Çok geçmiş olsun canım inşallah son olur da temelli kurtulursun bu durumdan dualarım seninle.Merhaba canım şimdi geldim evime sprial takmış yücel hoca yapışıklık çok ama çok ileri boyuttaymış eşime açtım demiş ama ameliyatını yapan doktor endometriumu baya kazımış görünmedi demiş zamanla oluşur demiş 1 ay sonrası balon tedavisi için randevu verdi benim önceki histereskopilerde hiç kanamam olmamıştı bunda kanamam oldu uzun zamandır adet olamadığım için kanama olmasına bile sevindim o dereceyim yani 3 ayrı ilaç verdi sabah akşam 2+2 estrafem içeceğim 6 hafta diğer ay ise primalut diye bir ilaç birde enfeksiyon olmasın diye bir ilaç var eğer gerek görürsem 2. Operasyonu öyle yaparım dedi hastane bomboşdu açıkcası ilk girdiğimde acaba tutulmayan bir yermi diye bir izlenimim oldu balon tedavisi nasıl birşey onu merak ediyorum ağrılımı ağrısızmı
Bilemiyorum ki canim benim paranoyak oldum isteCanım bu adet şeklin hiçbir şeyi ifade de etmeyebilir çok şeyi de ifade edebilir.Yapışıklıktan ameliyatla başarıyla kurtulmuş kişilerin dahi adetleri nokta şeklinde olabiliyor.Bu adet miktarı rengi vs yapışıklığım tekrarladığını göstermez.Muayene olup endometrium kalınlığını vs düzenli takip etmelisin hep bu şekilde olursa mecburen yine hsg çekilmek zorunda kalırsın.
Çok saol canım benim başka yerde 2 histereskopim var yücel beye özellikle sordum burda yazılanlardan ötürü başk yerde işlem geçiren hastalara bakmıyormusunuz öylemi dedim güldü bunları kim çıkrtıyor diye benim bu 3. Olacak ve benim malesef rahim duvarını göremediğini belirtti önceki ameliyatı yaoan komple sıyırmış dediÇok geçmiş olsun canım inşallah son olur da temelli kurtulursun bu durumdan dualarım seninle.
Senin yapışıklık için ilk ameliyatın mıydı? Benim de yapışıklığımın çok ileri derecede olduğu söyleniyo endometrium dokusunun da az olduğunu söylemişti son ameliyt eden doktor.Yücel bey e gitmeye korktum ben açıkçası ve gitmedim.Çünkü daha önce yakışıklık için ameliyat oldum ben böyle olunca Yücel Bey pek sıcak bakmıyormuş.
Başka yerde işlem görülmesinden kasıt mesela ben sırf yapışıklık Konusunda 1 normal 1 de kontrol histereskopi oldum bu durumda ben başka doktorun bozduğunu neden düzelteyim diyebilir.Daha önce birkaç arkadaş da bu yönde yazılar paylaşmıştı benimde aklıma o kazındı.Çok saol canım benim başka yerde 2 histereskopim var yücel beye özellikle sordum burda yazılanlardan ötürü başk yerde işlem geçiren hastalara bakmıyormusunuz öylemi dedim güldü bunları kim çıkrtıyor diye benim bu 3. Olacak ve benim malesef rahim duvarını göremediğini belirtti önceki ameliyatı yaoan komple sıyırmış dedi
Bir arkadaşım da noktacık kadar adet oldu olmadı ve tekrar yapıştı diye çok strese girdi fakat Hsg çekilince rahmin gayet normal Olduğu görüldü.Bazen bazı hormonal değerlerde etkileyebiliyor hemen paniğe kapılma.Bilemiyorum ki canim benim paranoyak oldum istehaftaya hsg cektirecegim. Zaten lekelenmem 2 gun surdu bitti.
Ne oldugunu bilmiyorum ama kesinlikle normal degil
Ah nasil umut oluyorsunBir arkadaşım da noktacık kadar adet oldu olmadı ve tekrar yapıştı diye çok strese girdi fakat Hsg çekilince rahmin gayet normal Olduğu görüldü.Bazen bazı hormonal değerlerde etkileyebiliyor hemen paniğe kapılma.
Sana önerim C-Life bitkisel macunu adetlerin için destekleyici olarak kullanabilirsin ben 3 kutu kullandm ve yapışklktn dolayı azalan adetlerimde faydasını gördüm.Tekrar kullanacağım nasipse.
Sonraki adetleri duzeldi mi peki?Bir arkadaşım da noktacık kadar adet oldu olmadı ve tekrar yapıştı diye çok strese girdi fakat Hsg çekilince rahmin gayet normal Olduğu görüldü.Bazen bazı hormonal değerlerde etkileyebiliyor hemen paniğe kapılma.
Sana önerim C-Life bitkisel macunu adetlerin için destekleyici olarak kullanabilirsin ben 3 kutu kullandm ve yapışklktn dolayı azalan adetlerimde faydasını gördüm.Tekrar kullanacağım nasipse.
Düzelmedi.Şimdi doğal yumurta takibi ile endometrium kalınlığını takip ediyorlar çünkü ne zaman gitse 8 mm çıkıyor.Bu da acaba endometrium dökülüp kendini yenileyemiyor mu sorusunu akıllarına getiriyor.Şu an devam ediyo kontrolleri.Sonraki adetleri duzeldi mi peki?
Anlıyorum seni canım benimkinide malesef mahvetmiş kazımış yücel hoca endometrium hiç görünmedi dedi baya kazımış dedi allah böyle doktorların cezasnı versin inşaallah ben dava açacağım o doktora belki sağlığım yerine gelmiycek ama bu şeklide belki içim biraz soğurBaşka yerde işlem görülmesinden kasıt mesela ben sırf yapışıklık Konusunda 1 normal 1 de kontrol histereskopi oldum bu durumda ben başka doktorun bozduğunu neden düzelteyim diyebilir.Daha önce birkaç arkadaş da bu yönde yazılar paylaşmıştı benimde aklıma o kazındı.
Hatta benim bir arkadaşım ilk ameliyatı için gitti rahmi komple yapışıktı ve ona hiiiiç ümit vermedi boşa paranı kimseye kaptırma dedi.Sen de komple yapışık olduğunu söyledin ama tek seferde halletmiş.Bu çelişkilerin sebebini çözemedim bir türlü.
Başka bir konu da rahminde hiç endometrium dokusu görmedi ama ilaçla geri gelir demiş bu kadar basit olduğunu bilmiyordum çünkü ben de aynı durumdayım ve kaç aydır hormon tedavisi görüyorum buna rağmen düzelmeyebilir de denildi.
Bu arada benim de ilk doktorum çok fazla kazıdığı için hem rahme hem endometriuma zarar vermiş Allah bildiği gibi yapsın,fırsat vermesin.
SelamMerhaba canım şimdi geldim evime sprial takmış yücel hoca yapışıklık çok ama çok ileri boyuttaymış eşime açtım demiş ama ameliyatını yapan doktor endometriumu baya kazımış görünmedi demiş zamanla oluşur demiş 1 ay sonrası balon tedavisi için randevu verdi benim önceki histereskopilerde hiç kanamam olmamıştı bunda kanamam oldu uzun zamandır adet olamadığım için kanama olmasına bile sevindim o dereceyim yani 3 ayrı ilaç verdi sabah akşam 2+2 estrafem içeceğim 6 hafta diğer ay ise primalut diye bir ilaç birde enfeksiyon olmasın diye bir ilaç var eğer gerek görürsem 2. Operasyonu öyle yaparım dedi hastane bomboşdu açıkcası ilk girdiğimde acaba tutulmayan bir yermi diye bir izlenimim oldu balon tedavisi nasıl birşey onu merak ediyorum ağrılımı ağrısızmı
İnstagram da Sayfasını takip edip araştırabilirsin çok uçuk rakamlara satılan bir ürün de değil üstelik reçete eden tavsiye eden doktorlar da var.Ah nasil umut oluyorsun1 aydir civanperci,biberiye,hayit tohumu karisimi bir ekstrat kullaniyodum. Ama bu dedigini deneyecegim.
Senin ilk ameliyat olma sebebin ne idi canım neden gerek duydu doktor.Ve bu senin yapışıklık açılması için olduğun 2. ameliyat mı?Anlıyorum seni canım benimkinide malesef mahvetmiş kazımış yücel hoca endometrium hiç görünmedi dedi baya kazımış dedi allah böyle doktorların cezasnı versin inşaallah ben dava açacağım o doktora belki sağlığım yerine gelmiycek ama bu şeklide belki içim biraz soğur
Teşekkür ederim canım saol benim yapışıklık için bu 3. Histereskopi ilk 2 si acıbademde oldum histreekopiyle alakası yok yücel beyde ilk gittim ama 3. Histereskopi bende öyle okumuştum yücel bey sıcak bakmıyor başka doktor hatalarına diye ama alakası yok gayet ilgilendi 1 saate yakın hem geçmiş dosyalarımı inceledi beni muayene etti ama miyomu alan doktor rahim duvarını kazımış görğnmüyor dedi bilginiz varmı rahim duvarı kendini yeniliyormuÇok geçmiş olsun canım inşallah son olur da temelli kurtulursun bu durumdan dualarım seninle.
