İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Vallaha biz bu ay uyduk. Adetin bitiminden beri gunasiri. Hesaplamalarima, ovulasyon testine ve kullandigim app'e gore dun son gundu bu ay icin. Bundan sonra gelsin dizleri cikik esfoman, sarmisakli cacik, aksamlari televizyon karsisinda portakal soymak, cay icmek, televizyona bakmak. Oh bea!
Bebek çalışması tamam, tuttuysa en fazla doğana kadar dinlen, doğduktan sonra çok ararsın tv karşısında oturmayı:)

Biz her gece birlikte oluyoruz diyenler biraz hava mi atiyorlar acaba? Yani uzun sureli evliliklerde, iliskilerde nasil her gece birlikte olur insanlar ben anlamiyorum. Araya bence de bir kac gun girmesi lazim, biraz ozlemesi lazim ciftlerin birbirini. Hani belki ilk baslarda o heyecanla olur ama zaman icinde bence biraz azalir bu isin sayisi. Normaldir yani.

Biz de bebek ugruna boyle gun asiri biriliktelik yasadik. Hesapli kitapli yani. Normalde boyle haftada 5 -6 kez bana biraz over doz kaciyor bir yerden sonra.
Eşim şehir dışında çalışırken ayda bir falan geliyordu, en fazla bir hafta kalıyordu, bazen 5 gün
Yol yorgunluğu şuydu buydu derken bir iki kere ancak yaparsak:)
Ama işten ayrılıp sürekli burda durduğunda bir ara her gün olmaya başladı,tabi bütün gün evde adam, yorulmuyor etmiyor, akşamları yapacak şey arıyor:KK45: of dedim uzakta diyorduk şimdi de fazla yakın oldu :KK70:
Ama normalde, ilk evlendiğimiz yıllar hariç, düşkün değildir eşim.
Hele ki yıllar geçtikçe bazen iki regl arası hiç birlikte olmadığımız bile olur.

Ben de 1,5 yıllık evliyim. 5 ay korunmadık, olmayınca soluğu doktorda aldık. +2 aydır da doktor takip ediyo. Yumurta takipli, çatlatma iğneli ikinci ayımda yani bu ay tutmuştu ama kimyasalmış, 3 hafta 5 günlükken tutunamamış. Hala adet oluyorum. Takip etmesem, erken test yapmasam haberim bile olmayacaktı diye düşünmeye çalışıyorum. Haftaya rahim filmi çekilecek. Bugün veya Cuma pıhtılaşma ve genetik test için kan vericez. Ocak'ta aşılama yapılacak kan sulandırıcı iğne ile. Tutmazsa aynı yöntemlerle oyalanmayıp iki ay moladan sonra tüp bebek yaptırıcaz. Şu an iyiyim ama tüp bebek de tutmazsa ya da kalp atışı duyduktan sonra düşük yaparsam moralim bozulur bundan eminim. Aslında sakin olmak lazım, burda öyle hikayeler okudum ki insanlar ne azimli diyorum. Üçüncü tüp bebekte ikizlerini kaybedip dördüncüde yine ikizlerini kucağına alanlar var. 6 düşükten sonra doğal yolla sağlıklı çocuk sahibi olanlar var. Umudu kesince mucize yaşayan çok. O yüzden gardımızı düşürmeyelim, moralimizi yüksek tutalım. Burayı seviyorum o yüzden, hele bu topikte herkes deli :))
:dondurma::KK49::eğlence::halay::spor::KK55::skandal:
Aynen, herkes deli kısmını üstüme alındım:KK45:

Bebek çalışması tamam, tuttuysa en fazla doğana kadar dinlen, doğduktan sonra çok ararsın tv karşısında oturmayı:)

Ben antremanliyim. Evde iki kucuk cocuk var; biri 5 digeri 3 yasinda. Oglan sabah 6'da ayaga dikiyor beni, cogu imamdan once uyaniyordur.

Iki cocugumda da ne kayinvalidem ne annem vardi yanimda. Oyle lohusasin, 40'in cikana kadar yaninda kalalim, sen yat, kanaman var, is yapma falan kimse demedi. Esim ise gidiyordu hergun. Ben de geceyarisi 12'de emziriyor, sabah 4'te uyanip yine meme emziriyordum. Sonra tekrar 6'da kalk, kahvalti hazirla, hem ev islerini tek basina yap, hem buyuk cocuga bak, hem bebege bak...Baya antremanliyim yani.

X