İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Günaydın kızlar. 9:45te narkozu verdiler damardan. Şu an odada dinleniyorum kafam çok tatlı güzel. Hayatımın en güzel uykusuydu çat diye gittim. Tokatla uyandım. :KK70: Hiçbir sorun çıkmamış filmde. Hafif regl ağrısı gibi bi ağrı var. Ağrı kesici yapılacak. İki saat sonra kahvaltı yapabilirmişim. 11 gün antibiyotik kullanacakmışım. Oh bee yük kalktı valla üstümden. Sevdim ben anesteziyi. :eğlence:
:KK70: ben demiştim güzel kafası diye ...
Haydi geçmiş olsun... antibiyotiğini ihmal etme düzenli kullan canım..

Günaydın kızlar. 9:45te narkozu verdiler damardan. Şu an odada dinleniyorum kafam çok tatlı güzel. Hayatımın en güzel uykusuydu çat diye gittim. Tokatla uyandım. :KK70: Hiçbir sorun çıkmamış filmde. Hafif regl ağrısı gibi bi ağrı var. Ağrı kesici yapılacak. İki saat sonra kahvaltı yapabilirmişim. 11 gün antibiyotik kullanacakmışım. Oh bee yük kalktı valla üstümden. Sevdim ben anesteziyi. :eğlence:
Anestezi candır :)) iyi olmana sevindim sorun cikmamasina sevindim canım darısı artik bebise

Günaydın hanımlar
Cuma günü sabah doğum olacak Allah'ın izniyle
Rabbim tez zamanda burada bir çok hamile arkadaşı gormeyi nasip etsin

40 yaşından sonra anne olmaya cabalayanlar topiginde benden sonra bir çok hamile arkadaş oldu sanırım 10nu geçti hamile sayısı darısı sizlere olsun

Özelden veya burdan ismini yazan arkadaşlara isimleri ile dua etmek isterim ama her halükarda nickleriniz ile dua edeceğim

Günaydın hanımlar

40 yaşından sonra anne olmaya cabalayanlar topiginde benden sonra bir çok hamile arkadaş oldu sanırım 10nu geçti hamile sayısı darısı sizlere olsun

Özelden veya burdan ismini yazan arkadaşlara isimleri ile dua etmek isterim ama her halükarda nickleriniz ile dua edeceğim
Canım hayırlı doğumlar olsun inşallah 36+ dasın sanırım.. erken mi almak istediler.. Sağlıkla kavuşun inşallah ....
ben yazmıştım yine yazayım canım Sinem ismim.. Dualarında beni de anarsan sevinirim.. :dua:

Canım hayırlı doğumlar olsun inşallah 36+ dasın sanırım.. erken mi almak istediler.. Sağlıkla kavuşun inşallah ....
ben yazmıştım yine yazayım canım Sinem ismim.. Dualarında beni de anarsan sevinirim.. :dua:
Canım ilki sezeryandi
Sancılarim var bebek kanala girdi ve haftasına göre önde
geçen perşembe 39+2 idi Dr kilosuda yerinde olunca normal doğum başlamadan alalım dedi

Sanırım erken yumurtlama olmuş bende

Memnun oldum Sinem bende fulya

Canım ilki sezeryandi
Sancılarim var bebek kanala girdi ve haftasına göre önde
geçen perşembe 39+2 idi Dr kilosuda yerinde olunca normal doğum başlamadan alalım dedi

Sanırım erken yumurtlama olmuş bende

Memnun oldum Sinem bende fulya
anladım canım... evet hikayeni okumuştum.. acaba düşen bebeğinle beraber olan sonradan tutunan mı ki
39+2 diyorsun, yoksa araları var mıydı onların?
ben de çok memnun oldum Fulyacım..

anladım canım... evet hikayeni okumuştum.. acaba düşen bebeğinle beraber olan sonradan tutunan mı ki
39+2 diyorsun, yoksa araları var mıydı onların?
ben de çok memnun oldum Fulyacım..
Onu Dr kabul etmiyor HCG değerine göre tek tutunma tek düşük diyor bu gebelik sonradan diyor sanırım iyi beslendi kuzu birde bir hafta önce yumurtlama olmuş ben 27 nisan olarak yumurtlama hesapliyorum ama Dr daha önce diyor

Eşim ve ben boylu posluyuz ondan da olabilir dedi Dr bebek kilolu haftasına göre

Onu Dr kabul etmiyor HCG değerine göre tek tutunma tek düşük diyor bu gebelik sonradan diyor sanırım iyi beslendi kuzu birde bir hafta önce yumurtlama olmuş ben 27 nisan olarak yumurtlama hesapliyorum ama Dr daha önce diyor

Eşim ve ben boylu posluyuz ondan da olabilir dedi Dr
Anladım canım
Maşallah bebişe.. sağlıkla kavuşun inşallah.

