MerhabaRahimde adenomiyosis olan varmi
Cok gecmiş olsun. İnsallah tez vakitte hamile kalır kavusursun inşallahKizlar gunaydin. Guzel haberlerim var. Bu sabah kontrole gittim. İsthmus denilen bolge rahmin alt kisminda giris bolgesi. Ama tamamen yapisik degil kucuk bir bolumde. Rahmimin icinde ve tuplerdeki yapisikliklar tamamen acik. Bu nedenle hamile kalabilirsem bebegin yerlesecegi yerde hicbir sikinti yok. Doktorum 4-5 ay dene eger hamile kalamazsan o zaman yardimci yontemler hakkinda konusuruz dedi.
İstmus bolgemin2 histereskopide de acmasina ragmen tekrar yapisiyor garip bir sekilde.
Suan her seyi akisina birakacahim, insallah guzel haberler alirim, hepimiz aliriz ❤
Çikolata kisti daha tanıdık geldiNasil anlatsam. Internetten baksan iz daha. Iyi bilgi olur rahimde çikolata kisti
Tskler ama benimki Rahim icindeÇikolata kisti daha tanıdık geldi
İçinde bulunduğum durumu düşünecek olursam sanırım çikolata kistim olsaydı bu benim için daha iyimser olurdu.
Maalesef bilgim yok fakat o şekilde hamile kalan arkadaşım var.Sana C-Life diye bir bitkisel ballı macun önerebilirim belki de zaten biliyorsundur.Instagramda da araştırabilirsin kistlerde epey faydasını gören var.Rabbim şifa versin.
Teşekkür ederim canım bende iyiyim aynı şekilde bende beklemedeyim çarşamba kontrolüm var biraz endişeliyim rabbim büyük sabrımızın mükafatını verir inşaallahMerhaba
Kendi adıma hamdolsun iyiyim.Hastalıklar ya da çocuk konusunda bir ilerleme yok.Sabırla beklemeye devam.Sen nasılsın?
İnşaallah canım rabbim gönlüne göre versinAmin inşallah.
Benimde haftaya çarşamba adetin 22. Günü için muayenem var inşallah rahim kalınlığım o güne uygun ölçüde çıkar.Rahimde sineşim hala devam ediyor ama en azndan kalınlık iyiyse belki başka ameliyatlar için doktorlar umutlu olurlar.
Rabbim yar ve yardımcın olsun.Benimde randevum yarın kalınlık umarım iyi çıkar.Merhaba arkadaşlar nasılsınız yarın yine istanbula gidiyorum balon tedavim var dua edin çok korkuyorum
Amin canım cümlemizin inşaallah seninde durumun düzelir dualarım seninleRabbim yar ve yardımcın olsun.Benimde randevum yarın kalınlık umarım iyi çıkar.
Allah razı olsun Canım.Amin canım cümlemizin inşaallah seninde durumun düzelir dualarım seninle
Allah razı olsun arkadaşım buarada ismim arzu şimdi çıktık yola Allah sonumuzu hayr etsin inşaallah mutlaka yazarım inşaallah korktuğum gibi geçmezAllah razı olsun Canım.
ismini bildiğim bilmediğim kim varsa namazlarımda eksik etmemeye çalışıyorum duamızda olmazsa neye yararız ki.
Durumundan haberdâr et bizi de .
Cok gecmiş olsun. İnsallah düzelir. Bende salı günü baktırdım adet degil im. 3 cm cıktı ilk defa. Hep adet dışında 7 veya 8 cm cıkmıyordu benimde moralim Cok bozuldu. Yasmin kullandım bir kutu estradiol yüksek ıkmışyı gecen ay düşsün diye verdi Yücel bey.yasmin de öyle Bi sıkıntı oluyormuBelirtmeyi unutmuşum doktorla yolumu ayırma sebebim bana kullandığım doğum kontrol haplarının rahmini inceltebileceğini söylemesi oldu.Tedavi başında endometrium düzelsin kalınlaşsın diye başladık biz bu ilaçlara madem inceltiyordu o halde en başndan neden kalınlaştırmasını umarak başladık.Böyle bir tezat da ömrümde ilk defa duydum.
Canım çok geçmiş olsun evet doğum kont ilaçları rahim duvarını inceltiyor malesef bu doktorlar neden böyle sırf ilaç firmasından para kazanmak için ellerinden ne geliyorlarsa yaparlarBelirtmeyi unutmuşum doktorla yolumu ayırma sebebim bana kullandığım doğum kontrol haplarının rahmini inceltebileceğini söylemesi oldu.Tedavi başında endometrium düzelsin kalınlaşsın diye başladık biz bu ilaçlara madem inceltiyordu o halde en başndan neden kalınlaştırmasını umarak başladık.Böyle bir tezat da ömrümde ilk defa duydum.
Sağolasın canım çok sinirlendim çok da moralim bozuldu tek umudum kalınlığımın iyi olmasıydı çünkü.Canım çok geçmiş olsun evet doğum kont ilaçları rahim duvarını inceltiyor malesef bu doktorlar neden böyle sırf ilaç firmasından para kazanmak için ellerinden ne geliyorlarsa yaparlar