- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
Lokal yapilmis en nihayetinde uzulme sen daha.Ya işte canım biz koca kadınlar, daha acısız yöntemi tercih ediyoruz ama oğluma herşeyi hissederek yaptırdım, kendi kendimi yiyorum ama narkoz istemememizin sebebi de aslında, 1 yıldır karaciğeri çok yoran bir ilaç kullanıyor olmasıydı.
Bir de narkoz ağır gelir, en azından narkozun etkilerinden uzak olsun dedim.
Doktorlar pek açıklayıcı bilgi vermiyor, onlara göre öyle de olur böyle de, bişey olunca da olacağı varmış der geçerler
Normalde iğneden doktordan hiç korkmayan, çok dayanıklı bir çocuk ama gözleri dolu dolu çıktı sünnetten, anne çok acıdı diye kucağıma atladı, çokk üzüldüm
(Artık lokalde de ameliyathane şartlarında sünnet yapıldığından yanına kimseyi almıyorlar, devlette sorduk almıyoruz dediler, özelde yaptırdık ama orda da alınmıyormuş)
Ee ben de cok sey atlattim Allah beterinden korusun diyoruz da az seyler degil yasadiklarim..
Ayak Bas parmagim sokuldu lokalle
Tromboze hemoroid alindi hemde 6 aylik gebeyken lokalle.. karar veremiyorum hangisi daha aciydi..
Atlatilir acilar versin Rabbim..
Senin hassasiyetini anliyorum tabi ki cocuk hastaymis zaten bir de sen aci cektirdim diye dusunuyorsun o ilk igneyi yaparken acimistir gerisini duymamistir..uzulme sen.