İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Hahahhah doktor cok israr etti kiramadim
Narkozlu olmayacak benim
Ya adet doneminde yada yakinken agrimasi magnezyum eksikliginden kaynakli olabilir diye okudumda acaba bilgin varmi bu konuda diye sordumdu

Hmm.. Olabilir. Kendi başıma ya da bi yakınımın başına gelmediği için konu hakkında araştırmam yok. :)
Mesela son beş gündür yeni uzmanlığım hala hastanede yatmakta olan babamdan dolayı pnömoni, yani zatürre. Ciğerlerinize iyi bakın. Bi virüs ya da bakteri sırf sigara kullandığınız için hayatınızı tehlikeye sokabilir.

İyi mi baban?

Sevgili panic_attack , hasta şikayetinden çıkardığınız sonuç/ teşhis bu mu
Daha iyi bir anamnez (hasta öyküsü) almanızı tavsiye ederim

Ahaha senin anamnez diyen dillerini yerim.

Tamam, bu konudaki uzmanlığım geleneksel alternatif tıptan geliyor: Yün içlik giyecen, sobaya yakın duracan, bi de has kantaron yağı içecen günde 3 kaşık ki romatoid artrit (eklem romatizması) geçsin.
Ek olarak mineral eksikliğinin giderilmesi için maden suyu (soda değil) içilip, muz yense bu iş iki haftada çözülür.

Cok gecmis olsun.Allah şifalar versin.sigara kulllanmamak ne büyük nimet çok sükür.

Oo süper, cidden önünde eğiliyorum
İşte bilinçli kişi

Bu 'soda değil' olayını çok iyi anlıyorum:)
Bir defasında, tatilde baya abur cubur atıştırdığımdan, akşam yemeğine kadar hazmetmeye yardımcı olsun diye oturduğumuz cafede 'bi soda' deyiverdim.
Aman Allah'ım o gece şiştikçe şiştim, akşam yemeği de yiyemedim.
Böylece aradaki farkı unutmamak üzere anlamış oldum

Valla gıdım gıdım düzeliyor. Hala iştahı yok, hala oksijen veriliyor, hala çok halsiz. Lavaboya gidip gelene kadar nefes nefese kalıp terliyor. Düzelen şeyler nefes alıp verişinin biraz daha yavaşlaması, konuşmaya başlaması, ateşinin artık 37'yi geçmemesi, tansiyonun normale dönmesi. 3 farklı antibiyotikle tedavi ediliyor ki biri kuş ve domuz gribinde kullanılan bi antibiyotik. En az 5 gün daha hastanede tedavi görmesi gerekli dedi doktor. Bana göre ise en az 10 gün daha hastanede kalmamız lazım.
İyi tarafı şu, artık sigarayı bıraktığını söylüyor. Umarım iyileşince caymaz. Bi de ciğerlerinde enfeksiyondan başka bir sorun görünmüyormuş. 50 senedir sigara içtiği için başka bi şey daha çıkmasından korkuyordum çünkü. Akciğerlerdeki enfeksiyon dışında karaciğer, böbrek tüm değerleri iyiymiş. Antibiyotiğe abanıyorlar yani. Ben de öğrendiğimi sorup doktoru şaşırtmaya devam ediyorum. Özel hastane olunca tersleyemiyolar :))

En güzeli sigarayı bırakması olur, inşaallah.
Ateşin çıkmaması da çok iyi.
Antiviral (gripte kullanılan diye bahsettiğin) bir ilaç da kullanılıyor demek.
Aslında cidden iyi düzenlenmiş bir tedavi çünkü yoğun antibiyotik tedavisi, vücudu virüslere karşı çok savunmasız bırakıyor.
Emin ellerdesiniz belli ki canım.
Acil şifalar dilerim.

Cok gecmis olsun.Allah şifalar versin.sigara kulllanmamak ne büyük nimet çok sükür.

Çok teşekkür ederim fıstikolar.

Kaçamadımm vajinal bakti yahu panic_attack korkulu rüyam hsg verdi bide.
Bisey daha sorucam adet donemine yakin yada o dönemde diz ağrisi neden olur ama öyle boyle deil cok agri?.

Ben adetimin yaklaştığını bacak ve diz ağrısından da anlıyorum. Bence belden kaynaklanan birşey. Bele vuran ağrının bir nevi yansıması gibi birsey. Böyle zonklama gibi de oluyor bazen.

Buralardayim canim... adetimi bekliyorum o diz agrisi bende de oluyor d vit eksikliginden olurmus damla kullaniyorum hala gecmedi ama...
Ben de seni ozledim sende gorunmedin
Dun yazacaktim burda ayni seyi etiketleyip kalp kalbe karsiymis :)
Beraber bekleyelim canım, tam kaçıydı 9, 10 gibi mi?
Gözlerimiz yolda kalsın da gelmesin:) , güzel haberler gelsin
her zaman 'e karşıdır

Beraber bekleyelim canım, tam kaçıydı 9, 10 gibi mi?
Gözlerimiz yolda kalsın da gelmesin:) , güzel haberler gelsin
her zaman 'e karşıdır
Aynen o civarlarda 9u gelmezse 10u test yapiyim diyorum...
Olurr bekleyelimm canim:)
Yazacaktim sonra uykum geldi yattim uyudum.. dun de iste yoruldum..
Belirti bol bende dun de alt karin tarafinda kasiklarin tam ortasina bir sanci girdi.. hoplatti valla bel sirt agrilarim var var da var:))

İddialı konuşmak istemem fakat probiyotik kullanmanızı tavsiye ederim. Kulak sorunları genelde immun sistem çöktüğünde oluşur. Bactobliss adında bir probiyotik var bir onu deneyin. Bunun yanı sıra propolis de deneyebilirsiniz bence. Kulak için kullanıldığını okudum bir makalede. Tabi arı ürünlerine karşı hassasiyet yoksa.

