Jinekoloji İleri derece Rahim yapışıklığından muzdarip olanlar...

Merhaba arkadaşlar histereskopi sonrası kasık ağrısı yaşadınızmı benim diğer histereskopilerde hiç böyle olmamıştım bu son yapılanda neredeyse 2 gün ikibüklüm dolaştım özellikle sol kasığım

Ben son ameliyatımda çok hafif geçirdim öyle bir ağrıM olmadı.Öncekileri hiç hatırlamıyorm.

Benim de rahat gecmisti canim agrim olmadi. Ama yapisiklihin boyutuna gore degisiyor olabilir.
Kizlar bugun 9. Gun ve benim hala hafif kanla karisik lekelenmem devam ediyor

Benim de rahat gecmisti canim agrim olmadi. Ama yapisiklihin boyutuna gore degisiyor olabilir.
Bu senin ameliyattan sonra ilk Adetin miydi?Çok kişi yazınca unutuyorum.Eğer öyle ise bence kafaya takma benim de normalde adetlerim 6-7.günlerde lekelenmeli olur bence bu iyi Bir şey az da olsa adetin sürüyor 2-3 günde bitmiyor.

Ben kurtajdan sonra 5 ay adet goremedim cnm. Eskiden cok duzenliydi ve 6 gun surerdi son 2 gunu lekelenme seklinde olurdu. 5 ay sonra ilk kez hsg cektirince rahim agzimdaki tikaniklik acildi ve histereskopisiz adet gordum. 4 gun surdu ama cok az kanama oldu lekelenme seklinde devam etti. Hemen arkasindan da histereskopi yaptirdim ve adet olmam gereken gunde adet gordum. İlk 3 gun cok yogun ayni eskisi gibi oldu toplamda 5 gun surdu 2 gunu lekelenme seklindeydi. Sonra tekrar hsg cektirdim ve rahmin altinda kucuk bir bolgede yapisiklik tekrar etmis dediler. 3 haziranda 2.kez histereskopi oldum. Adet olmam gereken gunden 3 gun once adetimi gordum. Ama ilk 4 gun sadece kahverengi lekelenme oldu hatta 2 gun hicbir sey olmadi hatta hic adet belirtim de yoktu.5. gun adet belirtilerim de basladi ve 5. 6. Gun kanama oldu ama son 3 gundur yine lekelenme seklinde. Tam 9 gun oldu aralikli sekilde boyle devam ediyor. Adet bitince tekrar hsg cektirecegim

Benimki komple yapışıkdı tüplere kadar lazerle yaktı ona yoruyorum inşallah ters bişi yokdur miyomu alan kasap rahmi komple kazımış yücel hoca öyle demiş eşime

Evet en net bilgi için hsh çektirmende fayda var.Belki de geçici bir durumdur.stres yapmamaya çalış.

Benim bir kacgün sonra agrılarım baslamıştı, spiral bende Cok agrı yapmıştı. Onu cıkarınca agrı sızı kalmadı. Ama ateş falan olursa hemen bulunduğun yerde Dr a git enfeksiyon olabilir.gecmiş olsun

Çok teşekkürler canım aynen bendede öyle oldu ameliyattan bikaçgün sonra başladı ağrılarım onu hiç hesap etmemiştim saolasın siz hangi şehirdesiniz efembahya şuan durumunuz nasıl rahim duvarınız kalınlığı felan yücel hoca bana hiç duvar yok dedi yapbileceğim birşeyde yok dedi

Ben Karabük teyim. Normalde 7-8 cm cıkıyor. Ben birkez ve Yücel beye oldum histeroskopi yi. Normal yollardan hamile kalabilirsin dedi 6 ay dene olmazsa tüp bebek tedavisi gerekir dedi. Mayısta bir yıl oldu Suan adetim yeni bitti küçük Bi kist var ve e2 degerim yüksek. WhatsApp tan özkan beye mesaj attım. Yücel bey aradı yasmin kullan adetolunca muayene edeyim dedi. E2 yüksek Ken tüp bebek tedavisi ne baslayamayız dedi. Sigarayı bıraktınmı diye sordu cünkü o bırakmadan gelme demişti.bi aksilik olmazsa birdaki aya baslayacagız tüp bebege. Sen ilaçları kullan estofem vermedimi sana

Merhaba efembamya
7-8 cm adetin kaçıncı gününde çıkıyor bir de Yücel Bey normal mi diyor 7-8 cm için.Benim de o civarlarda da o yüzden soruyorum.Yani gebelik için yeterli olarak kabul ediyor mu?

Evet canım verdi 6haftalık sigara bende kullanıyorum malesef inşaallh olur bebişin tez zamanda

Merhaba efembamya
7-8 cm adetin kaçıncı gününde çıkıyor bir de Yücel Bey normal mi diyor 7-8 cm için.Benim de o civarlarda da o yüzden soruyorum.Yani gebelik için yeterli olarak kabul ediyor mu?
Adetken pek baktırmadım buay 3 gün bakıldı 4.3 cm dedi buradaki Dr. Normalde adet degil Ken 7,8 cm diyorlardı buradaki her zaman gittiğim doktorum. Normal diyordu. Yücel bey kalınlıkta ilgili herhangi birsey söylememişti enson gittiğimde. Buay hiç birsey im normal değil. Fsh 14 dü Bi önceki ay adetin 3 günü buay 2,89 cıktı, e2 ilk kez 350 cıktı hersey allak bullak oldu 2 mm kist var sanırım onlar dan kaynaklı rahim 4.3 oldu bilmiyorumda.enson gittiğimde hersey normal, normal deneyin olmazsa tüp demezdi.

Canım ben Yücel hocamda rahmin tamami yapisik olmasi sebebiyle ameliyat oldum 6 mayista. Beni de doktorum yönlendirdi ama ben cok arastirdim gercekten cok iyi bir doktor. Isini de cok seviyor belli. 30.000den fazla histeroskopi ameliyati yapmis. Hatta bana yapisikliktan dolayi cocugum olmayacak sandigim icin kizdi ve bu ne ki her zman yapiyorum ben, sen bunu dusunecegine neden bebeklerini kaybettigine odaklan,onu bulacagiz dedi. Bana gercekten guven verdi. Ameliyatim iyi gecmis, bu ay balon icin gittim. Evet acili bir işlem,spiral ciktiktan sonra rahmin seklini duzeltmek amaciyla tekrar yapismamasi icin, iceriye bir balon koyup icine belli miktar sivi vererek sonuna kadar germe islemi yapiyormus. O surecte cok aci oluyor ama onu 1 dakika icerde tutup cikartiyor. Sonrasinda hicbir aci kalmiyor. Sagligimiz icin sabretmemiz gereken imtihanlardan biri. İçini ferah tut,umarim hersey yolunda gider. Bana tekrar yapisma ihtimalini yüzde 15 kadar oldugunu söyledi. Bu hafta ilaclari birakip ilk adetimi gördüm şükür. İnsallah sen de iyi olursun.

Merhaba!Ameliyatını oldun mu? Olmadıysan Yücel Bey için hiç düşünme derim. Türkiye'de ondan daha iyisi olduğunu sanmıyorum.

Merhaba. Hayır ben mayıs ayında 8500 liraya Prof. Dr. Yücel Karaman'da (Turkiye'de bu ameliyatı en iyi yapan doktor olarak söyleniyor) ameliyat oldum. Sonrasindaki kontrol,balon için ayrı ücret odemedim. Benim rahmim tümüyle yapışıktı. Tek seferde açtı ve ameliyat cd.sini de verdi. Adam kendine güveniyor ne diyim

Geçmiş olsun benimde aynı sekilde oldu. Yücel bey actı. Perdede varmış bende y harfi şeklindeymiş bebeklere yer kalmadığı için ölmüşler. Kramozom la pıhtılaşma testlerini mutlaka yaptırın. Gerci Yücel bey yazmıştır tahlilleri. Adetten sonra cekileceginiz filmi iyi biryerde cektirin inşallah iyi cıkar. Benim ilac içeri hiç gitmemişti Cok sükür acıldı. Bir dahaki adete gideceğim tüp bebek tedavisi için bakalım nasip olur inşallah. Rabbım hepimize hayırlı ve saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Merhaba. Ben mayis ayinda defalarca aradim bruksel tup bebek merkezini pandemide ameliyat yapmiyoruz dediler. Ayni gun 06 mayista baska yerde yaptirdim bende yucel bey yapmiyor diye.