Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oleyyyyyyyyyyyy. Yaşasın yupiiii
gelsin makyajlarrrrrrr :teytey:
ilarzu çok şeker birisin 245 sayfanın hepsini hiç bıkmadan tek tek okudum, yorumlar süper makyajlar harika, sayende güzel makyajlar yapmaya başladım şekerim çok tşk ederim böyle bi konu çtığın ve paylaşımda bulunduğun için, artık sürekli takipçinim yeni resimlerini bekliyorum canım :)
Yarışamaya eklene resimleri bualamadım yahu..Zuzum neler yapacak acabaaa.
bahar dalımŞeniz
yeni resimler diyorum:enbuyukkk:ne zaman diyorum:enbuyukkk:özledik diyorummafoldumben
bence de yeni yeni makyejler gelicikti gecikti senağlama
ya evet bakdım ama nedense ışıltılı gelmedı ben sıbel canınkı gbı krıstal yansıma sevıyorum...
carmınayada bakarım bı...yapda bakalımm mkyaja..
bellayı nerden bulcaz?
ilarzu tatlım benim her zamanki gibi çok güzel olmuş makyajın bayıldımmmmm opuyorumnanaktan
özlediğim....daima tek geçtiğim....KK'da en sevdiğim....güzelliğine hayran kaldığım...gül yanaklım....ilarzum....çok özlemişim senin makyajlarını....biliyorsun bir tek senin makyajlarını takip ediyorum....yine harikalar yaratmışsın bitanecim....ne tatlı bakışlar öyle....maşallah arkadaşıma.... ne yazsam az kalır bu güzelllik karşısında....gözler ve makyaj harika & olağanüstü....tebrikler gül kokulum...