Canım ben Yücel hocamda rahmin tamami yapisik olmasi sebebiyle ameliyat oldum 6 mayista. Beni de doktorum yönlendirdi ama ben cok arastirdim gercekten cok iyi bir doktor. Isini de cok seviyor belli. 30.000den fazla histeroskopi ameliyati yapmis. Hatta bana yapisikliktan dolayi cocugum olmayacak sandigim icin kizdi ve bu ne ki her zman yapiyorum ben, sen bunu dusunecegine neden bebeklerini kaybettigine odaklan,onu bulacagiz dedi. Bana gercekten guven verdi. Ameliyatim iyi gecmis, bu ay balon icin gittim. Evet acili bir işlem,spiral ciktiktan sonra rahmin seklini duzeltmek amaciyla tekrar yapismamasi icin, iceriye bir balon koyup icine belli miktar sivi vererek sonuna kadar germe islemi yapiyormus. O surecte cok aci oluyor ama onu 1 dakika icerde tutup cikartiyor. Sonrasinda hicbir aci kalmiyor. Sagligimiz icin sabretmemiz gereken imtihanlardan biri. İçini ferah tut,umarim hersey yolunda gider. Bana tekrar yapisma ihtimalini yüzde 15 kadar oldugunu söyledi. Bu hafta ilaclari birakip ilk adetimi gördüm şükür. İnsallah sen de iyi olursun.