Çok geçmiş olsun çok üzüldüm.Hsg filmi çekindim sonuç komple yapışık çok moralim bozuldu ağlamamak için kendimi zor tutuyorum Allah beni böyle yapan doktorun cezasını versin ukalaca birde bana rahmin ortası kocaman boşluk yapışıklık yokki demişti sinirimden çatlıycam şuan
Bu arada şu emoji de yanlışlıkla oldu kusura bakma.Çok geçmiş olsun çok üzüldüm.
Aynı şoku ben de yaşadığım hislerini çok iyi anlıyorum.Hele ki doktor hatası olunca insan hiç kabullenemiyor.Sonucunda da o doktorlar yine bir şekilde su üstüne çıkıyor ya insan daha da öfkeleniyor.Ama bunun maalesef yararı yok.
Önüne bakmanı ileriye odaklanmanı tavsiye ederim.Ve diğer arkadaşında dediği gibi ilk yapışıklık ameliyatı için seçeceğin doktor çok ama çok önem taşıyor.İyi doktor seçersen komple yapışıkta olsa 1 ya da 2 ameliyatta düzelme şansın var.Ben o ilk seçimde de acele ettim kendimce iyi doktor buldum ama maalesef yanlış tercihti bu yüzden halâ cebelleşiyorum.
Cok gecmiş olsun. Benim ikinci kürtaj dan sonra tamamen rahim kapanmış ilac içeri hiç gitmedi hsg de ceken Dr neredeyse taslaşmıs çok ugrastım ama ilac hiç gitmedi demişti. İyi bir Dr bul bunu herkes acamaz ben bile yapamam histeroskopi yapıyorum ama asla acamam demişti. Sonra Ankara da Bi prof a gittik makasla 3 seferde anca acarım dedi yani 3 kez histeroskopi yaparım dedi onada garanti veremem dedi. Sonra Baska uzmana gittik asagıdan makasla girerim acamassam acık amaliyat a gecerim ama riskleri çok kabul edersen yaparım dedi. Riskleride kanama olursa durduramazsam rahmini tamamen alırım hatta hayatını bile kaybedebilirsin dedi belgeyi imzalamadan amaliyata almam dedi. Hatta kendi el yazımla herhangi bir durum karsısında rahmimin alınmasına izin veriyorum diye yazmamı ve imzalamamı istedi. Neyse uzattım ne yasadıgımı iyi anlaman için yazıyorum. Sonra Allah razı olsun eşim yatıs işlemleri yapılırken tuttu kolumdan ben seni burda kefenletmem dedi döndük evimize. Ben bir hafta ölü gibi dolastım. Eşim bir hafta sonunda İstanbul a giyoruz dedi Brüksel tüp bebek merkezi ni aradı telefonu bana verdi koordinetörle görüştük direk operasyon a gittim gece yatış yapılacaktı sabah operasyon olacaktı Şişli memoril da yatacaktım ayarlandı hersey ben doktor ların söylediklerini tek tek söyledim telefon da dediler herhalde Cok Cok farklı birsey diye düşündüler. Neyse gittik muayeneye Yücel beyle oturduk filmi gördü buneki dedi güldü hiç unutmuyorum o gülüşünü.yatısa gerek yok gece 12 den sonra bişey yeme 8 de burda ol 15 dk. Halledelim dedi. Ben algılayamadım 3 kez tekrar etti sonra muayene etti sabah gel halledelim öglenede evine git dedi. Dediği gibide oldu içeride toplamda yarım saat kalmışım çok sükür kurtuldum. Öglen 12 de cıktık 7, 8 saatlık yol geldim aksama evimdeyim dediği gibi 15 dk da kurtulmuştum.benim rahim filmde görülmediği için operasyon sırasında rahmimin dogustan y harfi seklinde oldugu görülmüş onuda halletmişler tüplerim acıkmış rahme zarar gelmemiş dogal yoldan gebe kalabilirsin dedi Dr. 7 haftalık Bi sürec korunduk.spral koymuslar yapılmasın diye 4 hafta kaldı sonra cıkarıp balon koydular cıkardılar 2 dk sonra. 