Jinekoloji İleri derece Rahim yapışıklığından muzdarip olanlar...

Cok gecmiş olsun. İnsallah tez vakitte hamile kalır kavusursun inşallah

Nasil anlatsam. Internetten baksan iz daha. Iyi bilgi olur rahimde çikolata kisti
Çikolata kisti daha tanıdık geldi
İçinde bulunduğum durumu düşünecek olursam sanırım çikolata kistim olsaydı bu benim için daha iyimser olurdu.
Maalesef bilgim yok fakat o şekilde hamile kalan arkadaşım var.Sana C-Life diye bir bitkisel ballı macun önerebilirim belki de zaten biliyorsundur.Instagramda da araştırabilirsin kistlerde epey faydasını gören var.Rabbim şifa versin.

Tskler ama benimki Rahim icinde

Merhaba kızlar nasılsınız burası çok sessiz kalmış keyifler iyidir inşaallah

Merhaba
Kendi adıma hamdolsun iyiyim.Hastalıklar ya da çocuk konusunda bir ilerleme yok.Sabırla beklemeye devam.Sen nasılsın?

Merhaba
Kendi adıma hamdolsun iyiyim.Hastalıklar ya da çocuk konusunda bir ilerleme yok.Sabırla beklemeye devam.Sen nasılsın?
Teşekkür ederim canım bende iyiyim aynı şekilde bende beklemedeyim çarşamba kontrolüm var biraz endişeliyim rabbim büyük sabrımızın mükafatını verir inşaallah

Amin inşallah.
Benimde haftaya çarşamba adetin 22. Günü için muayenem var inşallah rahim kalınlığım o güne uygun ölçüde çıkar.Rahimde sineşim hala devam ediyor ama en azndan kalınlık iyiyse belki başka ameliyatlar için doktorlar umutlu olurlar.

İnşaallah canım rabbim gönlüne göre versin

Merhaba arkadaşlar nasılsınız yarın yine istanbula gidiyorum balon tedavim var dua edin çok korkuyorum

Amin canım cümlemizin inşaallah seninde durumun düzelir dualarım seninle
Allah razı olsun Canım.
ismini bildiğim bilmediğim kim varsa namazlarımda eksik etmemeye çalışıyorum duamızda olmazsa neye yararız ki.
Durumundan haberdâr et bizi de .

Allah razı olsun Canım.
ismini bildiğim bilmediğim kim varsa namazlarımda eksik etmemeye çalışıyorum duamızda olmazsa neye yararız ki.
Durumundan haberdâr et bizi de .
Allah razı olsun arkadaşım buarada ismim arzu şimdi çıktık yola Allah sonumuzu hayr etsin inşaallah mutlaka yazarım inşaallah korktuğum gibi geçmez

Ben de sema.
Benim bugün moralim biraz bozuldu.Kalınlık 2,5 çıktı.6 aydır hormon tedavisi görüyorum bunun son 3 ayını doğum kontrol hapıyla geçirdim açıkçası hapları kullanmadan önce adet miktarım daha iyi idi.Sıradıyla adetin 7.-10.-3. Ve 24. Günü rahim kalınlığına bakıldı 7-6-5 mm çıkmıŞtı günlerine göre gayet iyi idi taa ki bugüne kadar.Bu doktorla da yollarımı ayırıyorum.Önümde uzun bir tatil var tatil dönüşü tekrar düşünüp bir yol çizeceğim nasipse.

Belirtmeyi unutmuşum doktorla yolumu ayırma sebebim bana kullandığım doğum kontrol haplarının rahmini inceltebileceğini söylemesi oldu.Tedavi başında endometrium düzelsin kalınlaşsın diye başladık biz bu ilaçlara madem inceltiyordu o halde en başndan neden kalınlaştırmasını umarak başladık.Böyle bir tezat da ömrümde ilk defa duydum.

Cok gecmiş olsun. İnsallah düzelir. Bende salı günü baktırdım adet degil im. 3 cm cıktı ilk defa. Hep adet dışında 7 veya 8 cm cıkmıyordu benimde moralim Cok bozuldu. Yasmin kullandım bir kutu estradiol yüksek ıkmışyı gecen ay düşsün diye verdi Yücel bey.yasmin de öyle Bi sıkıntı oluyormu

Canım çok geçmiş olsun evet doğum kont ilaçları rahim duvarını inceltiyor malesef bu doktorlar neden böyle sırf ilaç firmasından para kazanmak için ellerinden ne geliyorlarsa yaparlar

Canım çok geçmiş olsun evet doğum kont ilaçları rahim duvarını inceltiyor malesef bu doktorlar neden böyle sırf ilaç firmasından para kazanmak için ellerinden ne geliyorlarsa yaparlar
Sağolasın canım çok sinirlendim çok da moralim bozuldu tek umudum kalınlığımın iyi olmasıydı çünkü.
İlk 3 ay ayrı ayrı estrojen ve progesterın vermişti kullanıyordum yani bana zor gelmiyordu sonra kafasına göre değiştirdi onu bırak inceltir diyo 2,5 mm çıkmasını hiç takmıyo o kadar rahat ki tekrar aynısını yazıyo kullanmaya devam et diyo.
Ben de moralim bozuldu çok az çıktı dedim sadece kafasını eğerek cvp vermekle yetindi iyice delirdim.
Verdiği ilacı almadım zaten bunda da bir hayır var çünkü eczanede yoktu ve kapatma saatiydi ertesi gün de Türkiye ye uçacaktık haliyle alamadık iyi de oldu.Bitkisel bi macun kullanıyorum bütün ilaçları bıraktım folik asiti bile.