Lokal yapilmis en nihayetinde uzulme sen daha.Ya işte canım biz koca kadınlar, daha acısız yöntemi tercih ediyoruz ama oğluma herşeyi hissederek yaptırdım, kendi kendimi yiyorum ama narkoz istemememizin sebebi de aslında, 1 yıldır karaciğeri çok yoran bir ilaç kullanıyor olmasıydı.
Bir de narkoz ağır gelir, en azından narkozun etkilerinden uzak olsun dedim.
Doktorlar pek açıklayıcı bilgi vermiyor, onlara göre öyle de olur böyle de, bişey olunca da olacağı varmış der geçerler
Normalde iğneden doktordan hiç korkmayan, çok dayanıklı bir çocuk ama gözleri dolu dolu çıktı sünnetten, anne çok acıdı diye kucağıma atladı, çokk üzüldüm
(Artık lokalde de ameliyathane şartlarında sünnet yapıldığından yanına kimseyi almıyorlar, devlette sorduk almıyoruz dediler, özelde yaptırdık ama orda da alınmıyormuş)
Aslında bebeklikte yapılan sünnette de pipide eğrilik oluşma riski çok fazlaymış, ergenlikte birçoğu düzeliyormuş.Ay kiyamam ya(( yazik kuzuya.
Biraz gec kalmissiniz evet :) ama gecmis gitmis artik uzulmeyin.
Aslinda en guzeli bebekken yaptirmak sunneti dimi?
Geçmiş olsun canım, benim elim çaydan yandığında acilde yan sedyede bir kadının ayak parmağı çekiliyordu,kadının çığlıklarından içim koptu.Lokal yapilmis en nihayetinde uzulme sen daha.
Ee ben de cok sey atlattim Allah beterinden korusun diyoruz da az seyler degil yasadiklarim..
Ayak Bas parmagim sokuldu lokalle
Tromboze hemoroid alindi hemde 6 aylik gebeyken lokalle.. karar veremiyorum hangisi daha aciydi..
Atlatilir acilar versin Rabbim..
Senin hassasiyetini anliyorum tabi ki cocuk hastaymis zaten bir de sen aci cektirdim diye dusunuyorsun o ilk igneyi yaparken acimistir gerisini duymamistir..uzulme sen.
Allah düşürmesin canım.. sen de acından utanmışsındır o halde tüh ..Geçmiş olsun canım, benim elim çaydan yandığında acilde yan sedyede bir kadının ayak parmağı çekiliyordu,kadının çığlıklarından içim koptu.
Kaç kişi zorla tutuyordu kadını, kendi acımı unutmuştum.
Uyuştuğu halde çok acıyor mu tırnak çekilmesi gerçekten
Benim yanığım da az değildi, günlerce kalın bir sargıda durdu elim, sonrasında birkaç ay mosmor kaldı deri ama şimdi iz bile yok geçti.Yok yapmıyorum ben sadece yıllar önce gebelik testi yerine kullanmak için almıştım, bi daha da almadım ovulasyon testiAllah düşürmesin canım.. sen de acından utanmışsındır o halde tüh ..
eh acıyor evet neyse evet acılardan geçtik ...
sen ovu testi yapıyor muydun? ama yok zaten adam istemiyor yapmıyorsundur..
Ne kadar geçti kürtajın üstünden?kızlar anladığım kadarıyla birçoğunuzun çocuğu var.benim gibi hiç çocuğu olmayan ve tüp bebek deneyen var mı aranızda.kaç deneme yaptınız yaşınız kaç yazabilir misiniz.ben bir aşılama 5 tüp denedim yaşım 44 dörtüncü tüp denemesinde hamile kaldım ama 6 haftalıkken kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum.
Merhaba geçmiş olsun önceliklekızlar anladığım kadarıyla birçoğunuzun çocuğu var.benim gibi hiç çocuğu olmayan ve tüp bebek deneyen var mı aranızda.kaç deneme yaptınız yaşınız kaç yazabilir misiniz.ben bir aşılama 5 tüp denedim yaşım 44 dörtüncü tüp denemesinde hamile kaldım ama 6 haftalıkken kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum.
Rabbim kimseyi yalnız koymasın duam o yönde benim...Benim yanığım da az değildi, günlerce kalın bir sargıda durdu elim, sonrasında birkaç ay mosmor kaldı deri ama şimdi iz bile yok geçti.Yok yapmıyorum ben sadece yıllar önce gebelik testi yerine kullanmak için almıştım, bi daha da almadım ovulasyon testi
Bende heyecan sadece gebelikten şüphelendiğim zaman, test zamanı gelene kadar oluyor.
Regl olduktan sonra öyle gün saymıyorum.
Hatta şu anda hiç heves bile yok, bu ay zaten karıştı, gerçi az çok anlaşılıyor akıntının durumundan ovulasyonun yaklaştığı ama eşim burda olur mu o da belli değil
Burda olsa da çok temkinli mi davranır bilemiyorum.
Bazen çok yorgun hissettiğimde aman diyorum en güzeli büyüt çocukları, çekil kenara, zaten eşime de birçok konuda sinir oluyorum.