6 hafta ilaç kullandım bitince adet oldum aylar sonra. Adet bitiminde hsg cekildim hersey yolunda rahmimi tüplerimi gördük çok şükür. Sonra Dr yasak kalktı en fazla 6 deneyin olmazsa tüp yapılması lazım dedi. Yasım 41 oldugu ve amh degerim0, 51 oldugu için. Simdi daha Cok düşmüştür. Biz geciktirdik maddiyattan dolayı parayı hazırladık virüs cıktı. Hamile kalamadım henüz temmuzda gideceğiz olmazsa virüsler ilgili sıkıntı çıkmazsa. Sana uzun uzun yazdım sormak istediğin birsey olursa sorabilirsin. Bu arada lazerle histeroskopi oldum ben. Onu söylemeyi unuttum. Çözümsüz degil çözümü var ehli ellere gitmen lazım. Ara Bi görüş özkan bey var o sana bilgi verir biz hep onunla görüştük sagolsun çok yardımcı oldu. O bize güven verdi telefon da o güvenle gittik görüştük Yücel beyle. Allah eşimden ve Yücel bey ve ekibinden razı olsun. Cok gecmiş olsun rabbim ehli ellere denk getirsin inşallah.Hsg filmi çekindim sonuç komple yapışık çok moralim bozuldu ağlamamak için kendimi zor tutuyorum Allah beni böyle yapan doktorun cezasını versin ukalaca birde bana rahmin ortası kocaman boşluk yapışıklık yokki demişti sinirimden çatlıycam şuan
Teşekkürler canım Allah razı olsun Allah hepimizi merhametli doktorlarla karşılaştırsın yücel beyi aradım hsg gönderdim whatsapla sanırım kabul etmiyorÇok geçmiş olsun çok üzüldüm.
Aynı şoku ben de yaşadığım hislerini çok iyi anlıyorum.Hele ki doktor hatası olunca insan hiç kabullenemiyor.Sonucunda da o doktorlar yine bir şekilde su üstüne çıkıyor ya insan daha da öfkeleniyor.Ama bunun maalesef yararı yok.
Önüne bakmanı ileriye odaklanmanı tavsiye ederim.Ve diğer arkadaşında dediği gibi ilk yapışıklık ameliyatı için seçeceğin doktor çok ama çok önem taşıyor.İyi doktor seçersen komple yapışıkta olsa 1 ya da 2 ameliyatta düzelme şansın var.Ben o ilk seçimde de acele ettim kendimce iyi doktor buldum ama maalesef yanlış tercihti bu yüzden halâ cebelleşiyorum.
Amin canım saolasın ben özkan beyle görüştüm hsg istedi yolladım ama kabul etmediler beni sanırım iyi çıkmamış görüntü diyorlar burdaki çeken doktorda dedi bana rahim yapışık oldugu için görüntü iyi çıkmadı diye bunu anlatamadım özkan beye buraya gelin yeniden çektirin diyor oysaki sordum öncesinde çektirip getirin demişti şimdi neden böyle yaptılar anlayamadımCok gecmiş olsun. Benim ikinci kürtaj dan sonra tamamen rahim kapanmış ilac içeri hiç gitmedi hsg de ceken Dr neredeyse taslaşmıs çok ugrastım ama ilac hiç gitmedi demişti. İyi bir Dr bul bunu herkes acamaz ben bile yapamam histeroskopi yapıyorum ama asla acamam demişti. Sonra Ankara da Bi prof a gittik makasla 3 seferde anca acarım dedi yani 3 kez histeroskopi yaparım dedi onada garanti veremem dedi. Sonra Baska uzmana gittik asagıdan makasla girerim acamassam acık amaliyat a gecerim ama riskleri çok kabul edersen yaparım dedi. Riskleride kanama olursa durduramazsam rahmini tamamen alırım hatta hayatını bile kaybedebilirsin dedi belgeyi imzalamadan amaliyata almam dedi. Hatta kendi el yazımla herhangi bir durum karsısında rahmimin alınmasına izin veriyorum diye yazmamı ve imzalamamı istedi. Neyse uzattım ne yasadıgımı iyi anlaman için yazıyorum. Sonra Allah razı olsun eşim yatıs işlemleri yapılırken tuttu kolumdan ben seni burda kefenletmem dedi döndük evimize. Ben bir hafta ölü gibi dolastım. Eşim bir hafta sonunda İstanbul a giyoruz dedi Brüksel tüp bebek merkezi ni aradı telefonu bana verdi koordinetörle görüştük direk operasyon a gittim gece yatış yapılacaktı sabah operasyon olacaktı Şişli memoril da yatacaktım ayarlandı hersey