar. Seni disliyorlar. Doktorlarda öyle yaşın varsa senin çocuğun olmaz diye umursamıyorlar. Ya da vakit kaybetme git. Onların yüzünden gidiyorsun sonra orda çakılıyorsun.
3 doktora gittim. sınırdasın hemen aceleyle birşeyler yapmak lazım dediler.
:)) Teşekkür ederim.
Genel olarak 40'a kadar karamsar olacağımı sanmıyorum aniden ciddi bir problem yaşamazsam. İki negatif tüp bebek denemesi yaşarsam acık modum düşer ama dediğim gibi 2 sene daha pozitif kalabilirim. :)
Karamsarlığın bütün sistemi, özellikle hormonları alt üst ettiği bir gerçek. O yüzden çok kafaya takmadan, öncelikle genel ruh ve beden sağlığımız için, hiçbir şeye muhtaç olmadan hayatta ve ayakta olduğumuz için şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Şükür mekanizması önemlidir. :)
Eşim de benim kafadan. Çocuk sahibi olamazsak "olmaması gerektiği için olmadı demek ki" deyip belki evlat ediniriz. 3 tane dünya tatlısı kedi kızımız var zaten. Onlar da evlat. :)
Hayatımız engelli öğrencilerimiz ve sokak hayvanlarıyla geçiyor zaten. Belki de bizim çift olarak misyonumuz bu. O yüzden karşılaştık ve evlendik belki. Hayata sadece kendi çocuklarımıza hayrımız olsun ya da üreyelim ve ölelim diye gelmiş olamayız diye düşünüyorum. O yüzden hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun. :)
Inşallah. Allah hepimize hayirlisini nasip etsin. Umarim hepimiz mujdeleri paylasiruz burada en kisa surede.Ben her ne kadar sizleri anliyorum desem de tam olarak anlamam mumkun degil. Sadece sunu diyebilirim: iki cocugum oldugu halde (tek cocugu olanlar da eminim boyle hissediyordur) bir baska cocuk icin deneyip olmadiginda ne kadar sinir bozucu, uzucu, yipratici oldugunu biliyorum. Bu durumda hic cocugu olmayanlarin yasadigi sikintiyi, derdi ve hayal kirikliklarini dusunemiyorum bile. O yuzden burdayim ve elimden gelen birsey varsa, bildigim birsey varsa buradaki arkadaslarla paylasiyorum. Dusuk yaptiktan sonra, o minnacik seyi minnacik bir kutu icinde bahcemize gomdukten sonra, o aciyla buraya geldim. Bildiklerimi paylastim, bir cok sey de ogrendim. En onemlisi de halime sukretmem gerektigini ogrendim.
O yuzden elimden geldigince moral vermeye calisiyorum. Bir onceki cevabimda dedigim gibi: moral bozmak yok, denemeye devam. Cunku bir kadinin bir ay icinde hamile kalamama sansi kalma sansindan daha yuksek. Ama bir sene icinde hamile kalma sansi yuksek. Denemelerden birinde mutlaka tutacak. 37 yas genc bir yas degil ama gec bir yas da degil. Benim yasadigim yerde bir cok kadin 35-45 yaslari arasinda doguruyor cocuklarini. Tedavi edilecek bir durum varsa tedavi edilecek (ki zaten testler yapilmis). Geriye normal yoldan denemek ve sonunda tup bebek denemesi kaliyor. Onunde sonunda 0 bebek gelecek :)
2 ay olduNe zaman cektirmistin?
Heeee oyle mi. Eh hadi hayirlisi o zamanHsg sonrası 4-5 ay daha umut varmış.
Basiniz sag olsun. Allah kimseye vermesin boyle bir uzuntu. Cok zor birsey. Cennete melek olmus kuzucuk.Ben her ne kadar sizleri anliyorum desem de tam olarak anlamam mumkun degil. Sadece sunu diyebilirim: iki cocugum oldugu halde (tek cocugu olanlar da eminim boyle hissediyordur) bir baska cocuk icin deneyip olmadiginda ne kadar sinir bozucu, uzucu, yipratici oldugunu biliyorum. Bu durumda hic cocugu olmayanlarin yasadigi sikintiyi, derdi ve hayal kirikliklarini dusunemiyorum bile. O yuzden burdayim ve elimden gelen birsey varsa, bildigim birsey varsa buradaki arkadaslarla paylasiyorum. Dusuk yaptiktan sonra, o minnacik seyi minnacik bir kutu icinde bahcemize gomdukten sonra, o aciyla buraya geldim. Bildiklerimi paylastim, bir cok sey de ogrendim. En onemlisi de halime sukretmem gerektigini ogrendim.
O yuzden elimden geldigince moral vermeye calisiyorum. Bir onceki cevabimda dedigim gibi: moral bozmak yok, denemeye devam. Cunku bir kadinin bir ay icinde hamile kalamama sansi kalma sansindan daha yuksek. Ama bir sene icinde hamile kalma sansi yuksek. Denemelerden birinde mutlaka tutacak. 37 yas genc bir yas degil ama gec bir yas da degil. Benim yasadigim yerde bir cok kadin 35-45 yaslari arasinda doguruyor cocuklarini. Tedavi edilecek bir durum varsa tedavi edilecek (ki zaten testler yapilmis). Geriye normal yoldan denemek ve sonunda tup bebek denemesi kaliyor. Onunde sonunda 0 bebek gelecek :)
Bu yoruma güldüm vallahi :) İnsanlar başlarına gelmeyince anlamıyorlar cidden ama bu beddua çok ağır bence etme :)Sana bunu kim soylediyse, hangi 20'li yaslarindaki baaaayan arkadaslar soylediyse, hangi doktor soylediyse, senin canini seni dislayarak kim siktiysa ayni sikintiyi kendilerinin cekmesini dilerim. Senin cocugun olacak. Goreceksin.
Kimse de bana kinci olma, bela okuma demesin. Ben okuyorum cunku. Kendileri senin yasadigin sikintinin daha da beterini yasasin.
Yukselenim Akrep de.
Yani fiyatı duyunca gidesi gelmiyor insanın :) En son 600 ödedim ben birisine...Ben aramıştım 650 TL di fiyat
Supersin. Kedi kizinin yaninda bir de insan kizin da olacak.
Sana bunu kim soylediyse, hangi 20'li yaslarindaki baaaayan arkadaslar soylediyse, hangi doktor soylediyse, senin canini seni dislayarak kim siktiysa ayni sikintiyi kendilerinin cekmesini dilerim. Senin cocugun olacak. Goreceksin.
Kimse de bana kinci olma, bela okuma demesin. Ben okuyorum cunku. Kendileri senin yasadigin sikintinin daha da beterini yasasin.
Yukselenim Akrep de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?