Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Su canim.su. gecmis olsun usuttun heralde.. ayakalri sicak tutabilirsin.olmadi termofor koyabilirsin..Bugün idrar yollarımda sorun var galiba. Sık idrara cikiyorum birde az çıkıyor nedense. Ne içsem (maydonoz disinda) ne önerirsiniz.
Ablacim ayaklarini sicak tut, boool su ic.Bugün idrar yollarımda sorun var galiba. Sık idrara cikiyorum birde az çıkıyor nedense. Ne içsem (maydonoz disinda) ne önerirsiniz.
Kişiye mi bağlı, makineye mi, doktora mı bilemiyoruz da, bu film çekilmesini de kürtajı da bazıları çok korkunç, bazıları ise hafif ağrılı olarak anlatıyor.Bendende buyuk ihtimalle isteyecekler hsg ve kesinlikle anestezili istemiyorum.zaten devlette cektiricem gibi.cokmu korkunc kizlar ya
Geçmiş olsun, bol su ve içice kurulanmak çok işe yarar.Bugün idrar yollarımda sorun var galiba. Sık idrara cikiyorum birde az çıkıyor nedense. Ne içsem (maydonoz disinda) ne önerirsiniz.
Bence kisiye ve aci eşigine bagli sanirim.benim vajinismus gecmisim var ama alttan muayenelerde hic sıkıntım olmuyo gayet rahatim.mesela görümcem hsg cektirmis hicbisi anlamadim dedi arkadasim cektirmis hastaneyi yıktım kocam kapilara vurdu karimi verin diye dedi.aklim karisti.anesteziden daha cok korkuyorum sanki ben ölüm gibi geliyo bana.5 dk bi agri cekeyim ama uyumayim istiyorum.Kişiye mi bağlı, makineye mi, doktora mı bilemiyoruz da, bu film çekilmesini de kürtajı da bazıları çok korkunç, bazıları ise hafif ağrılı olarak anlatıyor.
Arkadaşım yıllar önce kürtaj olmuş, anestezisiz yapılmış, hiç de kötü bişey hissetmedim demişti ama ben özel bir jinekolog muayenehanesinde normal muayene olmak için sıra beklerken, içerden öyle çığlıklar geliyordu ki heralde birinin doğum sancısı tuttu, hastaneye götürmeye çalışıyorlar dedim kendi kendime ama kadının çığlıkları öyle korkunç ki çok rahatsız oldum.
Bir süre sonra iki büklüm bir kadın çıktı, kürtaj olmuş
Su canim.su. gecmis olsun usuttun heralde.. ayakalri sicak tutabilirsin.olmadi termofor koyabilirsin..
Ablacim ayaklarini sicak tut, boool su ic.
Karnina sicak su torbasi da koyabilirsin. Bi seycik kalmaz ins.
Geçmiş olsun, bol su ve içice kurulanmak çok işe yarar.
Hadi bakalım kapışalımmı kapiş
Bence kisiye ve aci eşigine bagli sanirim.benim vajinismus gecmisim var ama alttan muayenelerde hic sıkıntım olmuyo gayet rahatim.mesela görümcem hsg cektirmis hicbisi anlamadim dedi arkadasim cektirmis hastaneyi yıktım kocam kapilara vurdu karimi verin diye dedi.aklim karisti.anesteziden daha cok korkuyorum sanki ben ölüm gibi geliyo bana.5 dk bi agri cekeyim ama uyumayim istiyorum.
