Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ya kızlar fotoğraf yükleyeceğim yükleyemiyorum unutmuşum yüklemeyi bi anlatır msınız bi zahmet canlarım?
fotoğraf sitelerinden yükleyemiyorum iş yerinde kapalı anca burdan yükleyebilirim o da boyutu mu bğyük geliyor anlamadım alt tarafı 50 KB neden beceremedim ki?
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanmıyorum...benim bitanecim gelmiş ya....ben de bir süredir uğramadım....senin yazdığını görüp de hoşgeldin demez miyim canım benim...HOŞGELDİNNNN..... inan en çok merak edenlerdenim senin düğün fotoğraflarını.....bekliyorum canım...
Ahhh canım gelmiş bitanecim hoşgeldin .Çok özledim seni.Yerin dolmuyor hemen belirteyim.giriş yapar yapmaz sana baktım.Senin geldiğini görünce KK da kaldım.Şİmi neler yazmışsın bi bakim.
Ahhh canım gelmiş bitanecim hoşgeldin .Çok özledim seni.Yerin dolmuyor hemen belirteyim.giriş yapar yapmaz sana baktım.Senin geldiğini görünce KK da kaldım.Şİmi neler yazmışsın bi bakim.