- 23 Kasım 2022
- 978
- 2.754
- 39
Aralık ayı grubu var ordan da takip edebilirsin topic olarak ben orayi da takip ediyorumAllah Allah doktora gıttım kist falan yok dedi halbukı
Ayy ne bılım yaa pik göreyım dedım piki gordum
smdıde çatlamayı göremiyorum offff
Kafayı yıcem
Ha çatladı ha çatlıcak habıre değerlendiriyoruz
Sperm kalmadı adamda
Linki tam olarak paylasamamis olabilirim tıklayın topici takip edebilirsinizARALIK AYI GEBELIK PLANLAYANLAR
Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰
Nebilim ya..hiç sanmıyorum nedense..kaşki olsa ne deyim kuzum 8 Aralık dıyorsun yapma yarın çok erken yawww.kadinlarkulubu.com
Belki catlamiyordur , bikacgun havuc yiyin catlamaya yardimci olabilir .Kızlar benim testler halaa silikleşmedi 2 gün oldu. Ne zaman silileşecek bu?
Habire değerlendiriyoruz
Belki catlamiyordur , bikacgun havuc yiyin catlamaya yardimci olabilir .
Bende ballı muzlu sütle besledim kocişimiBuakşam havuç suyu sıkayım dedım
2 koca havuçtan 2 yudum su çıktı
Pekmez ceviz bar suyu ne varsa yıyorum
Eşim ede yedırıyorum
Göğüslerim şiş patlıcan sankiBende ballı muzlu sütle besledim kocişimi. önemli ben 1 tane büyük yemiştim pik olunca akşama çatladı siliklesti yani test
Tamam LH yüksekliginden oluyor oGöğüslerim şiş patlıcan sanki
Geçen ayda tam 1 hafta Göğüslerim balon gibi oldu. Sonra döndü adet oldumTamam LH yüksekliginden oluyor ohavuca devam
Kuzum bu ay hamile kalmazsam şu jelden mi alsak süper bişey??Geçen ayda tam 1 hafta Göğüslerim balon gibi oldu. Sonra döndü adet oldum
Evet jel kullananlar var bılıyorum.Kuzum bu ay hamile kalmazsam şu jelden mi alsak süper bişey??
Sadece yumurtlama günlerinde kullanıyorsun. Sperm dışarı akmasın ve içeriye hızlı ilerleyebilsin diye. Kadınlar kullanıyor. Rahmin içine sıkıyorsun ilişkiden önce. 8-9 tane var galiba içinde 2-3 ay gidiyor. Demişler
Amin inşallahHoşgeldiniz İnşallah tez zamanda hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip olur
vay be daha neler öğrencem burdanKuzum bu ay hamile kalmazsam şu jelden mi alsak süper bişey??
Sadece yumurtlama günlerinde kullanıyorsun. Sperm dışarı akmasın ve içeriye hızlı ilerleyebilsin diye. Kadınlar kullanıyor. Rahmin içine sıkıyorsun ilişkiden önce. 8-9 tane var galiba içinde 2-3 ay gidiyor. Demişler
Yine ben yorum yapayim hahahaKuzum bu ay hamile kalmazsam şu jelden mi alsak süper bişey??
Tekrar deneyecek misiniz JeliYine ben yorum yapayim hahahakullandim ben ve hamile kaldim ama bunun sayesinde mi denk mi geldi bilmiyorum o ayri . Sonra dis gebelik cikti tabi ama sonucta hamile kaldim bence deneyin biraz pahali ama suan ucuz bisey de kalmdi zaten
Bende bu arada ne akıntı var ne bişey
Yumurtlasaydım akıntı olurdu sanırım
SilikleşmemişBen o şeffaf akıntıyı hiç görmedim bu ay.
Sanki bugün daha koyu olmuşSilikleşmemiş
Bende görmedim o şeffaf akıntıyıBen o şeffaf akıntıyı hiç görmedim bu ay.