- 4 Ağustos 2019
- 261
- 121
- 36
Çok geçmiş olsun canım inşallah son olur da temelli kurtulursun bu durumdan dualarım seninle.Merhaba canım şimdi geldim evime sprial takmış yücel hoca yapışıklık çok ama çok ileri boyuttaymış eşime açtım demiş ama ameliyatını yapan doktor endometriumu baya kazımış görünmedi demiş zamanla oluşur demiş 1 ay sonrası balon tedavisi için randevu verdi benim önceki histereskopilerde hiç kanamam olmamıştı bunda kanamam oldu uzun zamandır adet olamadığım için kanama olmasına bile sevindim o dereceyim yani 3 ayrı ilaç verdi sabah akşam 2+2 estrafem içeceğim 6 hafta diğer ay ise primalut diye bir ilaç birde enfeksiyon olmasın diye bir ilaç var eğer gerek görürsem 2. Operasyonu öyle yaparım dedi hastane bomboşdu açıkcası ilk girdiğimde acaba tutulmayan bir yermi diye bir izlenimim oldu balon tedavisi nasıl birşey onu merak ediyorum ağrılımı ağrısızmı
Senin yapışıklık için ilk ameliyatın mıydı? Benim de yapışıklığımın çok ileri derecede olduğu söyleniyo endometrium dokusunun da az olduğunu söylemişti son ameliyt eden doktor.Yücel bey e gitmeye korktum ben açıkçası ve gitmedim.Çünkü daha önce yakışıklık için ameliyat oldum ben böyle olunca Yücel Bey pek sıcak bakmıyormuş.