Ben de 1,5 yıllık evliyim. 5 ay korunmadık, olmayınca soluğu doktorda aldık. +2 aydır da doktor takip ediyo. Yumurta takipli, çatlatma iğneli ikinci ayımda yani bu ay tutmuştu ama kimyasalmış, 3 hafta 5 günlükken tutunamamış. Hala adet oluyorum. Takip etmesem, erken test yapmasam haberim bile olmayacaktı diye düşünmeye çalışıyorum. Haftaya rahim filmi çekilecek. Bugün veya Cuma pıhtılaşma ve genetik test için kan vericez. Ocak'ta aşılama yapılacak kan sulandırıcı iğne ile. Tutmazsa aynı yöntemlerle oyalanmayıp iki ay moladan sonra
tüp bebek yaptırıcaz. Şu an iyiyim ama tüp bebek de tutmazsa ya da kalp atışı duyduktan sonra düşük yaparsam moralim bozulur bundan eminim. Aslında sakin olmak lazım, burda öyle hikayeler okudum ki insanlar ne azimli diyorum. Üçüncü tüp bebekte ikizlerini kaybedip dördüncüde yine ikizlerini kucağına alanlar var. 6 düşükten sonra doğal yolla sağlıklı çocuk sahibi olanlar var. Umudu kesince mucize yaşayan çok. O yüzden gardımızı düşürmeyelim, moralimizi yüksek tutalım. Burayı seviyorum o yüzden, hele bu topikte herkes deli :))