İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Bebek çalışması tamam, tuttuysa en fazla doğana kadar dinlen, doğduktan sonra çok ararsın tv karşısında oturmayı:)

Eşim şehir dışında çalışırken ayda bir falan geliyordu, en fazla bir hafta kalıyordu, bazen 5 gün
Yol yorgunluğu şuydu buydu derken bir iki kere ancak yaparsak:)
Ama işten ayrılıp sürekli burda durduğunda bir ara her gün olmaya başladı,tabi bütün gün evde adam, yorulmuyor etmiyor, akşamları yapacak şey arıyor of dedim uzakta diyorduk şimdi de fazla yakın oldu
Ama normalde, ilk evlendiğimiz yıllar hariç, düşkün değildir eşim.
Hele ki yıllar geçtikçe bazen iki regl arası hiç birlikte olmadığımız bile olur.

2 senelik evliyken ilk cocukta bizim de gunasiriydi, zaten normalde oyleydi cok kasmadik yumurtlama donemi diye. Yeni evliydik cunku :) ama simdi gunasiriya zaman ve takat yok gibi
Hele ki bu günlerde olması lazım diye düşününce, aksi gibi bir uyku bir gevşeklik basıyor insana

Aynen, herkes deli kısmını üstüme alındım

Bebek çalışması tamam, tuttuysa en fazla doğana kadar dinlen, doğduktan sonra çok ararsın tv karşısında oturmayı:)

Ben antremanliyim. Evde iki kucuk cocuk var; biri 5 digeri 3 yasinda. Oglan sabah 6'da ayaga dikiyor beni, cogu imamdan once uyaniyordur.

Iki cocugumda da ne kayinvalidem ne annem vardi yanimda. Oyle lohusasin, 40'in cikana kadar yaninda kalalim, sen yat, kanaman var, is yapma falan kimse demedi. Esim ise gidiyordu hergun. Ben de geceyarisi 12'de emziriyor, sabah 4'te uyanip yine meme emziriyordum. Sonra tekrar 6'da kalk, kahvalti hazirla, hem ev islerini tek basina yap, hem buyuk cocuga bak, hem bebege bak...Baya antremanliyim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…