İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Ben de cektirdim hsg'yi amma o da fayda etmedi. Ey allam ya.

Evet aşılamayı Mart'ta yaptırak bari. Ocak ve Şubat serbest stil olsun.

Tekrar merhaba ovulasyon testleriii!
Tekrar merhaba haydi ayaklar havayaaa!

Ama öğrendiğimiz bilgiye göre 5 10 dk hızlı olan spermler yerlerine ulaşıyor öyle yarım saat falan yatmana gerek yok 5 10 dk uzat yeter
ovu yapma ben de yapmıcam ... serbest stil işte... yaptıkça aklın onda oluyor kafayı alamıyorsun bebek fikrinden
sen de anlıyordun sanırım o günleri üst üste değerlendirelim gerisi Allah kerim.

MerhabA takip ediyorum sizi takviye önerileriniz için teşekkürler bayağı faydalandım :)ama dikkatimi birşey çekti 8 aşılama biraz zaman kaybı gibi geldi bana ama sonuçta vakit kaybı 3 aşılama sonrası tüp bebek öneriliyor hele yaş faktörü varsa .

Merhaba, rica ederim.

Yanlış mı yazdım acaba yukarda.
8 aşılama değil :) Bu ay denemelerimizin sekizinci ayı ve bu ay ilk defa aşılama yapılacaktı ama doktorum birkaç ay daha bekleyelim dedi.
Hiç aşılama yapılmadı yani. Mart'ta yaptırırız diyoruz. Tutmazsa ikinci aşılamayı denemeden direkt tüp bebek düşünüyoruz.

Sizde durum nedir?

8.deneme aşılama yazınca 8 kez denediniz diye algıladım pardon :)biz 6 yıldır deniyoruz 1 aşılama 3 negatif tüp bebek denemesi yaş 30 benim sebepsiz deniyor morfoloji 2 3 arasu değişiyor. Embriyolar 5. Güne gidecek kalitede olmadı hiç sanırım yumurta sperm kalitesi kötü diye düşünüyoruz.yumurta kalitesi arttırıcı vitaminlere başlamayı düşünüyorum

Yaşınız genç, o yüzden avantajlısınız. Eşiniz takviye kullanmıyor mu?
Bir de bu 3. Gün 5. Gün embriyosu muhabbeti var di mi? :/
Kaç yumurta toplandı ortalama? Kaçı döllendi? Ve hangi merkezde yaptırdınız?

Ben doktora gidince depresyona giriyorum. O nedenle gitmiyorum. Bunun bir çaresi var mı sizce. O nedenle takip vs yaptıramiyorum...

Varikosel ameliyatı oldu 6ay önce şuan promotil ve klomen kullanıyor. Daha öncelerde de Omepa, proxeed, emodex,teatrio, e vitamini dönem dönem kullandı.izmir de iki deneme diğeri ankara gürgan klinikte oldu ilk ve sonuncu da 13 yumurta, ikincide 15 yumurta toplandı

Herşey de vRdır bi hayır inşallah takviyeler falan işe yarar bi bakmışsın kendiliğinden hamile kalırsın

Çok tatlısınız bi kere karamsar negatif bi yazınız olmadı maşallah iyi ki bu gruptayım bana da pozitif enerjiniz geçiyor rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah

süper olmuş canım ya artık değerlendirmesi sizden

Çok tatlısınız bi kere karamsar negatif bi yazınız olmadı maşallah iyi ki bu gruptayım bana da pozitif enerjiniz geçiyor rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah

:)) Teşekkür ederim.
Genel olarak 40'a kadar karamsar olacağımı sanmıyorum aniden ciddi bir problem yaşamazsam. İki negatif tüp bebek denemesi yaşarsam acık modum düşer ama dediğim gibi 2 sene daha pozitif kalabilirim. :)
Karamsarlığın bütün sistemi, özellikle hormonları alt üst ettiği bir gerçek. O yüzden çok kafaya takmadan, öncelikle genel ruh ve beden sağlığımız için, hiçbir şeye muhtaç olmadan hayatta ve ayakta olduğumuz için şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Şükür mekanizması önemlidir. :)
Eşim de benim kafadan. Çocuk sahibi olamazsak "olmaması gerektiği için olmadı demek ki" deyip belki evlat ediniriz. 3 tane dünya tatlısı kedi kızımız var zaten. Onlar da evlat. :)
Hayatımız engelli öğrencilerimiz ve sokak hayvanlarıyla geçiyor zaten. Belki de bizim çift olarak misyonumuz bu. O yüzden karşılaştık ve evlendik belki. Hayata sadece kendi çocuklarımıza hayrımız olsun ya da üreyelim ve ölelim diye gelmiş olamayız diye düşünüyorum. O yüzden hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun. :)

D vitaminim de dusuktu. Doktor 6 ay kullanmami tavsiye etti. Onu kullaniyorum. Baska ne gibi bir vitamin kullanmaliyim

Tüp bebek merkezleri de multivitamin ve omega 3 veriyor ama sadece 1 ay kullandıktan sonra tedaviye başlıyor. Şimdiki aklım olsaydı bu vitaminleri kullanıp öyle başlardım. Çünkü fayda etmesi hemen olmuyor. Ve onca emek kalitesiz yumurta ile heba oluyor. Burda arkadaşlarin bahsettikleri vitaminler var. Onlari alabilirsin. Ari sütü kullananimiz var.

Onc e kendi tahlillerini yaptır ne eksikse ona yönel bence.

Bugün çok belim ağrıdı kızlar. Oturup çalışamadım bilgisayarda. Sabah test yaptım ama kalbim kadar temiz. Adete 6 var. Tahmini ovulasyon gününden itibaren 9. gün bugün.

Bugün çok belim ağrıdı kızlar. Oturup çalışamadım bilgisayarda. Sabah test yaptım ama kalbim kadar temiz. Adete 6 var. Tahmini ovulasyon gününden itibaren 9. gün bugün.

Daha cok erken. 9.gunden sonra dollenmis yumurta tutunuyor. Bu arada bos umit vermek istemem ama benim son hamileligimde yerlesme gunu asiri derecede belim agrimisti. Boyle bicak gibi keskin keskin.

Daha cok erken. 9.gunden sonra dollenmis yumurta tutunuyor. Bu arada bos umit vermek istemem ama benim son hamileligimde yerlesme gunu asiri derecede belim agrimisti. Boyle bicak gibi keskin keskin.

Bel ağrısı benim son gebeligimde de en fazla şikayet ettiğim durumdu. Ama o yumurtlamadan 3 gün sonra başlamış devam etmişti. Bu bugün çok zorladı. Bugün annemle hastanede de bayağı dolaştık belki onun etkisi olmuştur. Ama belim agrimaz öyle durduk yere.

Yerleşme günü olduğunu nasıl anladiniz leke mi geldim.

Birkaç gündür de ayaklarımın altı yanıyor gece. Bugünde bir üşüme geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…