Senin yapışıklık için ilk ameliyatın mıydı? Benim de yapışıklığımın çok ileri derecede olduğu söyleniyo endometrium dokusunun da az olduğunu söylemişti son ameliyt eden doktor.Yücel bey e gitmeye korktum ben açıkçası ve gitmedim.Çünkü daha önce yakışıklık için ameliyat oldum ben böyle olunca Yücel Bey pek sıcak bakmıyormuş.
Ben gördüm canım7 aydir bu forumda okumadigim baslik kalmadi. Asherman ile ugrasip da histereskopi olan ve sonrasinda hamile olup bebegini kucagina alan tek bir kisi gordunuz mu?
Ben de instagramda yabancı bir bayanla kısacık yazıştım kendisini takip ediyorum tamamen yapışıktı rahmi histereskopi ve laparaskopi bir arada oldu burada da bu alanda ün yapmış bir doktor var onda ameliyatını olmuş kendisinden öğrendim doktorun ismini cismini ileride ona gitmeyi planlıyorum.şu an ikizleri var ve inanır mısınız ikizlerini de normal doğurdu.7 aydir bu forumda okumadigim baslik kalmadi. Asherman ile ugrasip da histereskopi olan ve sonrasinda hamile olup bebegini kucagina alan tek bir kisi gordunuz mu?
Bunun için yapılan tek tedavi hormon tedavisi.Ben halen görmekteyim 6. Periyoduma başlayacağım.Estrojen ve profesteron hormonu vererek rahme doğal döngüsünü hatırlatmaya çalışıyorlar.Rahim kalınlığını kaç dedi sana doktor.Ben bir yandan da birtakım vitaminler kullanıyorum sen de araştır istersen rahim için hücre yenilemeyi sağlayan vitaminler konusunu.Bir de bahsettiğim C-Life ballı bitkisel macunu kullanıyordum şu an kullanamıyorm çünkü yurt dışına siparişlerde hayli pahalı oluyor.Genelde ordan gelen birine getirtiyorum.İstersen onu da araştırabilirsn.Teşekkür ederim canım saol benim yapışıklık için bu 3. Histereskopi ilk 2 si acıbademde oldum histreekopiyle alakası yok yücel beyde ilk gittim ama 3. Histereskopi bende öyle okumuştum yücel bey sıcak bakmıyor başka doktor hatalarına diye ama alakası yok gayet ilgilendi 1 saate yakın hem geçmiş dosyalarımı inceledi beni muayene etti ama miyomu alan doktor rahim duvarını kazımış görğnmüyor dedi bilginiz varmı rahim duvarı kendini yeniliyormu
Rahim kalınlığı şuan hiç yok miyom ameliyatını yapan lanet. Komple sıyırmış onun için yaoabileceğim birşey yok dedi zamana bırakacaksınız dediBunun için yapılan tek tedavi hormon tedavisi.Ben halen görmekteyim 6. Periyoduma başlayacağım.Estrojen ve profesteron hormonu vererek rahme doğal döngüsünü hatırlatmaya çalışıyorlar.Rahim kalınlığını kaç dedi sana doktor.Ben bir yandan da birtakım vitaminler kullanıyorum sen de araştır istersen rahim için hücre yenilemeyi sağlayan vitaminler konusunu.Bir de bahsettiğim C-Life ballı bitkisel macunu kullanıyordum şu an kullanamıyorm çünkü yurt dışına siparişlerde hayli pahalı oluyor.Genelde ordan gelen birine getirtiyorum.İstersen onu da araştırabilirsn.
Hadi gözün aydın bence kafana takma diycem ama illaki takılıyor kaç aydır adet olmadın vücutda dengesini şaşırdı güzel düşün daha ameliytın yeni normal olabilir bence bellli bir süre sonra düzene girer inşaallahBen dun adet oldum. Bugun de devam ediyor. Anlamadim neden boyle oldu. 4 gun boyunca lekelenme yasadim sanirim sokulmeye calisiyordu ancak sokulduhaftaya hsg cektirip kontrole gidecegim bakalim durum ne? Rahim duvarimin kalinligi ne durumda bunlari ogrenecegim. Cok inancli olmaya calisiyorum ama bazen gardım dusuyor umutsuz dusunceler icinde buluyorum kendimi