Benim bu ay ilk ovulasyon denememHayırlısı olsun. İnşallah olur da tüp bebek olayına gerek kalmaz sizin için. Benim inşallah olur bu ay olmazsa önümüzdeki ay doktor kontrolünde deneyeceğim
Ay ben de ilk defa ovülasyon testi kullandım ve uzun zamandır kadın doğum uzmanı doktora gitmedim fobim varBenim bu ay ilk ovulasyon denemem
Bi dahaki ay yıne denerim Olmassa sperm kontrolune gıdıcez.
O ben o doktorun karşısında dut yemiş bülbüle dönüyorum daralıyorum birden odadan çıkasım geliyoAy ben de ilk defa ovülasyon testi kullandım ve uzun zamandır kadın doğum uzmanı doktora gitmedim fobim vardaha doğrusu doktor fobim var benim. Kötü bişey söyleyecekler diye strese giriyorum. Bir faldan korkarım baktırmam kötü çıkarsa diye birde doktora baktırmam
Ay ben de ilk defa ovülasyon testi kullandım ve uzun zamandır kadın doğum uzmanı doktora gitmedim fobim vardaha doğrusu doktor fobim var benim. Kötü bişey söyleyecekler diye strese giriyorum. Bir faldan korkarım baktırmam kötü çıkarsa diye birde doktora baktırmam
Ay benim pik degildi ama bende bu ay mahvoldum , hele bi de degerlendirdiysen daha da cok agriyor. Testleri aldigim kisi oyle demisti , meme hassiyeti catlama kanamasi kasik agrisi olabilir korkma. Aslinda direk hamilelik belirtileriyle ayniCnm bnde çok çekiniyorum ama geçen ay gittim. Kamerayla alttan muayene etti. Tertemiz dedi.
Kızlar şuan yumurtlıcam, pik şuan,
okadar ağrım var ki..
Demekki boyle oluyormuş. Sağ kasıgıma bıcak saplıyolar sanki.
Bakalım bugun çatlıcakmı merak içindeyim.Ay benim pik degildi ama bende bu ay mahvoldum , hele bi de degerlendirdiysen daha da cok agriyor. Testleri aldigim kisi oyle demisti , meme hassiyeti catlama kanamasi kasik agrisi olabilir korkma. Aslinda direk hamilelik belirtileriyle ayniinsallah hepinizin gonlune gore olur
Dün akşam da yaptım artimed ovulasyon testinde hiç çıkmadı ikinci çizgi laboqick te çok çok silikti.Pik olduğu günü ve ertesi günü de değerlendirdik bugün de değerlendireceğiz inşallah hayırlısı olur hepimiz içinBakalım bugun çatlıcakmı merak içindeyim.
Normalde 3 gün üst üste ilişki fakat eşim 45 yasında oldugu için gün aşırı değerlendir dedi danıştığım ve testleri aldığım site.
Ben kaçırmamak için her gece değerlendiricem.
Sirius 2023
Sen testlere devam ediyomusun cnm
Ayyy çok heyecanlandım10 gün sonra HCG testi yapmaya başlarız
Bende her ay yaşıyorum bunları. Ağrı hafif lekelrnme. Kipirdayamiyorum bile ağrıdan. Allah'tan uzun sürmüyor... Bir gece yada bir gündüzAy benim pik degildi ama bende bu ay mahvoldum , hele bi de degerlendirdiysen daha da cok agriyor. Testleri aldigim kisi oyle demisti , meme hassiyeti catlama kanamasi kasik agrisi olabilir korkma. Aslinda direk hamilelik belirtileriyle ayniinsallah hepinizin gonlune gore olur
Kuzum pik olmuş bence akşama yine test yap silikleşmeye başlayabilir benim kullandığım laboqick te öyle oldu. Sabah koyuydu akşama silikleşmeye başladı. Çatlamış olduğunu öyle anladım.Kızlar yorumlarmısınız?
Eki Görüntüle 3175664
HavuçKızlar benim testler halaa silikleşmedi 2 gün oldu. Ne zaman silileşecek bu?
Habire değerlendiriyoruz
Belkide daha büyümemiştirHavuçye çatlasın yumurta cnm
Bence catlayamiyordur. Catlayamayan yumurta kiste dönüşüyormus diyorlar o daha kötüBelkide daha büyümemiştir
Bence catlayamiyordur. Catlayamayan yumurta kiste dönüşüyormus diyorlar o daha kötü
Hahaaa benimki de öyleydi bugün yeter artık dedim olacaksa bu aylık tamamAllah Allah doktora gıttım kist falan yok dedi halbukı
Ayy ne bılım yaa pik göreyım dedım piki gordum
smdıde çatlamayı göremiyorum offff
Kafayı yıcem
Ha çatladı ha çatlıcak habıre değerlendiriyoruz
Sperm kalmadı adamda
Hoşgeldiniz İnşallah tez zamanda hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip olurMerhaba arkadaşlar ben de 37 yaşındayım ilk gebelik öncesinde de çocuk yok 3 yıllık evliyim. Dualarınızı bekliyorum