Çocuklar okuluna, evine yerleşsin,belki ömrümün geri kalanını yalnız bile geçirebilirim
Yani 10. Günden itibaren çalışmalar aralıksız devam etsin bence de:)Rabbim kimseyi yalnız koymasın duam o yönde benim...
benim sol kasık ağrım başladı canım 9.gün bugün.. bakalım hayırlısı
Merhaba gecmiş olsun. Benim çocuğum yok 3 kaybım var..üçünede normal dogal yoldan hamile kaldım tüp veya asılma yapılmadıkızlar anladığım kadarıyla birçoğunuzun çocuğu var.benim gibi hiç çocuğu olmayan ve tüp bebek deneyen var mı aranızda.kaç deneme yaptınız yaşınız kaç yazabilir misiniz.ben bir aşılama 5 tüp denedim yaşım 44 dörtüncü tüp denemesinde hamile kaldım ama 6 haftalıkken kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum.
bu arada kalp atışı gördünüz de sonradan mı durdu? 6 hafta çok erken değil mi?kızlar anladığım kadarıyla birçoğunuzun çocuğu var.benim gibi hiç çocuğu olmayan ve tüp bebek deneyen var mı aranızda.kaç deneme yaptınız yaşınız kaç yazabilir misiniz.ben bir aşılama 5 tüp denedim yaşım 44 dörtüncü tüp denemesinde hamile kaldım ama 6 haftalıkken kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum.
:) bana kalsa 2 gun ara yeter de esim de 5-6 gun ara verenlerden :)Hiç bir zaman uyadık biz canım.ilk evlendiğimizde de şimdi de.üşengeçlik değil aradan en az 5 veya 6 gün geçmeden insan birlikte olamıyor.ben hep hayret etmişimdir gün aşırı hatta her gece olanlara.
kızlar anladığım kadarıyla birçoğunuzun çocuğu var.benim gibi hiç çocuğu olmayan ve tüp bebek deneyen var mı aranızda.kaç deneme yaptınız yaşınız kaç yazabilir misiniz.ben bir aşılama 5 tüp denedim yaşım 44 dörtüncü tüp denemesinde hamile kaldım ama 6 haftalıkken kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum.
Ben de özel bir görüntüleme merkezinde yaptırdım, narkoz almana gerek yok, kesinlikle hissetmeyeceksin dedi. Gerçekten de hiiç hissetmedim.Günaydin hanımlar
panic_attack rahim filmini narkoz ile olması süper olmuş ben narkoz olmadan yaptırmıştım arkadaşımin gazına gelerek aman aman
Vücudun narkoz almaması çok daha iyi olmuş. Hem karaciğerini yoran ilaç almış. Çektiği acıyı unutmuştur, artık düşünüp kendini üzme bence.Ya işte canım biz koca kadınlar, daha acısız yöntemi tercih ediyoruz ama oğluma herşeyi hissederek yaptırdım, kendi kendimi yiyorum ama narkoz istemememizin sebebi de aslında, 1 yıldır karaciğeri çok yoran bir ilaç kullanıyor olmasıydı.(Graves hipertiroid hastası)
Bir de narkoz ağır gelir, en azından narkozun etkilerinden uzak olsun dedim.
Doktorlar pek açıklayıcı bilgi vermiyor, onlara göre öyle de olur böyle de, bişey olunca da olacağı varmış der geçerler
Normalde iğneden doktordan hiç korkmayan, çok dayanıklı bir çocuk ama gözleri dolu dolu çıktı sünnetten, anne çok acıdı diye kucağıma atladı, çokk üzüldüm
(Artık lokalde de ameliyathane şartlarında sünnet yapıldığından yanına kimseyi almıyorlar, devlette sorduk almıyoruz dediler, özelde yaptırdık ama orda da alınmıyormuş)
Yeğenim 10 aylık şimdi, 1 aylıkken yaptırdık, döndüğünde suratımıza baktı, odaya çıkardık, bir anda bir ağladııı, emzirdi kardeşim, sustu. Şoktadır dedi doktor, elini ayağını yurtdışından getirttiği bir ahşap tahtaya sabitliyormuş. Elini kolunu tutmaktan daha iyidir. Kuzum yaa aklıma geldikçe üzülüyorum ama hiç hatırlamayacak.Ay kiyamam ya(( yazik kuzuya.
Biraz gec kalmissiniz evet :) ama gecmis gitmis artik uzulmeyin.
Aslinda en guzeli bebekken yaptirmak sunneti dimi?
Ewet, ben 20 aylık evliyim. 41 yaşındayım. 1 yıldır çocuk düşünüyoruz. Sadece 3 ay klomen, 2 ay çatlatma iğnesi kullandım. Bu ay dinlenmeye çekildim. Ocak ayında aşılama, gebelik gerçekleşmezse birkaç ay sonra da tüp bebek. Umarım gerek kalmaz ama en azından daha denenmemiş yardımcı üreme tekniklerinin var olması umudumu arttırıyor. Şu an daha çok fazla üzülme moduna girmedim o nedenle.kızlar anladığım kadarıyla birçoğunuzun çocuğu var.benim gibi hiç çocuğu olmayan ve tüp bebek deneyen var mı aranızda.kaç deneme yaptınız yaşınız kaç yazabilir misiniz.ben bir aşılama 5 tüp denedim yaşım 44 dörtüncü tüp denemesinde hamile kaldım ama 6 haftalıkken kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum.
kızlar anladığım kadarıyla birçoğunuzun çocuğu var.benim gibi hiç çocuğu olmayan ve tüp bebek deneyen var mı aranızda.kaç deneme yaptınız yaşınız kaç yazabilir misiniz.ben bir aşılama 5 tüp denedim yaşım 44 dörtüncü tüp denemesinde hamile kaldım ama 6 haftalıkken kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum.
Merhaba ben de 34 olmak uzereyim :)kızlar anladığım kadarıyla birçoğunuzun çocuğu var.benim gibi hiç çocuğu olmayan ve tüp bebek deneyen var mı aranızda.kaç deneme yaptınız yaşınız kaç yazabilir misiniz.ben bir aşılama 5 tüp denedim yaşım 44 dörtüncü tüp denemesinde hamile kaldım ama 6 haftalıkken kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum.