Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilarzu makyajlarına bayıldım harika makyajlar yapmışsın çok yeteneklisin. ama ilk sayfadaki ve 172. sayfadaki makyajların açılmıyor. ilk sayfa nerdeyse 2 saattir açık yüklenmiyor hiç resimlerde hep x işareti var
ilarzuu süper güzel makyaj yapıyosunn yaaaa
İlarzucum makyajların çok güzel ben de istiyorummmmhihoyyytYalnız benim önemli bi sorunum var göz altıma far süremiyorum dağlıyo bayağı akmış gibi kötü gözüküyor ne yapabilirim.Bir de gözlerim ela bana hangi renk kalem ve farlar ii gider söyleyebilir misn canım göz rengim ortaya çıksın şöööle çarpıcı olam diorumsempatiksalakcinnibayanssulusmile teşekkürlerkaydirigubbakcemile2
kontrol :1closedeyes:
temizz
on numarasın canım yaa sen bunun eğitiminimi aldın yoksa doğuştan geleb bir yetenekmi? on numara ç.ok beğeniyorum makyajlarını ve de kaşlarını
Teşekkür ederim. :kedi:Evettttttttttt. Bende incili bir model buldum sana atarım canommm. Saçıma ondan istiyoremmmmm bulabilirsem hala bulamadım çünkü birde gelinlikçime bakıcm. Olmadı yapabilir mi soracağım.
Ya sen istersin de ben atmaz mıyım bende ne gelinlik modelleri var..
Evet bende bu makyajını düşünüyorum snein çok çok çok güsellll.
Ben sana gelinlik modelleri atayım.
Bitanem;
Bu sitede çok güsel gelinlikler var. Burada olmayan bir kaç gelinliği de ewden gene tatarım.
Bak bakalım bu siteyee.
La Sposa - Vestidos y trajes de novia - Wedding dresses and bridal gowns
Arzucum bu makyajın gerçekten harika hangi renkleri kullandın bu makyajda marka ve numara söylermisin canım?opuyorumnanaktan
Senin uyduruk farını yesinler dünyalar güzeli olmuşun valla canım benim ellerine sağlık:))
kanka bu farın rengine geberiyorum:asigim:şeftalimsi,bele bi hoş:dance: