Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya tesadüfen profileri karıştırırken makyaj videosunu gördüm süperdi yaaaaa 2 kere üst üste seyretim birazdan denicem inşallah bişeyler yaparım senden heves geldi bi yere gidecegim yok sadece heves etim denicem halbuki hiç makyac yapan bi tip degilim özel günler hariç ama seyredince şevke geldim hadi şimdi makyaj yapmaya gidiyom bayyyyyy
bayıldım .. bayıldım .. ve takrar bayıldım yanee =)=) ilarzu ne kadar sempatik ne kadar hoş bi hatunmuşsun sen öyle .. makyajdan çok seni izledim neredeyse =)=) ama makyajsızda güzelsin sen yaa .. tabi ki her yaptığıun makyajda çok yakışıyor .. tek kelimeyle muhteşem di .. çok teşekkürler paylaştığın için ..
yeni video ne zaman arzu ablaa opuyorumnanaktan
Ben bunu niye yeni gördümmmmmm. Sempatik insan... " arkadan da müzik olmassa olmaz" " bide böle gülüyoruz gamzeli gamzeliii" çok teşekkür ederimmm güsel videon için... make up babyyy
aşkitom hakketten bu kadar isteğe eğer bu hafta sonu bi tane çekmezsem beni çarmığa gerin artık balbademim
ama aklımda bi video var doğal makyaj yapacam gül reçlim yüzümün yarısına bir de eyeliner makyajı yapacam kesssiiiinnna.s
geliyom aplam geliyooom
İstememiz çok normal ama ablacım okadar tatlısın ki opuyorumnanaktan
anlatımın makyajların harikaa
senden istemicez de kimden isticezz aklinialirimsmile
tam benlik makyaj yapıcan acayip sevindirik oldum olumunekankayizsmile
heycanla bekliorumm videoyu delikafadulden