Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayşecim bitanem yeni video işi biraz yattı bebek suratlım. kardeşimi işten çıkardılar onun iş yerinde net hızlıydı ya ordan yüklüyorduk. üstüne üstlük evde de neti kapattık bi süreliğine ... iş yerimden de pc kasacak yükleyemiyorum:))) bi sürü olumsuzluklar bebeğim yaa
ama yükleyince ilk sana haber verecem reçelim
bitanem ben hac sürmesi kullanmıştım öncelerde fakat bitanesi bende alerji yaptı sonra değiştireyim dedim, bu sefer de aynı siyahlığı vermedi. ararken tararken avonun profesyonel sürme kalemi diye bir kalemini buldum hatta diğer ucu sünger. onu beğenedim. derken Meryemim Almanyada buraya gelince buluşmaya bana hem kendi kullandığı kalemden (P2 ) hemde sürmelinin kullandığı kalemden getirdi (catrice) ben sürmelininkisini beğendim canısım. şu an onu kullanıyorum hac sürmesi gibi simsiyah yapıyor bitanesi. ama avon da iyi canım. fiyat uygunluğu bakımından da gayet hoşş
hayırlısı o zaman çiçeğim...yine de bundan sonra mesajlarını takip etsem iyi olacak....gelişmelerden geri kalmak istemiyorum canım...:asigim:
çok sağol tatlım benim. ben avonu alayım ozaman opuyorumnanaktan
gözler ve kaşlar harikaaaa maşallahhh çok beğendim makyajınııı bunda sonra takipteyimm makyajlarınınnnnnnnn:jeyyar:hihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey: