Enerjisini severim, hep sevimli gelmiştir bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Enerjisini severim, hep sevimli gelmiştir bana
Seninkide mi öyle
Bakın benim minik böceğime maşaallah (yasak mı kişisel resim bilmiyorum ama kaldırırım resmi) Eki Görüntüle 2219685
Maşaallah senin bebeklere de:)Allah bağışlasın.Oyle masmavi, bir de kirmizi dudakli. Op op doyamazsin. Kiz da yesil gozlu. (Bu arada senin kucuk mu buyuk mu 27 Eylul dogumluydu? Benim oglanda 27 Eylul dogumlu)
Senin oglan Serdar'dan sonra ilac gibi geldi.
Hamgi Ebru kiminle takılıyordu ki
Küçük oğlan abisine kızınca öyle diyor:)Maşallah bana versene bunu. Sen ne de olsa yenisini yapican :) hem kocayı da ikna edersin onu verdim yerine yenisini yapmamız lazım :) bir süre sonra iade ederim :)
Burasi ne guzel bir forum ya, insanlar da super. Butun gunun stresini atiyorum vallaha. Derdimi tasami yaziyorum, sevincimi yaziyorum, Serdar'a Kenan'a giydiriyorum, kocama soyleniyorum. Oh sonra rahat rahat uyuyorum vallaha. Neden daha onceden uye olmadim bilmem.
Bak onu hatırlayamamıştımEbru gündese aşıktı, 90 ları yasayan herkes bilir. Hayran hayran bakardı ebruya. Ama pas vermedi ebru cadısı.
Bence deBurasi ne guzel bir forum ya, insanlar da super. Butun gunun stresini atiyorum vallaha. Derdimi tasami yaziyorum, sevincimi yaziyorum, Serdar'a Kenan'a giydiriyorum, kocama soyleniyorum. Oh sonra rahat rahat uyuyorum vallaha. Neden daha onceden uye olmadim bilmem.
Kadınlar için sorun olacağını sanmıyorum da erkekler cidden bencil yaratıklar.Bu sıkintiyi kiz kardesimde yasiyoruz
Onunda iki tup denemesi olumsuz
Madfi manevi tukendi
Benim ona syledigim seyi sizede soylemek istiyorum
Sartlar denenir ikanlarda
Olmassa kahretmeye hayati zindan etmeye hic gerek yok
Alirsin bir kucuk bebek
Onun anne senin evat hasretin son bulur.
Kim ne demisss hicde umur degil.
Ast olan senin mutlulugum degilmi
Yapamiyorsan yapilmisindan alirsin.
Dünyaya birdahami gelicem ki kahr ediyim hayati.
Sahsen bende ilerlryen yaslarimda bir kiz evlat almayi planlıyorum nasip olursa
Simdiden onun varligini yuregimde buyutuyorum
Varmis benim kizimmis gibi
Burasi ne guzel bir forum ya, insanlar da super. Butun gunun stresini atiyorum vallaha. Derdimi tasami yaziyorum, sevincimi yaziyorum, Serdar'a Kenan'a giydiriyorum, kocama soyleniyorum. Oh sonra rahat rahat uyuyorum vallaha. Neden daha onceden uye olmadim bilmem.
Ben kiz kardesimin uzuntusune tanik oldugumda hayati bunca kahretmenin dogru olmadigini soyleyip cozumun yuvanin yikilmasindan psikolojinin bozulmasindan daha mantikli olacagini soylemistimKadınlar için sorun olacağını sanmıyorum da erkekler cidden bencil yaratıklar.
Kendi çocuklarını dahi kıskanırken, önceliği hep kendilerine isterken, böyle bir durumda kadın bazen çok yorulmuş ve pişman hissedebilir mi acaba diyorum
Aynen , eleştirdiklerimizi yapmışlığımız çokturBence de öyle. Ben okuyup çıkıyodum genelde muhteşem araştırmalarımı yaparken :)) Arada derdim varcıların tuhaf dertlerinde "boşan" yazıp çıkıyodum ama. Çocuk sahibi olamayan gruplar çok kasvetli geliyodu. Bu yüzden sıfırdan topik açmıştım geçen Mayıs ayını hedefleyen gebeliğe hazırlık hikayem için. Tabi o Mayısçıların hiçbiri tutturamayınca mevzu kapandı Sonra buraya yazınca olaylar gelişti. Düzenli olarak takip edip yazdığım için de şaşırıyorum hatta kendime. Arada hüzünlenip çokça da gülüyorum harika oluyo. Eşim de dalga geçiyo "vaay bee kadınlar kulubü ve sen ha?" diye. "Kankitoların napıyo, ne yazıyon gene harıl harıl" diyo Normalde ekşi sözlük yazarıyım ben ve orda dalga geçerdik bu sitedeki muhabbetlerle, özellikle kocişli mevzularla ama işte size denk gelene kadarmış kafa bulmalarım.
Kimi karnında büyüyeni istemez, kimi de hiç içinde büyütmeden kalbinde hissedebilir.Ben kiz kardesimin uzuntusune tanik oldugumda hayati bunca kahretmenin dogru olmadigini soyleyip cozumun yuvanin yikilmasindan psikolojinin bozulmasindan daha mantikli olacagini soylemistim
Ilk zamanlar hem kardesim hemde esi asla yaklasmiyordu
Nasil ki onundeki mesafe uzayinca bir cozum gerekince artik oda eside mantikli secimin bu olucagini anladi vede kuruma başvurdu
Oyle ya bu hayat onlarin
Neden trk yaslansinlar
Bu cocuk karinda degil ama yurekte buyuyecek.evlenecek vede bunlara ins torunlar verecek.
Bak nasil guzel hayaller.
Hepsine baktırıcam.kurtajdan sonrs dr baktı alttan tertemiz dediHepimizden razı olsun.
Kürtaj geçmişiniz olduğu için bence bir de rahim filmi çektirin, tüplerde yapışıklık varsa açılmış olur hem. Çünkü hormon değerleriniz yaşınıza göre gayet iyi. Bu çok önemli bi avantaj. Bir de yumurtalık rezervi testi yaptırın, yani amh değerinizi öğrenin.
Bu arada fsh yumurta uyarıcı bi hormon. Yüksekliği durumunda gebe kalmak zorlaşıyor ve tıbben bu değerin en fazla 9-10 olması isteniyor. 10'nun üzerine çıkmadığı sürece her şey yolunda sayılıyor. Sağlıklı bi hayat sürerek, bünyenize ve psikolojinize iyi bakarsanız fsh değeriniz düşecektir.
Kimi karnında büyüyeni istemez, kimi de hiç içinde büyütmeden kalbinde hissedebilir.