Ben de cektirdim hsg'yi amma o da fayda etmedi. Ey allam ya.ben de aynı düşüncedeydim.. bakarsın gerek kalmadan tuttururuzz hazırr taktiği de almışken
daha yeni bir arkadaş rahim filminden 2 ay sonra gebe kaldığını öğrendi... hatta bir kaç ay böyle dene sonra aşılama denersin.tabi bence.
ben de aynı düşüncedeydim.. bakarsın gerek kalmadan tuttururuzz hazırr taktiği de almışken
daha yeni bir arkadaş rahim filminden 2 ay sonra gebe kaldığını öğrendi... hatta bir kaç ay böyle dene sonra aşılama denersin.tabi bence.
Ben de cektirdim hsg'yi amma o da fayda etmedi. Ey allam ya.
Ama öğrendiğimiz bilgiye göre 5 10 dk hızlı olan spermler yerlerine ulaşıyor öyle yarım saat falan yatmana gerek yokEvet aşılamayı Mart'ta yaptırak bari. Ocak ve Şubat serbest stil olsun.
Tekrar merhaba ovulasyon testleriii!
Tekrar merhaba haydi ayaklar havayaaa!
MerhabA takip ediyorum sizi takviye önerileriniz için teşekkürler bayağı faydalandım :)ama dikkatimi birşey çekti 8 aşılama biraz zaman kaybı gibi geldi bana ama sonuçta vakit kaybı 3 aşılama sonrası tüp bebek öneriliyor hele yaş faktörü varsa .Evet aşılamayı Mart'ta yaptırak bari. Ocak ve Şubat serbest stil olsun.
MerhabA takip ediyorum sizi takviye önerileriniz için teşekkürler bayağı faydalandım :)ama dikkatimi birşey çekti 8 aşılama biraz zaman kaybı gibi geldi bana ama sonuçta vakit kaybı 3 aşılama sonrası tüp bebek öneriliyor hele yaş faktörü varsa .
8.deneme aşılama yazınca 8 kez denediniz diye algıladım pardon :)biz 6 yıldır deniyoruz 1 aşılama 3 negatif tüp bebek denemesi yaş 30 benim sebepsiz deniyor morfoloji 2 3 arasu değişiyor. Embriyolar 5. Güne gidecek kalitede olmadı hiç sanırım yumurta sperm kalitesi kötü diye düşünüyoruz.yumurta kalitesi arttırıcı vitaminlere başlamayı düşünüyorumMerhaba, rica ederim.
Yanlış mı yazdım acaba yukarda.
8 aşılama değil :) Bu ay denemelerimizin sekizinci ayı ve bu ay ilk defa aşılama yapılacaktı ama doktorum birkaç ay daha bekleyelim dedi.
Hiç aşılama yapılmadı yani. Mart'ta yaptırırız diyoruz. Tutmazsa ikinci aşılamayı denemeden direkt tüp bebek düşünüyoruz.
Sizde durum nedir?
8.deneme aşılama yazınca 8 kez denediniz diye algıladım pardon :)biz 6 yıldır deniyoruz 1 aşılama 3 negatif tüp bebek denemesi yaş 30 benim sebepsiz deniyor morfoloji 2 3 arasu değişiyor. Embriyolar 5. Güne gidecek kalitede olmadı hiç sanırım yumurta sperm kalitesi kötü diye düşünüyoruz.yumurta kalitesi arttırıcı vitaminlere başlamayı düşünüyorum
Varikosel ameliyatı oldu 6ay önce şuan promotil ve klomen kullanıyor. Daha öncelerde de Omepa, proxeed, emodex,teatrio, e vitamini dönem dönem kullandı.izmir de iki deneme diğeri ankara gürgan klinikte oldu ilk ve sonuncu da 13 yumurta, ikincide 15 yumurta toplandıYaşınız genç, o yüzden avantajlısınız. Eşiniz takviye kullanmıyor mu?
Bir de bu 3. Gün 5. Gün embriyosu muhabbeti var di mi? :/
Kaç yumurta toplandı ortalama? Kaçı döllendi? Ve hangi merkezde yaptırdınız?
Herşey de vRdır bi hayır inşallah takviyeler falan işe yarar bi bakmışsın kendiliğinden hamile kalırsınDoktorumla görüştüm. Planı değiştirelim, acele etmeyelim aşılama için dedi.
Bu ay aşılama, takip ve iğneler olmadan doğaçlama denememizi istedi. Şubat'ta ya da Mart'ta yapalım aşılamayı dedi. Hsg sonrası kendiliğinden hamile kalma şansını değerlendirelim, ne dersin dedi. Aynı fikirdeyim dedim.
Sonuç: Bu ay iğneler ve aşılama iptal.
Senin dediğin gibi oldu bak L lyly
Ne hissediyorsunuz Yani olumsuz mu yaklaşım oluyor kendinizi telkin ederek aşılabilirBen doktora gidince depresyona giriyorum. O nedenle gitmiyorum. Bunun bir çaresi var mı sizce. O nedenle takip vs yaptıramiyorum...
Ne zaman cektirmistin?Ben de cektirdim hsg'yi amma o da fayda etmedi. Ey allam ya.
Çok tatlısınız bi kere karamsar negatif bi yazınız olmadı maşallah iyi ki bu gruptayım bana da pozitif enerjiniz geçiyor rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallahEvet aşılamayı Mart'ta yaptırak bari. Ocak ve Şubat serbest stil olsun.
Bu arada aykırılık kelimesini yanlış anlamış ona göre yorumlamışım. Yasalara aykırı desek de demesek de kanunlarda yeri varsa ona göre işlem görür. Eylemin kendisi aykırılık mıdır ben onu
süper olmuş canım ya artık değerlendirmesi sizdenDoktorumla görüştüm. Planı değiştirelim, acele etmeyelim aşılama için dedi.
Bu ay aşılama, takip ve iğneler olmadan doğaçlama denememizi istedi. Şubat'ta ya da Mart'ta yapalım aşılamayı dedi. Hsg sonrası kendiliğinden hamile kalma şansını değerlendirelim, ne dersin dedi. Aynı fikirdeyim dedim.
Sonuç: Bu ay iğneler ve aşılama iptal.
Senin dediğin gibi oldu bak L lyly
Çok tatlısınız bi kere karamsar negatif bi yazınız olmadı maşallah iyi ki bu gruptayım bana da pozitif enerjiniz geçiyor rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah
D vitaminim de dusuktu. Doktor 6 ay kullanmami tavsiye etti. Onu kullaniyorum. Baska ne gibi bir vitamin kullanmaliyim
Bugün çok belim ağrıdı kızlar. Oturup çalışamadım bilgisayarda. Sabah test yaptım ama kalbim kadar temiz. Adete 6 var. Tahmini ovulasyon gününden itibaren 9. gün bugün.
Daha cok erken. 9.gunden sonra dollenmis yumurta tutunuyor. Bu arada bos umit vermek istemem ama benim son hamileligimde yerlesme gunu asiri derecede belim agrimisti. Boyle bicak gibi keskin keskin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?