Durum ne merkezde. Kapışmaya başlıyor muyuz. Ne çabuk ovulasyon geliyor sonra bat arkadaş. Benim döngüm kısa durmadan geliyor. :)
Bebek istemediğinde döngünün kısa olması ve kısa sürede regl olmak çok sinir bozucu cidden ama gebelik beklerken güzel işte, hemen ovulasyon günü de geliyor, bat da:)Durum ne merkezde. Kapışmaya başlıyor muyuz. Ne çabuk ovulasyon geliyor sonra bat arkadaş. Benim döngüm kısa durmadan geliyor. :)
Kürtajdan önce ben de uyanamayacağımı sanıyordum ama hiçbirşey anlamadım hatta hemşire uyandınız mı, bitti dediğinde şaka yaptıklarını sandım, birkaç defa gerçekten mi diye sordum:)Ben de anesteziden korkuyorum. Ağrı çekmek daha cazip geliyo ama yarın verecekler narkozu bakalım uyanabilecem mi!? Elli kere tehdit ederim artık öbür taraftan hayalet olur gelirim peşinizi bırakmam diye.
Benim bu ay 4 gun once geldi, hoop yakinda ovulasyon :))Bebek istemediğinde döngünün kısa olması ve kısa sürede regl olmak çok sinir bozucu cidden ama gebelik beklerken güzel işte, hemen ovulasyon günü de geliyor, bat da:)
Benim döngüm de kısa. Ağrılarım başladı, yarın hem ovulasyon günüm hem hsg günüm. Gitti güzelim yumurtam ühühü.
Bebek istemediğinde döngünün kısa olması ve kısa sürede regl olmak çok sinir bozucu cidden ama gebelik beklerken güzel işte, hemen ovulasyon günü de geliyor, bat da:)
Ben de anesteziden korkuyorum. Ağrı çekmek daha cazip geliyo ama yarın verecekler narkozu bakalım uyanabilecem mi!? Elli kere tehdit ederim artık öbür taraftan hayalet olur gelirim peşinizi bırakmam diye.
Kaç kurtul kimyasal gebelik yaşadın aslında tüplerin açık. :) Bende ilk defa opu da almıştım. Bak şimdi al inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz. Yoksa orda her türlü veriyorlar gazi. Bana bi de şimdi seni uyutcaz dediler verdiler koldan, ben yok uyumadım ki dedim direndim. Sonrası gaz ve toz bulutu :)
Öyle de herkes senede 12 adet görürken biz de 14 e düşüyor bu da yumurta rezervinin hızlı tükenmesi demek. Belki de bu yüzden rezervim düşük.
Kızlar karnıma sancılar giriyor. Bu sefer şiddetli mi olacak ne?
Cok kereler ameliyata girmis biri olarak soyluyorum. Korkma. Hic bir sey olmuyor. Bir yada iki saniye icinde uykuya dalacaksiniz, yarim saate uyanacaksin. 50 sene once olsa belki ama artik hersey mukemmel yapiliyor ve kontrol ediliyor. Hic korkma bence.
Simdiden gecmis olsun.
Yok canım ya o kadar da kesin sayısı belli olan 5, 10 yumurta değil ki ,bişey olmaz,bitmez:)Kaç kurtul kimyasal gebelik yaşadın aslında tüplerin açık. :) Bende ilk defa opu da almıştım. Bak şimdi al inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz. Yoksa orda her türlü veriyorlar gazi. Bana bi de şimdi seni uyutcaz dediler verdiler koldan, ben yok uyumadım ki dedim direndim. Sonrası gaz ve toz bulutu :)
Öyle de herkes senede 12 adet görürken biz de 14 e düşüyor bu da yumurta rezervinin hızlı tükenmesi demek. Belki de bu yüzden rezervim düşük.
Kızlar karnıma sancılar giriyor. Bu sefer şiddetli mi olacak ne?
Hadi bakalım geçmiş olsun. Çekimin iyi geçmesi de, sonucun iyi çıkması da çok sevindirici.Günaydın kızlar. 9:45te narkozu verdiler damardan. Şu an odada dinleniyorum kafam çok tatlı güzel. Hayatımın en güzel uykusuydu çat diye gittim. Tokatla uyandım. Hiçbir sorun çıkmamış filmde. Hafif regl ağrısı gibi bi ağrı var. Ağrı kesici yapılacak. İki saat sonra kahvaltı yapabilirmişim. 11 gün antibiyotik kullanacakmışım. Oh bee yük kalktı valla üstümden. Sevdim ben anesteziyi.