ben doktor ların söylediklerini tek tek söyledim telefon da dediler herhalde Cok Cok farklı birsey diye düşündüler. Neyse gittik muayeneye Yücel beyle oturduk filmi gördü buneki dedi güldü hiç unutmuyorum o gülüşünü.yatısa gerek yok gece 12 den sonra bişey yeme 8 de burda ol 15 dk. Halledelim dedi. Ben algılayamadım 3 kez tekrar etti sonra muayene etti sabah gel halledelim öglenede evine git dedi. Dediği gibide oldu içeride toplamda yarım saat kalmışım çok sükür kurtuldum. Öglen 12 de cıktık 7, 8 saatlık yol geldim aksama evimdeyim dediği gibi 15 dk da kurtulmuştum.benim rahim filmde görülmediği için operasyon sırasında rahmimin dogustan y harfi seklinde oldugu görülmüş onuda halletmişler tüplerim acıkmış rahme zarar gelmemiş dogal yoldan gebe kalabilirsin dedi Dr. 7 haftalık Bi sürec korunduk.spral koymuslar yapılmasın diye 4 hafta kaldı sonra cıkarıp balon koydular cıkardılar 2 dk sonra. 6 hafta ilaç kullandım bitince adet oldum aylar sonra. Adet bitiminde hsg cekildim hersey yolunda rahmimi tüplerimi gördük çok şükür. Sonra Dr yasak kalktı en fazla 6 deneyin olmazsa tüp yapılması lazım dedi. Yasım 41 oldugu ve amh degerim0, 51 oldugu için. Simdi daha Cok düşmüştür. Biz geciktirdik maddiyattan dolayı parayı hazırladık virüs cıktı. Hamile kalamadım henüz temmuzda gideceğiz olmazsa virüsler ilgili sıkıntı çıkmazsa. Sana uzun uzun yazdım sormak istediğin birsey olursa sorabilirsin. Bu arada lazerle histeroskopi oldum ben. Onu söylemeyi unuttum. Çözümsüz degil çözümü var ehli ellere gitmen lazım. Ara Bi görüş özkan bey var o sana bilgi verir biz hep onunla görüştük sagolsun çok yardımcı oldu. O bize güven verdi telefon da o güvenle gittik görüştük Yücel beyle. Allah eşimden ve Yücel bey ve ekibinden razı olsun. Cok gecmiş olsun rabbim ehli ellere denk getirsin inşallah.
Bana özellikle makinası iyi bir yere cektirip getirin dediler ben ecomarda cektirdim. Makina cekimi çok fark ediyormuş. Onlar cekmiyordu ben gittiğimde aldılarmı makine bilmiyorum. 600 e cektirdim ben enson Ekim ayında.Amin canım saolasın ben özkan beyle görüştüm hsg istedi yolladım ama kabul etmediler beni sanırım iyi çıkmamış görüntü diyorlar burdaki çeken doktorda dedi bana rahim yapışık oldugu için görüntü iyi çıkmadı diye bunu anlatamadım özkan beye buraya gelin yeniden çektirin diyor oysaki sordum öncesinde çektirip getirin demişti şimdi neden böyle yaptılar anlayamadım
İnsallah her sey guzel olsun arkadasim. Bizi de haberdar et lutfen. Bu arada ne kadara yapiyor histereskopiyi?Merhaba arkadaşlar bugece yola çıkıyoruz yarın istanbulda olacağım randevum var aynı günde işlem yapılacak yücel beye randevu aldım dualarınızı esirgemeyin
Merhabalar,Merhaba çok geçmiş olsun bende geçen gün hsg çekildim ve yapışıklık olmuşyücel karamana ne zaman ameliyat oldunuz ne kadar ameliyat fiyatı ve muayene ücreti? ben de iyi bi doktora ameliyat olmak istiyorum. Olup olmamak konusunda da emin değilim aslında bir çok olumsuzluk yaşayanları okudum burada ameliyat olup tekrar tekrar olan... Yardımcı olursanız çok sevinirim
Cok tesekkur ederim canimm mutlaka haber ederim uzakdan gittigim icin hemen sabah alacaklar beni ameliyata 9000 tl fiyat verdiler insaallah son olur tek seferde acilirİnsallah her sey guzel olsun arkadasim. Bizi de haberdar et lutfen. Bu arada ne kadara yapiyor histereskopiyi?