Mide bulantısı helikobakter pilori kaynaklı olabilir, karında şişme de yapar ve reflü yapar.

Kulak iltihabı 2 hafta içerisinde geçmezse tedavisi şarttır aksi takdirde sağırlığa kadar gidecek sıkıntılar doğurabilir. Daha fazlasını da yapabilir onlara değinmiyorum.

Teşekkür ederim, web sitesini ve yanıtlarını inceledim. Haklısınız galiba. Siz nereden duydunuz kendisini?

Herkeze selamlar
Epeydir yoktum aranızda tekrar geldim sizlere anlatacaklarım var. Sayfa sahibi olarak sayfa ismine ihanet etmiş oldum aslında tedaviye başlayarak yani doğal yolla denemeyi bırakıp tedavi görmeye başladım gerçi yalnızca klomen içerek tedavideyim demek biraz tuhaf ama neyse...
Tüp bebek tedavisi sıkıntılı bir süreç bu süreçte hiç bir şey dikkatimi dağıtmasın hiç sorgulamayayayım hiç bir şey okumayayım istedim bu yüzden aranızda olamadım. Bilmeyenler için hikayemin üzerinden geçeyim 42 yaşındayım 6 yıllık evliyim 4 yıldır çocuk sahibi olmak için uğraşıyorum. 2016 yılında Bahçeci Kliniğinde Cem Çelik önderliğinde paldır küldür 2 görünen sonra 1 e inen yumurtayla 5 gün içinde başlayıp biten bir tedaviden diyemeyeceğim saçmalıktan sonra ancak toparlanıp ikinci tedavime 2018 yılının ağustos ayında Aret Kamar ile başladım. 2,5 cm lik polipim olduğunu öğrendim önce polip alındı sonra eylül de klomen maceram başladı eylül ayında hiç yumurta görünmedi ekim ayının ilk haftasından sonra gitmedim tedaviye yaklaşık bir ay sonra tekrar gittim yine klomen kullandım kasım ayının sonunda 2 olgun görünen yumurta arkadan gelen 4/5 yumurta vardı uzatmayayım bir tane olgun yumurta kalınca ki diğerleri biraz büyüdükten sonra yok oluyor görünmüyor o yumurtanın peşine düştük yumurta 21 mm ye geldi ancak e2 ve progesteron seviyem bir yükseldi bir düştü buarada bu sonuçları öğrenebilmek için bir ayda tam 18 gün boyunca Anadolu Yakasından Avrupa yakasına klinikte bekleme süremle birlikte 7 saat mesai harcayarak damarlarım acıdan ve morluktan kaslarımın içine saklanıncaya kadar durmadan kan verdim buarada bir tüp bebek maaliyetinin 10/2 si kadar da ücret ödedim sadece kan testleri için sonuç ne oldu biliyormusunuz önce bu yumurtanın büyümesi durdu sonra küçülmeye başladı sonra tekrar büyüdü ve dün öğrendim ki bu yumurta yok olmuş onca mesai onca can acısı ve can sıkıntısı yanıma kar kaldı. Şimdi görünen bir yumurta daha var 10mm büyüklüğünde ve aynı mesaiyi bu yumurta için harcamaya ne gücüm kaldı ne de isteğim. Diyeceğim o ki ben yine doğal yollardan denemeye karar verdim ve artık şuna inandım ki her birimiz birer mucizeyiz en az 40 sebep bir araya gelmiş ve bizler de birer mucize olarak dünyaya gelmişiz. Pazartesi günü DHEAS tahlili yaptıracağım ve vücudumun bu vitaminin desteğine ihtiyacı olup olmadığını öğreneceğim. L-arginin Selenyum testi yaptırılıyor mu bilmiyorum ama yaptırılıyorsa onları da yaptırıp güzel bir vitamin takviyesine başlayayım diyorum. Bunun için de sayfamızın ecza bilgisi tavan arkadaşlarım panic_attack ve Marjo sizlerin yardımına ihtiyacım var. Sonuçlarım çıktığında bu vitaminler eksikse ve yerine konması gerekiyorsa (DHEAS hormon eksikliği kısırlığa sebep oluyormuş) bana işe yarayacak güzel bir vitamin tavsiye ederseniz çok mutlu olurum. Buarada pıhtılaşma problemimden dolayı kan sulandırıcı içiyorum. Herşeyi içinde barındıran tek bir vitamin olursa enfes olur. Buarada prowomen kullandım bitti tekrar almadım. Artık sayfamızda olacağım. Hepinizi öpüyorum herkeze bebeğine gidecek yolda iyi şanslar ve başarılar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…