seni yerim duygucum çok teşekkür ederim bidenesimmm vay gizliden gizliden takip ediyon da sölemiyon kız :))))
Anam anam gözlere bak hizaya gel :hooray: :1hug:
evet yaptın makyajları uygulamaya calısıyorum yavastan ama napak senin gübü mecürükle değilem anamson makyajına bayıldımmmm
vuu aynı bihter gözü :)
gözlerinizi ilk gördüğümde korktum arkadaşım,kendimi görmüş gibi oldum eşime gösterdim kim koymuş dedi:))
çok enterasan bakışlar ve gözlerimiz çok benziyo birbirine
ellerinize sağlık çok güzel yapıyosunuz
ilarzu hanım, uzun zamandır takipçinizim çok beğeniyorum makyajlarınızı.kendimce birşeyler yapmaya çalışıyorum ben de ama sizinki gibi güzel olmuyor:)
paylaşımlarınız çok güzel tebrikler
Arzucum bu gerçekten bir iltifat değil gereçek; Senin gözlerin Bihter namı dier Beren Saat'in gözlerinden çok daha güzel. Ela gözleri ki böyle zaman zama yeşil olabilen zaman zaman ela olabilen gözleri hep beğenmişimdir.
Benzetmem gerekirse de Tuğba Büyüküstünün gözleri seninkine benziyor. Ama sen bambaşkasın bizim gözümüzde
ilarzu ablaa mı desem nedesem bilemedimmbilmiyorumkismile coooooooooookk güzel gözlerin maşşallahh yaaa Makyajlara zaten dicek laf yok süpperrralkisalkisalkis ben bayadır üyeyim siteye ama uzaktan takip ediyodum senin makyajları görünce dayanamadım valla bir numara bir biiirrralkisalkisalkis
ben de daha yavaş yavaş gözümün üstüne kalem sürmeye başladım likit süremiyorum senağlama ilerde denerim senin makyajlarını bende kesin ama Hatta birisi gelin makyajımı seninkilerin arasında seçicem demiş ben de öyle yaparım bu gidişle süperler cünküüü:lepi:
ama bişi sorucam Böyle o gözüne kaçan makyaj tozları fln gözpınarında birikmiyo mu yaa? göz de kendini temizliyo sonuçta ama kötü bi götüntü oluyo bi de farkında olmuyosun hic senağlama
şekerler bitek ilarzu ablama degil herkese soruyorum bu soruyu.. Bi bakın hele
ilarzuuu senden bi ricam olucak.bana lacivert rimel en iyi marka hangisidir bi önerebilrimisin
ilarzuuu senden bi ricam olucak.bana lacivert rimel en iyi marka hangisidir bi önerebilrimisin
seni yirim bebem bennn
kalitesi çok kötü olmayan kalemde o dediğin olmuyor fazla
eğer göz yapından dolayı oluyorsa
göz içine çok sürme ve göz pınarlarını aydınlat , daha açık far sür o zaman öyle bi sorun klmaz bebeğim
çok tşekkür ederim sevdiceğim
tamam ilarzu ablammm benim opuyorumnanaktan denerimm zemuszemuszemuszemus
çok teşekkür ederim bitanesi
uyguladıklarını bena gösterirsen bebekim nerde hata var çözerik:)) sen benim videoları gördün mü?
aahh be canım nerdeeee keşkeeeeboshayallersmile
gördüm gördüm zaten sen yaparken gectim karsına aynısı bende uygulamaya calıstım masallahın var kız
İlarzumm, senin en son yaptığın makyajı gelin makyajı olaraktannn kullnsam mı ? Birde senin simli vardı gelin makyajı olarak yaptım demiştim o da olabilir. Kararsız kaldım ya laaaa...
harikasın ilarzu sayende çok güzel makyaj teknikleri öğrendim ellerine sağlık muhteşem yapıyosun...
gözleri fettan güzelimzemuszemus
iyi tatiller biriciğim
topik bende..karışma:1closedeyes::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?