Daha once kac kez histereskopi olmustun?Cok tesekkur ederim canimm mutlaka haber ederim uzakdan gittigim icin hemen sabah alacaklar beni ameliyata 9000 tl fiyat verdiler insaallah son olur tek seferde acilir
2 kez oldum bu 3. Olcak şimdi yeni geldik istanbula bekliyorumDaha once kac kez histereskopi olmustun?
İns guzel haberlerinle bize de umut olursun2 kez oldum bu 3. Olcak şimdi yeni geldik istanbula bekliyorum
Canım şuan hazırlıyorlar beni damar yolu açıldı birazdan alacaklar yücel baya ilgilendi 1 saate yakın neredeyse inceledi dosyalarımı beni muayane etti sulu ultrason yaptı normal ultrasonla baktı sprial koyacağım dedi 6 hafta hormon sonra kontrol dedi bakalım hayırlısı çok yapılık belki 2. Bir operasyon gerekebilir dedi inşaallah gerek kalmazda hepimiz kurtuluruz yapışıklık için yücel beye gelen baya çokmuş asistanı söyledi en olmazı bile açtı diye inşaallah öyle olur kendine iyi bak canım ben çıkınca yine yazarımİns guzel haberlerinle bize de umut olursun
Hadi hayirlisi canimCanım şuan hazırlıyorlar beni damar yolu açıldı birazdan alacaklar yücel baya ilgilendi 1 saate yakın neredeyse inceledi dosyalarımı beni muayane etti sulu ultrason yaptı normal ultrasonla baktı sprial koyacağım dedi 6 hafta hormon sonra kontrol dedi bakalım hayırlısı çok yapılık belki 2. Bir operasyon gerekebilir dedi inşaallah gerek kalmazda hepimiz kurtuluruz yapışıklık için yücel beye gelen baya çokmuş asistanı söyledi en olmazı bile açtı diye inşaallah öyle olur kendine iyi bak canım ben çıkınca yine yazarım
Merhaba canım şimdi geldim evime sprial takmış yücel hoca yapışıklık çok ama çok ileri boyuttaymış eşime açtım demiş ama ameliyatını yapan doktor endometriumu baya kazımış görünmedi demiş zamanla oluşur demiş 1 ay sonrası balon tedavisi için randevu verdi benim önceki histereskopilerde hiç kanamam olmamıştı bunda kanamam oldu uzun zamandır adet olamadığım için kanama olmasına bile sevindim o dereceyim yani 3 ayrı ilaç verdi sabah akşam 2+2 estrafem içeceğim 6 hafta diğer ay ise primalut diye bir ilaç birde enfeksiyon olmasın diye bir ilaç var eğer gerek görürsem 2. Operasyonu öyle yaparım dedi hastane bomboşdu açıkcası ilk girdiğimde acaba tutulmayan bir yermi diye bir izlenimim oldu balon tedavisi nasıl birşey onu merak ediyorum ağrılımı ağrısızmıHadi hayirlisi canimacmasina aciyorlar da iste bu metetin tekrar etme riski hep var. 2 operasyonumda da hepsi acilmisti nasil yapisto tekrar anlamiyorum
Canım bu adet şeklin hiçbir şeyi ifade de etmeyebilir çok şeyi de ifade edebilir.Yapışıklıktan ameliyatla başarıyla kurtulmuş kişilerin dahi adetleri nokta şeklinde olabiliyor.Bu adet miktarı rengi vs yapışıklığım tekrarladığını göstermez.Muayene olup endometrium kalınlığını vs düzenli takip etmelisin hep bu şekilde olursa mecburen yine hsg çekilmek zorunda kalırsın.Kizlar sanirim.adet.oldum. cook cok az ve kahve koyu kirmizi sekilde geliyor2. Histereskopim daha kucuk bir alan icin yapilmisti daha kotu olmus olma ihtimali var mi sizce