- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
- 408
Yani fiyatı duyunca gidesi gelmiyor insanın :) En son 600 ödedim ben birisine...
Neyse gerekliyse ödeyeceğim ama bir sorum var. Bu doktorlar her muayenede aynı ücreti mi alıyorlar? Nasıl oluyor bu işler?
Ben pek bilmiyorum bu işleri...
38 yaşındayım, ilk evliliğim daha önceden bebeğim yok. Ama bu sene olacak :) Allah'ın izniyle :)Ben senin yasini unuttum. Kusura bakma, kac yasindaydin?
Muaynehanesi ne gidince sadece muayene ücreti olarak veriliyormuş. Zaten muayene ücreti baska yerde bakmıyorlarmışYani fiyatı duyunca gidesi gelmiyor insanın :) En son 600 ödedim ben birisine...
Neyse gerekliyse ödeyeceğim ama bir sorum var. Bu doktorlar her muayenede aynı ücreti mi alıyorlar? Nasıl oluyor bu işler?
Ben pek bilmiyorum bu işleri...
MERHABA NASILSINIZ BENDE 38 YAŞINDAYIM DOKTORLAR TÜP BEBEK ÖNERDİ TEDAVİYE DEVAM EDİYORMUSUNUZ DERTLEŞSEKCanım hiç üzülme siparişini verirsin gelir ürünün bir daha ki adet döneminde başlarsın kullanmaya hayırlısıyla arı sütü markasını özelden yazıp gönderdim marka verince sıkıntı olur diye düşündüm burdan yazmadım o yüzden. Şansına tam da yeni hasat dönemine denk geldi alacağın arı sütü şifa olur işallah.
MERHABA NASILSINIZbir süredir pasiftim tekrar aktifleştirdim, maselef bugün hasta oldum , yaş 39a ilerliyor üzüldüm yine
Arkadaslar, buraya yazacaktim unuttum: Benim uc saat icinde eski, yari robot yari insan jinekologumla gorusmem var. Dusuk sonrasi yumurtlama, adettten bir hafta once lekelenme, hamile kalamama ve miyomlari soracagim. Sizce baska sormam gereken birsey olur mu? Cok zor randevu aliniyor, bugun son sansim. Umarim biriniz ya da bir kaciniz gorur de ben gitmeden cevap yazabilirsiniz.
Pıhtılaşma ve genetik testlerini sorabilirsin malum düşük oldu. Kan sulandırıcı kullanılmalı mi? Progestan kullanılmalı mi? Şip diye hamile kalacak bir yöntem varmıymış:)
Benim de bugün adet olacakmışım gibi aşağı taraflarda bir ıslaklık durumu var. Hafif sulu sarımtırak bir akıntı var. Erken gelecek galiba adete 4 var takvime göre. Bu ayda elimiz boş sanırım.
yani çok mu iyi bir doktor??Arkadaslar, buraya yazacaktim unuttum: Benim uc saat icinde eski, yari robot yari insan jinekologumla gorusmem var. Dusuk sonrasi yumurtlama, adettten bir hafta once lekelenme, hamile kalamama ve miyomlari soracagim. Sizce baska sormam gereken birsey olur mu? Cok zor randevu aliniyor, bugun son sansim. Umarim biriniz ya da bir kaciniz gorur de ben gitmeden cevap yazabilirsiniz.
canım ben o gri haşortmanları giyiyordum ama yanlış yapıyormuşum. Bu ay full değerlendirdik ve geç döllenme olmuş. Ovu takip etmedim bu ay kafam rahattı. İki ay önce rahim filmi çekilmiştim onun da faydası oluyor kızlar doktorunuz öneriyorsa es geçmeyin.yani çok mu iyi bir doktor??
takviyeleri sorabilirsin... folik asit yeterli mi :)
femara denen şey doktor reçete etmeden kullanılabilir mi, bu ilaç neden rezerv azlığı olanlara önerilmiyor acaba?
ovu testi yaptığını yumurtlamadan sonra silikleşme görüldükten sonra ilişkiye devam edilmeli mi bunu sorabilirsin.. şansımız yoksa gri haşortmanları giyelim yani direk :)
benim aklıma gelen bunlar... yaşadıklarını sen biliyorsun ona göre verimli bir görüşme olsun inşallah..
canım ben o gri haşortmanları giyiyordum ama yanlış yapıyormuşum. Bu ay full değerlendirdik ve geç döllenme olmuş. Ovu takip etmedim bu ay kafam rahattı. İki ay önce rahim filmi çekilmiştim onun da faydası oluyor kızlar doktorunuz öneriyorsa es geçmeyin.
Full derken şöyle mesela adete bir hafta kaldı artık olmaz deyip de bırakmadık, ya da illa devam etmemiz gerek diye de kendimizi zorlamadık. Ama ay sonuna kadar ya gün aşırı ya da üç günde bir oldu. Önceden yumurtlama gününden sonra devam etmiyorduk genelde. Hep haftaiçine denk geliyordu klomen tedavisiyle 3 ay boyunca. Olmadı dedik bir kaç ay kafamıza göre takılalım. Sonuç böyle oldu :)
ful derken canım bata kadar gün aşırı mı? her gün mü?
rahim filmi bana hiç önerilmedi... sadece pıhtılaşma için test yaptırabilirsin dendi..
hayırlısı bakalım ben de bu ay ovu falan yapmıcam.. adet bittikten sonra iki güne bir diye düşünüyorum bakalım başarabilirsek
Maşallah canım darısı bize inşallah... en son kanda belli olmuştu şimdi ne zaman görmeye gideceksin?Full derken şöyle mesela adete bir hafta kaldı artık olmaz deyip de bırakmadık, ya da illa devam etmemiz gerek diye de kendimizi zorlamadık. Ama ay sonuna kadar ya gün aşırı ya da üç günde bir oldu. Önceden yumurtlama gününden sonra devam etmiyorduk genelde. Hep haftaiçine denk geliyordu klomen tedavisiyle 3 ay boyunca. Olmadı dedik bir kaç ay kafamıza göre takılalım. Sonuç böyle oldu :)
yani çok mu iyi bir doktor??
takviyeleri sorabilirsin... folik asit yeterli mi :)
femara denen şey doktor reçete etmeden kullanılabilir mi, bu ilaç neden rezerv azlığı olanlara önerilmiyor acaba?
ovu testi yaptığını yumurtlamadan sonra silikleşme görüldükten sonra ilişkiye devam edilmeli mi bunu sorabilirsin.. şansımız yoksa gri haşortmanları giyelim yani direk :)
benim aklıma gelen bunlar... yaşadıklarını sen biliyorsun ona göre verimli bir görüşme olsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?