Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canımcım ben begendim
ama hafif yaptıgımdan dolayı resimdefazla net cıkmadı oyüzden yerimseniben
yeni seyler bekliorus artıkk sositososito
canım benim yaa çok şekersin senn wallaaŞeniz ben makyaj işini beceremiyorum gözlerim küçük we göz kapaklarım düşük çinliler gibi ufacık ne yapsam olmuyoo:1ninca: ama rujuna bayıldım pembe tonlarda tam benim aradığım tonlarda parlatıcında süper sanırsamki avonun ürünü ikiside onlara benzettim yani dış görünüşünü neolur bana numaralarını we ismini söle şekerrrrr :Saruboceq:
ilarzummm canımm ben izliorum askımemnuyu aksam izlerim
dikkat ederm yerimseniben
nazar degmesin sanaaa
saol hayatım yardımın için walla çok beceriksizim makyaj konusunda o smokey eyeside becerebilirmiyim bilmiom madem örenek koycakmışın süper olur alla ordan bakarak belki yapabilirimm... göz kapağına sür demişsin farı ama öle yaparsam gözlerim kapalı gezmem lazım zira gözlerimi açtığım anda kayboluyo far hiç belli olmuyo en çokta ona sinir oluyom zaten bebiş:tomato:
dediğim rujda ilk sayfada günlük mayaj wideosunda kullanmşın izlerken gördüm we bittim resmennn rengine hem rujun hem parlatıcınınnn tabi bukadar beğenmemin nedeni sürülen yerin we sahibininde güsel olması bunu sölemedende geçemiycem yaniiiiiopuyorumnanaktan
cok güzel anlatmışsın canım çok beğendim=)))))esmer güzeli=)
ben burayı gördükçe girip bakıyorum ama bu videolara rastlamamıştım elinize emeğinize sağlık çok güzeller kendi adıma çok şey öğrendim mesela ben kaş altlarını hiç beyazla aydınlatmıyorum ayrıca o köpük kapatıcı dediğiniz şeyde yok bende hemen alacağım ama çok hoşuma gitti ayrıca yanılmıyorsam sulu boya fırçası elinizdeki hep gidip doğru dürüst fırçalar alayım derim halbuki evde oğlumun kullanmadığı bir sürü kaliteli sulu boya fırçası var makyajda kullanabileceğim yumuşaklıkta hemen çıkardım onlaı. Tek birşey dikkatimi çekti her iki gözünüzede aynı elle sürüyorsunuz bende gariplik var sanırım ben sağ gözüme sağ elimi sol gözüme sol elimi kullanırım solu sağ ile boyamaya kalksam sanırım elimde ne varsa artık tüm gözüme sıvanır kalır neyse çok uzattım teşekkür ederim
ilarzuuuss kiiz ne kadar sempatiksin senn :) izledim videolariniii kaydirigubbakcemile3 Masallah kiz sana tututututuuu.. daha fazla video yapsana anacim yaaaa ne guzelmis seni izlemek opuyorumnanaktan
ilarzu ne güzel yapmissin yaaaaa bana da yap bende istiyorum zemuszemus
yeteneklisin valla ünlüler görse kapisirlar seni heralde )
makyaj stilistim izliorum izliorum pc me alıorum ne yapıcagıma öyle karar veriorummm
opuyorumnanaktan
canım makyajın çok hafif ve güzel olmuş gündüz için çok güzel..hangi marka far kullandın ?bir de göz pınarlarına doğru sürdüğün beyazlar far mı başka birşey mi?ayy gösterim ilarzum senin kdr olmasada bişiler yaptım :kedi: