İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Bu erkeklerin temiz olanini da temiz birseyini de gormedim zaten. Belki denizde yasayan mahlukatlarin erkekleri suyun icinde olduklari icin surekli biraz daha temizlerdir. Erkek karides, erkek istavrit falan.

Erkek kediler de temiz taam mı. :KK20:

Normal işiyolar ama dışarda bölge işaretlemek için kasten aromalı işiyolar bazen. Ondan ötürü keskin kokuyoring.

Kedileer temizdiiiir. Denizdekiler sümüklüdür.:63:

Ben gittim ovulasyon testi aldim. Cisimi 4 saat tuttum, hic birsey icmedim. Bugun 13.gunu dongunun ve yine negatif geldi.

Ve beyaz, seffaf akinti hala devam ediyor. 4 gun oldu, hala bitmedi.

Allahim, ya Rabbem, esofmana gecis yapmak istiyorum. Ovulasyon testi pozitif cikaydi iki gun daha aksiyon, sonra esofman diyecektim ama cikmiyor, cikmiyor, cikmiyor...Calismaaaaak, calismaaak, calismak gerekiyor. Sakip Sabanci gibi hissettim kendimi birden.
Ay çok hoşsun doğrusu :KK70:spermler 3 ila 5 gün yaşayabiliyolarmış içerde bırak çok gerdi seni bu testler rahatına bak

Erkek kediler de temiz taam mı. :KK20:

Normal işiyolar ama dışarda bölge işaretlemek için kasten aromalı işiyolar bazen. Ondan ötürü keskin kokuyoring.

Kedileer temizdiiiir. Denizdekiler sümüklüdür.:63:

Heee tabii, rahmetli babaannem de "kediler temizdir, abdest alir onlar," derdi. Yaliyorlar ya patilerini, yuzlerini falan. Bir de mirildadiklarinda "Onlar mirildamiyor, Errahman" diyorlar derdi.

Heee tabii, rahmetli babaannem de "kediler temizdir, abdest alir onlar," derdi. Yaliyorlar ya patilerini, yuzlerini falan. Bir de mirildadiklarinda "Onlar mirildamiyor, Errahman" diyorlar derdi.

Doğru demiş. Ne kadar mübarekler bilemicem ama zamanında boşuna kendilerine tapınanları olmamış bence. Öyle başkalar gurban olduklarım. :)

ee o zaman bu aydan bir hamile haberi alabiliriz canım :dondurma:
çok mu kötü soğan kürü... burda okudum çok var hamile kalan onla. :eek:
Allahım yarabbim inşallah hamileyim Diyebilmek dileğiyle :21:
Soğan kürü iğrenç ama alışılıyo nefesi tutup içtim tek seferde tadı sonradan geliyor hemen bişey attım ağzıma yapılabilir bi kür sabah akşam içtim aç karnına
Bakalım hamile kalamassam kedi alayım diyorum :confused:

Allahım yarabbim inşallah hamileyim Diyebilmek dileğiyle :21:
Soğan kürü iğrenç ama alışılıyo nefesi tutup içtim tek seferde tadı sonradan geliyor hemen bişey attım ağzıma yapılabilir bi kür sabah akşam içtim aç karnına
Bakalım hamile kalamassam kedi alayım diyorum :confused:
inşallah canım çok isterim demeniii
kedi iyi fikir.. :KK45:
benim kız bizden umudu kesti biz de bebek alalım diyor evlatlık kızım öyle herkese vermiyorlar desem de siz yapmıyorsunuz madem alalım diyor:KK45:

X