Geçmiş olsun çok şükür birsey cıkmamış. Bence cok sevme ben her aldığımda ölüm korkusu yasıyorum. İlk aldığımda kalbim durmus elektro sokla kalbim atmış tekrar. Uyandığımda birsürü Dr vardı basımda. Rahimden yaradan parca alacaklardı 10 dk işlem Dr da cok korkmus bembeyazdı yüzü. Şimdi her aldığımda acaba uyanacakmıyım diye korkuyorum

Geçmiş olsun çok şükür birsey cıkmamış. Bence cok sevme ben her aldığımda ölüm korkusu yasıyorum. İlk aldığımda kalbim durmus elektro sokla kalbim atmış tekrar. Uyandığımda birsürü Dr vardı basımda. Rahimden yaradan parca alacaklardı 10 dk işlem Dr da cok korkmus bembeyazdı yüzü. Şimdi her aldığımda acaba uyanacakmıyım diye korkuyorum
4 5 defa oldum genel anestezi.. hiç uyanır mıyım tereddütü yaşamadım.. uyanmazsam da uyanmazdım yani...
hepsinden ağlayarak uyandım... neler neler demişimm :KK70:
sadece bir defa safra attım... onda da anestezistin önemi büyük sanırım...

Ne diyosun yav? Niye öyle olmuş ki? İlk miydi ve ne içindi o anestezi? Anestezist hatası mı acaba? Yoksa senin bünyen mi öyle tepki vermiş? Anam çok korkunç. :KK57:

Günaydın hanımlar

Allah razi olsuuun:dua:
Bizleri hic unutmadin hep hal hatir sordun ve bizim icin dua ettin, tanimadan sevdim seni Fulya ablacim:KK60:
Sagsalim kavus insallah bebegine.

Cok gecmis olsun! Tabii bak korktuguna degmedi :) Sonuclarin guzel cikmasina da sevindim. Hadi bakalim insallah onumuzdeki aya guzel haberler aliriz :)

Günaydın hanımlar

Dogumda cok kolayliklar diliyorum. En saglikli en guzel bicimde bebegini kucagina al, sutun de bol bol gelsin insallah :) Bebegin de bol bol uyusun :)

kızlar anladığım kadarıyla birçoğunuzun çocuğu var.benim gibi hiç çocuğu olmayan ve tüp bebek deneyen var mı aranızda.kaç deneme yaptınız yaşınız kaç yazabilir misiniz.ben bir aşılama 5 tüp denedim yaşım 44 dörtüncü tüp denemesinde hamile kaldım ama 6 haftalıkken kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum.
benimde hiç çocuğum yok 38 yaşındayım normal yolla hamile kaldım ama ağustosta 7 haftalıkken düşük oldu şimdi yeniden istiyoruz Rabbim isteyen herkese ve bana nasip etsin inşallah aminnnn

Günaydın hanımlar

Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah duanda bana da yer verirsen sevinirim adım TUBA şimdiden Allah razı olsun

Ne diyosun yav? Niye öyle olmuş ki? İlk miydi ve ne içindi o anestezi? Anestezist hatası mı acaba? Yoksa senin bünyen mi öyle tepki vermiş? Anam çok korkunç. :KK57:
İlkkez rahim den yaradan parca almak için 10 dk lık işlemdi canlı denedi alamayınca genel anestezi altında alacaklardı ilacı verince ben gitmişim. Onun üstene 2 kez kürtaj için bir kezde endoskopi için verdiler diğerlerinde cok şükür Bi sıkıntı olmadı. Kardiyoloji Dr na gittim bir sıkıntı yok dedi efor falan bir sürü tahlil kalpte Bi sıkıntı yok anestezinin yan etkisi dedi kardiyoloji Dr. Her aldığımda aynı korku yasıyorum. Gecelerde endoskopi oldum uyanınca ben ölmedimmi demişim eşime.

benimde hiç çocuğum yok 38 yaşındayım normal yolla hamile kaldım ama ağustosta 7 haftalıkken düşük oldu şimdi yeniden istiyoruz Rabbim isteyen herkese ve bana nasip etsin inşallah aminnnn

Ben de 7 haftalikken dusuk yaptim. Cok gecmis olsun. Acisini bebegini, yavrusunu kaybedenler bilir bir tek.

Ben de 7 haftalikken dusuk yaptim. Cok gecmis olsun. Acisini bebegini, yavrusunu kaybedenler bilir bir tek.
empati yeteneği gelişenler de anlayabilir diye düşünüyorum.. benim de 3 kaybım var
1. 9+
2. kızım çok şükür
3. 8+
4. 8+5
5. olursa bekliyoruz bakalımm

X