• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İleri hızı arttırmak için ne yapabiliriz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bizimde ileri hızımız %1 di kullandıklarımızı yazayım ben inşallah sizede yardımcı olur🙏🏻 Her sabah ve akşam bir yemek kaşığı soğuk sıkım keçiboynuzu özü,çakşır suyu çiğ kabak çekirdeği her gün aç karnına bir avuç ,her gün bir kuru incir, çiğ badem fındık ceviz hepsi işlem görmemiş olacak ve bel kuyruk sokumundan hacamat her ay olacak şekilde 3 seans biz 2.seansta sonucu aldık elhamdulillah darısı size olsun şifa olsun inşallah 🙏🏻
Ne kadar sürede sonuç aldınız çakşır suyu ve hacamat hariç bizde uyguluyoruz diğer gerisini yaklaşık 2 ay oldu

Vardı çok ileri değildi.. okuduğum kadarıyla sizin lifeaksyon ve agüstinasyonda problem var.. lifeaksiyonu ancak en az 2 saat yatarak halledebilirsiniz ama diğeri için antibiyotik kullanmanız gerekiyor spermde çökelme olduğu için ilerleyemiyo onu halletmeye çalışın canım
Doktora söyledim bunlar gebeliğe engel oluyor sanırım ne yapabiliriz diye sorun yok dedi engel değil dedi off

meraba arkadaslar bizde proxeed plus keciboynuzu özü ve kürü kullandık 1 bucuk ay sayı 6 dan 26 milyona cıkmıs hareketlilik komple sıfırdı ileri hızlı %0.62 ileri yavas %7.41 yerınde %9.26 geri kalan 82.72 hareketsız.sayı iyi artıyo ama hareket fazla artmamıs havuc suyu ile keçiboynuzu kürü aynı anda kullanılır mı kullanan var mı.

Doktora söyledim bunlar gebeliğe engel oluyor sanırım ne yapabiliriz diye sorun yok dedi engel değil dedi off
merhaba aglünitasyon pozitif bizim testtede çıktı.
eşimin gittiği üroloji sperm testini isteyen kişi yani hiç bişey dememiş onla ilgili sadece renkli ultrason istemiş.
snra ben internette arastırdım spermlerin birbirine yapışıp kümeleşip ilerleyememesine sebep oluyormuş
sonra kendi gittiğim kadın doğumcuya göstermek istedim güveniyorum doktoruma zaten sperm testi yptırırsanız bana getirip göster demişti.
direk aglünitasyonu söyledi çökmeler var spermde dedi ikimizdende ASA diye bi kan testi istedi.
antisperm antikor testin açılımı.
sonra eşim yeniden benim gittiğim hastanede ürolojiye göründü dün.
yine elle muayene etmiş birşey yok demiş sperm testine bakmış sayısı iyi ama ileri hız düşük demiş
eşim kadındoğumun istediği testi söylemiş doktorda bunuda yaptırmanda fayda var demiş oda renkli ultrason istemiş.
bugun ultrasona girecek işte.
bizimde aglünitasyon var
ileri hareketli %10 toplam hareketli %40 çıktı
ml de sperm 15 milyon toplam sperm 60 milyon
yani doktordan doktora farkta oluyor allah işini iyi bilen yardımcı olabilecek doktorlarla karşılaştırsın hepimizi yaaaa

S Sogukkahve35
bullet.jpg
Aglütinasyon: Menideki antikorların varlığına bağlı olarak spermlerin birbirine bağlanarak kümeleşmesine aglütinasyon denir. Aglütinasyon olduğunda spermlerin hareketliliği ve yumurtayı dölleyebilme yeteneği azalır.

Kızlar varikosel ameliyatı sonrası yeni sperm sonucumuzda sayımız maşallah 40 bin kere güzel olmuş ama
hızımız aynı%3
likefaksiyon 120 dk
aglütinasyon pozitif
viskozite artmış hala bunlar aynı değişmemiş varikosel sayıya morfolojiye iyi gelmiş... Lütfen bana ileri hızı nasıl arttırabileceğimizi söyleyin bol C E vitamini Çinko Keçi boynuzu özü çakşır kullandık hep 4ay boyunca düzenli ama hızımız hiç artmamış :KK43:
neofortil diye erkekler için olanından bir vitamin var günde 2 tane sabah akşam

meraba arkadaslar bizde proxeed plus keciboynuzu özü ve kürü kullandık 1 bucuk ay sayı 6 dan 26 milyona cıkmıs hareketlilik komple sıfırdı ileri hızlı %0.62 ileri yavas %7.41 yerınde %9.26 geri kalan 82.72 hareketsız.sayı iyi artıyo ama hareket fazla artmamıs havuc suyu ile keçiboynuzu kürü aynı anda kullanılır mı kullanan var mı.
Biz proxeed', 3 ay kullandık hız%1 bile artmamış sadece sayıya etkisi olabilir ama hıza etkisi olduğunu ben sanmıyorum.

merhaba aglünitasyon pozitif bizim testtede çıktı.
eşimin gittiği üroloji sperm testini isteyen kişi yani hiç bişey dememiş onla ilgili sadece renkli ultrason istemiş.
snra ben internette arastırdım spermlerin birbirine yapışıp kümeleşip ilerleyememesine sebep oluyormuş
sonra kendi gittiğim kadın doğumcuya göstermek istedim güveniyorum doktoruma zaten sperm testi yptırırsanız bana getirip göster demişti.
direk aglünitasyonu söyledi çökmeler var spermde dedi ikimizdende ASA diye bi kan testi istedi.
antisperm antikor testin açılımı.
sonra eşim yeniden benim gittiğim hastanede ürolojiye göründü dün.
yine elle muayene etmiş birşey yok demiş sperm testine bakmış sayısı iyi ama ileri hız düşük demiş
eşim kadındoğumun istediği testi söylemiş doktorda bunuda yaptırmanda fayda var demiş oda renkli ultrason istemiş.
bugun ultrasona girecek işte.
bizimde aglünitasyon var
ileri hareketli %10 toplam hareketli %40 çıktı
ml de sperm 15 milyon toplam sperm 60 milyon
yani doktordan doktora farkta oluyor allah işini iyi bilen yardımcı olabilecek doktorlarla karşılaştırsın hepimizi yaaaa
Aynen canım olmadı başka bir doktora gideceğiz artık

Bizde de ileri hızlı %0 ileri yavaş 56.. ilişki sıklığının hareketliliği arttırdığını ilk defa duyuyorum biz yumurtlama günlerini değerlendirip bırakıyorduk yaa 😔

Bizde de ileri hızlı %0 ileri yavaş 56.. ilişki sıklığının hareketliliği arttırdığını ilk defa duyuyorum biz yumurtlama günlerini değerlendirip bırakıyorduk yaa 😔
yavas hareketli 56 ysa yine şansınız yüksek.2 saat ayaklar ve popo yukarda yatın Allah da ol derse olur belki bi yerde okumustm yavas hareketlilerin yumurtaya ulasması 100 dakkayı buluyormus 😊

Ben de duydum ama şöyle bir şeyde duydum çok sık ilişki yaşamak sperm kalitesini de düşürüyormuş hadi buyur bakalım çık işin içinden... :'(

Valla ben ne yumurtalama takibi yapıyorum nede öyle saatlerce yatabiliyorum ilişki sonrası .. 3 günden fazla beklemiyoruz sadece yumurtlamaya denk gelebilsin diye.. Yumurta takibi bana stres yaptırıyor..

Back